Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lokurtu93
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
61.965
Cevap
1.504
Favori
2.637.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ozmo 950 serisiyle aranıza katılmış buluyorum. Dün robotun kurulumunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim, temizlik aşkıyla yanıyor olacakki biz demeden hemen temizliğe başladı. Bizde merakımızdan ellemedik ve bir süre temizlettirdik. 3dk lık sonuç sonrasında çıkan pisliğe hayret kaldık.

Daha sonra 37dk lık bir temizlik başlattık ve ağzımız açık kaldı. Halbuki robot gelmeden önce eşim evi temizledi, gerçekten robot bir şeyler bulabilecek mi diye. Bulmak ne kelime, haznesi doldu. Nereden buldu bu pisliği anlamadık.

Öte yandan robot gerçekten ağırmış 950'nin 2 fırçası olması bence büyük avantaj oldu. Öte yandan halı tanıma özelliği gerçekten iyiymiş. Birde halının üzerine çıkınca milisaniyeler içerisinde çekiş gücünü arttırıyor.

Shaggy halıya çıkamadı ama normaldir. Bizde ki shaggy halılar , halı değil canavar. Zaten kaldıracaktık o vesileyle kaldırdık. Henüz haritasını çıkartamadık evin, bugün öğlen başlayacak umarım.
    Gerçekten herkese tavsiye ediyorum, büyük kolaylık ve rahatlık. İlerleyen zamanlarda kullandıkça, olumlu olumsuz yanlarını aktarırım :)

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Halılı evde mop özelliği nasıl çalışıyor halılara çıkıyormu birde mop titreşimlimi acaba hayırlı olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Sol tekerlek modülü dişli kutusu
    Arada sırada bu arıza geliyor, tamamen bozuluncaya kadar ellemeyin.
    Üstad bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

• casper1234 C kullanıcısına yanıt
    Bende de mijia 1s ve 2 tane de 1. Nesil vacuum cleaner var ve bu ses benim cihazlarimda da aynı şekilde çıkıyor. Yalnız şu dikkatimi cekti sizin çektiğiniz videoda da benim cihazımda da ses yalnızca halıların tam köşe noktasindan çıkarken ses çıkartıyor köşe noktası haricinde ses duymuyorum. Bu durumun normal olduğunu düşünmüştüm köşeden çıkmakta zorlandığı için ama şimdi @hepsirobot hocam arıza oldugunu belirtince sasirdim. O zaman bozulana kadar kullanalim. Bozulunca @hepsirobot hocamdan destek isteriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Arif bey nereden kac tl ye aldiniz bizlerde adayiz susunuyoruz bakalim

• Mop özelliğini henüz denemedim, onu da en kısa sürede deneyeceğim. Bu modellerde halı tanıma olduğu için halıya çıkınca mopu durduruyor diyorlardı. Ben kendim bizzat denemedim henüz, deneyince yorumlayacağım.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben Amazon.de üzerinden Avusturya'daki arkadaşıma sipariş geçtim, oda gelirken yanında getirdi.

Ürün şuan indirimde, bende indirimde iken aldım.
    www.amazon.de
    Amazon.de: ECOVACS DEEBOT OZMO 950 Saug- & Wischroboter - 2-in-1 Staubsauger-Roboter mit Wischfunktion & intelligenter Navigation - Mit Google Home, Alexa- & App-Steuerung
    https://www.amazon.de/ECOVACS-DEEBOT-OZMO-950-Wischroboter/dp/B07WC1MXN7/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Bana 3250 TL gibi bir fiyata geldi.

• Merhaba s50 boyutu 9.65 gösteriyor 10 cm bir baza altına girebilir diye düşünüyorum. Diyelim ki girdi bazanin altında ağırlıktan dolayı bombe oluşmuş bazı yerlerde 5 cm bazı yerlerde 7 cm gibi değişik boyutlar var sıkışıp üst bölmesinı kırma ihtimali nedir ? Risk almamak için buraya girme diyebiliyor muyuz.

• Arkadaşlar robotumu (a9s) teslim aldım.

Robotun ücretini çarşamba günü havale ettinm (1930 TL)
    Perşembe günü hiç bir hareket olmayınca sabah erken saatlerde müşteri hizmetilerini aradım.Normalde ulaşmak çok çok zor.Cuma ya da pazartesi kargoya verilir dedi.Cuma günü öğlen baktım tık yok pazartesiyi bekleyemedim atladım gittim aksam üzeri merkezine.

