Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (18 Mobil) - 12 Masaüstü18 Mobil
5 sn
62.143
Cevap
1.507
Favori
2.665.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25002501250225032504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumun açılışı 16 Ocak 2008 efendim, yani yaklaşık bir buçuk ay sonra 15 sene olacak.

• f0rester kullanıcısına yanıt

Hocam s5max ile aynı sorunu bende görüyorum. Bir gün oturup izledim. Yan fırça süpürürken minik parçaları kaygan yüzeyden dolayı fırlatıyor. Makinenin temizlediği bölgeye atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanwolf -- 29 Kasım 2022; 23:22:9 >
  • Selamlar arkadaşlar..
    Roborock ile ilgili bir sorunumuz var.
    Kiz kardesime de sayenizde aldirdigim s5max bir suredir kendini başka yerde sanmalar ve mesela hole gonderdimi şu sekillerde geçiyormuş.Ne yapilabilir? Kulak copuyle lidar cikislari filan mi temizlenmeli sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Sıfır kurulum yapın bence.

• Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, hayirli olsun. S7 MaxV Ultra almayi dusunuyorum, otomatik mop yikama, su takviyesi ve cop haznesini bosaltan dock ile birlikte.

Sizdeki modelde dock varsa gozleminizi paylasabilir misiniz? Tavsiye eder misiniz? Ilk robot supurgemiz olacak, ev triplex haritalama isi cok katli evlere uygun mudur?

Cevabiniz isin simdiden cok tesekkurler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir urun alinacaksa satis sonrasi servis hizmeti en onemli konudur. Tuketicinin secimlilik haklari ayipli malda. Firma ayibi kabul edip urunun yenisi elinde olmayip bedel iadesi yaptiginda tuketici bunu kabul etmeyebilir. Thh basvurdugunuzda urunde 6502 kanuna gore urunun misliyle yani birebir degisim talebinde bulununusunuz. Firmadan savunma istenir heyet dosyadaki bilgi ve belgelere gore gerekli gorurse ayiptaki urunle ilgili deger tesbiti yaparak ayni ozeliklerde farkli bir urun icin degisim karari cikarabilir. Thh farkli kararlar verebilir. Urin degisim karari cikip firmanin elinde urun yoksa. İcraya vericeksiniz genelde fatura bedeli neyse ona icra koyarlar. İcra iflas kanunda malin degeri tesbit edildikten sonra yeni degerden icra koyulabilir. İcra mudurlugu ticaret odasina yazi yazip urunun bugunku degerini tesbit cevabina gore yeni deger uzerinden icra koyar amma bunu genelde yapmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cok firma.servis hizmetinde sinifta kalir.genelde.kullanici hatasi raporuyla.size.urunu geri gonderir veya 200 tl olan parcayi 1000 tl olarak vatandasa kullanici kaynakli hata parca ve iscilik bedeli adi altinda sizden talep.ederler. urun alicagim.zaman servislerim nasil bir uygulama yaptiklarina bakarim. Bugun x marka urunun yetkli.servisini aradim.bur parcanin normalde uretim kaynakli olmasina ragmen firmanin servis.islem.bilgisinde parcaya kullanic hatasi bilgisi bolumunum girildigini kendilerinin mudahale.edemedigini soyledi. Urun istedigi kadar kaliteli olsun..sonrasinda.sorun oldugimda elinde patlar.

• Şımart Teknoloji kullanıcısına yanıt
    Ticari bir markanın, üstelik yerliyiz diyen bir markanın üslubuna bakarmısınız?

Bu işe yıllarını vermiş birisine, forumda her üyeye sıkılmadan üşenmeden yardım eden birisine bu ithamlar hiç yakışmamış.

Ali Bey'in bu forumda, bu konuda ne olduğunu kim olduğunu herkes sizden çok çok iyi biliyor insanları bu şekilde yaftalamanız ve etiketlemeniz doğru ve etik değil.

