< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 15 Ağustos 2022; 8:54:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2356. sayfa)




-
-
Merhaba,
S7 bazı halı zeminlerde kıl fırça kadar iyi performans gösteremiyor, silikon kanatçıklar kıl kadar esneyemediği için zeminden kiri sökemeyebiliyor.
S6MaxV eşyalara çarpmıyor diye bir şey yok, o kamera sadce obje tanıma işi yapıyor. Yani S5/S6 serileri hala eşyaya dokunuyor en yakınından geçmek için- ki bu da gerekli zaten.
Zeminde çok yayıntınız, kablo vs malzemeniz yok ise S6Maxv çok da anlamlı değil.
Saygılarımla
-
Merhaba,
Q11 otonom boşaltmalı bir ürün, S10 normal.
Sizin neye ihtiyacınız var?
-
Hocam evde esimle calisaniz aksam eve geliyoruz. Patke zemin genelde mop süpürme istiyoruz. önerdiğiniz bir cihaz var midir? Q11 ekstradan bosaltmali moplamasi yazilim sizce nasil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appiah200 -- 15 Ağustos 2022; 11:40:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@hepsirobot hocam Q11 bosaltma istesyonu nedeniyle güzel görunuyor. Biz onu begendik ama işin ustadi teknik detaylar sizde. Ben almadan önce bilgi almak istedim. Q11 alirmiydiniz yazilim olarak sizi mutlu ediyor mu. Performans olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba, ben de robot süpürge almaya karar verdim. 100m2, halı hiç yok, sadece parke ve mermer. Evde köpek var, o yüzden çekiş gücü yüksek (minimum 2500Pa) olan cihazlara bakıyorum, aynı zamanda toz haznesi de büyük olsun istiyorum. Aslında kendi çöpünü boşaltan makinalara baktım fakat bütçeyi birazcık aşıyor. Eğer aşmasa Viomi S9 Alpha düşünüyordum. Mi HOME uygulaması ile çalışması beni Xiaomi TR garantili olacağını düşündürmüştü fakat SUNNY garantisindeymiş o yüzden sanırım biraz soğudum.
Şimdi ise Xiaomi'nin 5-6bin TL arasında olan modellerine bakıyorum ancak çok model var ve pişman olmak istemiyorum. Xiaomi bakmamın sebebi neredeyse pazar lideri olması ve yedek parça veya yaşanabilecek herhangi bir garanti probleminde beni üzmeyecek olmasını düşünmem.
Roborock da olabilir fakat karşılaştırma videosunu izlediğimde Xiaomi çok daha iyi performans sergiliyordu, en azından benim izlediğim videoda öyleydi.
Tavisyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
-
Tofaş da pazar lideri ama iyi ve güvenli araçlar yapmıyor.
Xiaomi'nin bir Roborock ürününden daha iyi performansı veya kalitesi olduğunu söyleyen hangi internet fenomeni ise iyi para almış olması lazım.
Yine yazayım, temizlik performansı ile çekiş gücünün bir ilgisi yok. Bütün iş fırçada.
-
Cevap için teşekkürler, hangi ürünü önerirsiniz peki? Roborock'ta sorun yaşamam durumunda servis ulaşılabilir mi veya hizmeti iyi mi?
-
Ali hocam merhaba, xiaomi mop 2 pro plus ve 360 s10 arasinda kaldim. Hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyatlara yakin tavsiye edebileceginiz baska bir makineyede bakabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam az ve öz roborock s7 mi yoksa neobat Q11 mi istasyondan bagimsiz olarak. Süpürme ve moplama... yazilim ve performans olarak hangisi sizce @hepsirobot
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İrobot 6 serisi var yan fırça dişlileri kırıldığı için fırça dönmüyor nerden temin edebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son olarak xiaomi mop 2 pro, 360 s8, ecovacs n8, neabot n2 arasında kaldım? Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Hepsirobot sizde görüş belirtirseniz çok memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçenize göre seçim yapabilirsiniz, mop önemli ise S7 tercih edilebilir.
roborock parçası rahat bulunuyor, servisi aldığınız yer ile ilgili efendim.
Saygılarımla
-
S7
-
@Ercan06061910 Merhaba benzer durumda benim 9 aylık bir kızım var. emeklemeye başladı.
Temizlik konusunda her aksam yerlerin süpürülmesi ve paspaslanması gerekiyor. Minik kızım yerde ne bulursa ağzına götüyor.
2 hafta önce Xiaomi 1c modelini bir arkadasımdan aldım. Bu eski model bile ihtiyacımı karşıladı. her gece 3'de salonda temizlik yapıp yerleri siliyor.
rahatlıkla kızım yerde emekleyebiliyor.
Xiaomi Mop 2 pro alırdım yerinde olsam.
-
Merhabalar,
Güncel olarak Xiaomi Mop 2 pro, 360 S8, Neabot N2 lite, N8 modellerinden hangisini öneririsiniz?
Şimdiden teşekkürler
-
Merhaba,
360 s8 den memnun musunuz? Önerir misiniz?
-
yorumunuz için teşekkürer.. Yorum okudukça, video izledikçe kafam daha çok karıştı..
-
Merhabalar , xioami mi vacuum mop 2 pro aldım. yan fırça nereden tedarik edebilirm. Makinanın yan fırçası vida ile takılandan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X