Benim gibi 4-5 mağdur vardı.herkesin sorunu farklı tabi.çoğu para aidesi.istedi ve hemen orda yapıyorlar. Ben durumumu anlattığım zaman ürün stokta yoksa iade yapalım dedi.neyseki varmış.hemen ümraniye depolarından kargoya verdirtti müşteri temsilcisi.fakat ben bugün gittim kendi şubemden elden aldım ürünümü.

İlk söylüyeceğim şey türkçe kullanma kılavuzu yok ki bildiğim kadar bu yasak olmalı.ama youtube videosu ile şuan çalıştırdık.

Çok az çalıştıktan sonra hemen yuvasına giderek hiç şarz etmediğimiz için kendini.şarz ediyor.gelişmeleri paylaşacağım.

Ama kalite olarak ilk başta beni tatmin etti.açıkçası bunuda belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdincKula -- 29 Şubat 2020; 14:58:52 >

• Hocam merhaba, xiaomi s50 robotum için, bangood dan filtre aldim. Filtre gorsel olarak boyut olarak ayni gibi. Yalniz filtre yi takinca "error 9" install the filter diyerek, filtre haznesini takılı olarak görmüyor.
    Ne yapacagiz. Eldeki filtreleri nasil kullanacağım bu cihazda.

• gokhantr26 G kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum iki filtre arasında ne fark var da kabul etmiyor.
    Takılış şeklini vs kontrol etmişsinizdir, zaten orada sorun olması pek anlamlı değil.
    Eski filtreyi taktığınızda tanıyor mu?
  • ErdincKula E kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Resmi ithalat olmadığı için Türkçe kılavuz çıkmaz zaten, çok ihtiyacınız olacağını da sanmıyorum.
    Garanti konusunu sordunuz mu peki? Servis veriyorlar mıymış?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Sormasina gerek yok diye dusunuyorum hepsirobot hocam baksana Türkçe kullanma kilavuzu dahi çıkmamış...aka fiyat cok iyi insanin aklini celmiyor degil

A9s iyi bir robottur, çok da arıza vermez ama servis gerekirse içi bir kabus, yani mahalledeki elektrikçi içinden çıkamaz gerçekten.
    Fiyat çok iyi haklısınız, o yüzden İB'nin servis desteği vermediğini düşünüyorum ben de.
    Annemler icin siparis gecsemmi diye dusunuyorum aslinda..sikinti yasarsak da allah sizlere uzun omur verdigi muddetce size ulasiriz diye dusunuyorum.birnevi garantisiz almis olacagiz yani

Elimden gelen yardımı ve desteği hep veriyorum, güzel dileklerinize teşekkür ederim.
    Neato almayın da, gerisi bir derece kolay...
    Merkeze gittiğimde sormuştum.İstanbul bilişimde her ürün 2 yıl garantili.fatura tarihinden itibaren.oradan bir arkadaşla iyi bir iletişim kurdum.özel telini vs verdi.ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.kaldı ki sorun yaşarsam sizde varsınız.ama gerçekten çok çok teşekkür ederim ali bey.eşimde bende.çok memnun kaldık.

1.5 saat sonra dayanamayıp çalıştırdım. Sadece çocuk odası mutfak ve yatak odasını süpürdü kaldıki çocuk odası her zaman temizdir.çıkan pisliğe biraz şaşırdık.tabi çok hoşuma gitti. Mop performansını henüz görmedim görüdğümde paylaşıcam. Tekrardab çok teşekkürler ali bey.çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdincKula -- 29 Şubat 2020; 16:41:42 >

• ErdincKula E kullanıcısına yanıt
    Simdi eft ile alsak ürünü, ürün elimize ulasacakmi? sizler gibi istanbulda depoya filanmi gitmemiz gerekir..Ankaradayim ondan soruyorum

• Arkadaşlar ozmo 950 robot cihazım evde üst kat için haritayı kaydetti ancak alt kat kayıtlı haritalar içinde görünmüyor.Normalde bunu otomatik kaydetmesi gerekmiyor mu?Yoksa farklı bir yöntemi mi var acaba?

İB iyi bir firma değil ben resmen ürünü kaptım.

Stokta varsa 1-2 haftaya gelir

Stokta yoksa gelmez.havaleni geri alabilmen için gelmen gelemezsende sanırım çok daha uzun süreler beklemen lazım.

İstanbul da oturmanın avantajı olmasaydı ben bunları yaşayacaktım. Fiyat uygunluğundan dolayı çok yoğun sipariş alıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.