Şımart Katya markasını başlamadan bitirmişsiniz, tebrikler, şu kötü üslup ile. Forumda sizin ürünlerinizi tercih edecek birini ben şahsen şu saaten sonra pek göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 30 Kasım 2022; 0:14:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli forum üyeleri,

Günlük hır gür ve uğraşlar içinde atlamışız, tam 2500 sayfayı geride bırakmışız.

Yaklaşık 15 senedir - ve tabii 2500 sayfadır - DonanımHaber.com sitesinin en büyük ve kalabalık forumlarından birisinde görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşarak sektöre kattığınız çok önemli değerlerden ötürü hepsinize gönülden teşekkür ederim.

İyi ki varsınız.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Günaydınlar.Abi yukarida s5max ile ilgili bir sıkıntı paylaştım onerilerinizi alabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LsT kullanıcısına yanıt
    3 tane haritalama yapabiliyorsunuz diye biliyorum bende dock yok malesef ben cok memnunum halılardan gayet iyi geçiyor zorlanıyor ama geçiyor bir şekilde gidip küt diye çarpmıyor herhangi bir eşyaya güzel temizliyor baya güçlü cihaz alın pişman olmazsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Estağfurullah hocam BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ, iyi ki varsınız.  

• stserkan kullanıcısına yanıt
    Vestel'in sattığı telefonların her yeri yerli olsa ne olur olmasa ne olur? Tarihin tozlu raflarında yerlerini aldılar bile çoktan. Bende Vestel'den bir çöp bile almam.

Asıl siz iyi ki varsınız.
    Biz size teşekkür ederiz "üstad"...

• Şımart Teknoloji kullanıcısına yanıt

Merhaba @Şımart Teknoloji , Konunun detayı ve serzenişinizdeki husus tam olarak nedir? Forum üyesi olarak anlayamadım. Ali Bey'in direkt olarak size karşı bir tutumu mu oldu? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Burada insanar istediği markayı önerip istediğini önermeyebilir fakat Ali Bey bu forumun gediklisi olduğundan dolayı bir çok kişi ağzından çıkacak söze itimat ediyor. Bu nedenle Ali Bey'in de söylemlerine çok dikkat etmesi gerekiyor.

Yerli ve milli üretim hususunda maalesef ülkemizde muhalefet hep oldu olacakta. Örneğin Apple firması ürününü Çin'de yaptırıyor, anakartı X marka, çipset başka marka, ekran en büyük rakibine ait vb. ve telefonun arkasında "made in China" yazıyor ve adamlar yerli olduğunu söylüyor, buna itiraz eden olmuyor ama Türkiye'de hangi firma olursa olsun yerli üretim dediğinde "parçalar burada üretilmiyor ki nasıl yerli" ithamları doğuyor. Bir markanın yerli olması için "parçalarının da aynı ülkede üretilmesi gerekir" diye bir kaide varsa ve biz bilmiyorsak biz cahiliz.

• @myctapha 360 S10 için servis sorunu, kronik sorun yazmışsın. detay verir misin?

• Ali Bey merhaba, roborgenin yan sanayi aksesuar satması sıkıntı özellikle 360 markası adına. adamlar resmi servis dediler ama yan sanayi aksesuar satmışlar. bence satmamalılar. çok şikayet alırlar.

Sherman'da yeni değil bu arada, 3 yıl olmuş sanırım. ben shermanda parça sorunu hiç yaşamadım, bi kere yan fırçaları bitmişti stolarında, 1ay bekledim sonra geldi. bunu birileri özellikle çok büyütüyor sherman adına. @oqi ve @mali_bu16 daha iyi takip ettiklerinden iyi bilirler. adamlar düzenli olarak aksesuar ve servis parçalarını hep getirdiler. ben şikayetlerde hiç servis parçasında eksik vb. şikayeti görmedim sadece s10'da falan yan fırça biraz geç gelmiş. bunun için bile muhalefet yapanlar oluyor Ali Bey. haksız mıyım :) stok bitmeyecek diye bir kural kanun yok sanırım ama bu parça sıkıntısı 3 ay 5 ay olacaksa başka ozaman işin rengi değişir kesinlikle

• Gayriciddimillihasıla kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

İsterseniz 5 dakikanızı ayırarak Google a Şikayetvar Sherman teknoloji diye yazarsanız görürsünüz firma hakkındaki şikayetlerin ne kadar fazla olduğunu.Özellikle teknik servisteki yetersizliklerini,garantili ürünlere bir bahane bulup kullanıcı hatası raporu verdiklerini vs.

• Gayriciddimillihasıla kullanıcısına yanıt

Bu cevapta etiketlenme görünmese de sanki etiketlenme var gibi forumdan uyarı geldiği için cevap vereyim. 360 S10 kronik sorunlu, servis sorunlu diye yazan benim. Yorum yaparken de mutlaka belirtirim "deneyimledim veya okuduğum yorumlara istinaden" diye belirtirim. S10'nu deneyimlemedim ama okuduğum yorumlarda malzeme kalitesizliğinin ön plana çıktığı (özellikle nesnelere çarpma sonucu temas eden yerlerinde lastik bantının çıkması gibi) yine kullanıcı yorumlarına istinaden yedek malzeme sorunlarının olduğu gibi. Ama şimdilerde roborge firmasınında devreye girmesiyle değerlendirileceğini söyledim. Benim bu robot süpürge maceramın başladığı ilk günden beri radarımda ecovacs'ın olduğunu belirtmişimdir hep. ama sonuçta başka bir robot süpürge aldım. Bana göre de (şimdiki fikrim) ecovacs alınabilecek bir robot değil. Nedeni ise kullanıcı yorumlarına dayanarak;

Malzeme kalitesi üst seviyede olsa da yazılım olarak kaliteyi yakalayamaması,

Server problemi olması (hem yavaş hem de global tüketicilerini

sorunlarını es geçmeleri),

Yazılım update yapacağına, sorunları yeni yazılım ile gidereceğine

yeni model çıkararak eski modelleri bir başına bırakmaları,

Garantisi biten robot süpürgenin arıza vermesinin sanki bilerek

ayarlanması gibi (bu düşünce yeni yeni oluşuyor bende)

• Alprkrn A kullanıcısına yanıt

Selam @Alprkrn , ben shermanın müşteriyisin uzun zamandır ve evet takip ediyorum. sherman yaklaşık 3 yıldır hizmet veriyor ve şuan anlık baktım yine 75 şikayeti var. sizde biraz inceleyebilirseniz yarısı servisle ilgili değil. işte aksesuar alacakmış yokmuş, sipariş vermiş iptal olmuş vs. geriye kalan yarısı servis şikayeti. hadi 80 adet olsa toplamı, yarısı 40 şikayeti 3 yıla bölsek yaklaşık ayda 1 adet şikayete geliyor. bu sayıyı çok bulmuyorum ben siz buluyorsanız nihayetinde taktir sizindir. Diğer markaları işin içine katmıyorum sadece bu sherman için konuşacak olursak muazzam bir memnuniyetleri olduğunu görüyorum.

Ben ücretli onarım çıkan müşterilerin şikayetlerini okuduğumda neredeyse hepsinun haksız olduğunu görüyorum. bu benim fikrim. şikayet konusunu bilmek lazım, iyi değerlendirmek lazım firmaları zan altına alırken. batarya konusunda ben apple'ye telefon gönderdim ücretli değiştirdim 1399tl verdim. öyle yada böyle verdim. S10 bataryası bittiğinde de vericem mecbur yada Ali Bey'e gönderirim 900 TL'ye orijinal batarya taktırırım  

çok zengin olduğum için değil ama hak bu. garanti belgesinde 1 yıl garantili yazıyor.

Ayrıca sizin için bir de google yorumlarını bonus olarak ekliyorum  

• 
Sayfa: önceki 25002501250225032504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.