Merhaba, 100m2 bir ev için çoklu haritalandırmaya gerçekten ihtiyacınız yok. 3200mAh düşük fan ayarında, çok halılı olmayan birzeminde çalışacaksa yeterli olur. Diğer saydığınız özellikler zaten artık her robotta var ve o fiyat aralığındaki hemen tüm robotların temizleme performansları aynıdır. Saygılarımla |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2280. sayfa)

-
-
Merhaba,
Gerçekten sevgili annenizin MopPro 2 gibi komplike bir makineye ihtiyacı var mı? Ön kamera özellikli bir makinedir, iyice incelemenizi öneririm.
Eğer alanı çok büyük değil ise Xiaomi 1C/2C veya dreame F9 da pek ala işini görebilir. Annelerimiz halı sever, çok fazla halısı var ise iRobot modellerine bakmanızı da öneririm.
Saygılarımla
-
@Hepsirobot Aslında evde hali oranı 4-5 ay %50 yer kaplıyor, gerijalan aylarda hiç hali yok ahşap parke. Annem hem supursun hem silsin istiyor. Asıl problem sadece annemin telefonda internet var ve sadece bu İnternetle ya da hiç internet olmadan makine evi temizleyebilir mi, diyelim şarjı bitmeye yaklaştı tekrar sarj istasyonuna döndü şarj oldu tekrar temizliğe kaldığı yerden devam edip temizledigi alanları hafızada tutabilir mi? Ya da İnternete ihtiyaç duymayan böyle bir makine var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras -- 9 Mayıs 2022; 19:30:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her robot internetsiz çalışır rahatlıkla, sadece siz haritasını göremezsiniz ve özel bölge, yasaklı alan tanımlayamazsınız.
-
@Hepsirobot Öncelikle aydınlatıcı cevap için çok teşekkürler, bahsettiğim şartlarda hangi modelleri önerirsiniz, efektif şekilde hem süpürme hem silme yapabilecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Öncelikle herkese iyi forumlar;
Geçen hafta Neabot Nomo Q11 satın aldım. Youtube üzerinden izlediğim videolarda mobil uygulamadaki haritalar çok belirgin, duvarlar tam olarak haritada görülüyor. Ben robotu ilk kes bugün denedim. ''Temizliğe Başla'' tuşuna bastım. Yaklaşık 80Dk süren (Robotun bir o odaya bir bu odaya gidip gelmelerini koltukta izleyerek) bir işlemden sonra "Temizlik Tamamlandı" şeklinde uyarı verdi. Ancak haritaya baktığımda çok bozuk her taraf siyah beyazlı çıkmış. Çok kafam karıştı. Açıkçası odaları bölemedim. Neden bu böyle olmuş olabilir? Ayrıca deli gibi her odaya 2-3 kere girip girip çıkmasını da anlamadım.
Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSİBAY -- 9 Mayıs 2022; 22:33:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat yolladım cihazı iadeye. Kutuyu açtım ama aynı şekilde hiç kullanmadan geri koydum. Umarım sorun çıkmaz.
Peki 3+1 ve 120-130 m2 olan püsküllü halısı olmayan, 8.5cm de koltuk yüksekliği olan bir ev için dreame F9 ya da 2C cihazlardan birisi uygun olur mu?
Ya da başka öneriniz var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2C diyelim, en azından daha gelişmiş bir kamera altyapısına ve algoritmaya sahiptir
-
Merhabalar @Hepsirobot;
Yukarıda yazdığım mesaj konusunda bir fikriniz var mıdır acaba? İlgilenebilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler. İyi günler.
Merhaba,
Bu çok normal değil çünkü genel performansı çok iyi bir cihaz olmasa da Q11 haritalama konusunda sorunlu değildir.
Forumun ilk mesajında veya hepsirbot.com sayfalarındaki kurulum dökümanında anlattığım aşamaları uygulamanızı öneririm. Yani fırçaları çıkartıp fanı en düşük ayarına getirerek ilk haritalandırmayı yapmak.
Bu sayede robot herhangi bir yere takılmadan ilk işlevini yerine getirebilecektir.
Saygılarımla
-
Merhabalar @Hepsirobot hocam;
İnanın bu konuda öyle yardıma ihtiyacım var ki. Hem böyle bir cihaz hiç kullanmadım hem de engelli olmamdan dolayı çok zorlanıyorum.
Sizin de yazdığınız gibi hem konunun ilk mesajını hem de değerli sitenizi dikkatlice kontrol ettim. Kurulum kısmını gayet iyi anladım. Görme engeli olmamdan dolayı Neabot uygulamasını doğru bir şekilde kullanamıyorum. (Not: Bilgisayar ve mobillerde ekran okuyucu kullanıyorum). Kurulum ve ilk başlatmayı yiğenimle birlikte yaptık. Uygulamanın anasayfasındaki direk Temizliğe Başla tuşundan başlattık. Ancak çok uzun sürdü ve aynı odalara defalarca girip çıktı. Haritayı da evi üçe bölerek yapmış. (3+1 evde yaşıyorum.). Yiğenimden uygulama üzerinden odaları bölme işlemini yapmasını rica ettim. Ama haritası çok kötüymüş ve nerenin neresi olduğu belli olmuyor dedi.
Yazdıklarınızı birebir uygulayacağım. Umarım haritalandırma problemi yaşamam.
İlginiz ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı günler..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar,
Q11 hızlı haritalamaya sahip bir robot 10 dakikada odalarınıza girip etrafında dönüp çok net çizgilerle çok hızlı bir şekilde haritalama yapıyor. Cihaz bende olmadığından şuan net olarak hangi tuşa basınca hızlı harita yapıyor hatırlamıyorum ama firmanın whatsapp hattından yazarsanız yardımcı olacaklardır. Harita oluştuktan sonra harita kısmından odaları bölüp birleştirip isimler verebilirsiniz yeğeniniz yapamadı sanırım o kısmı. 2. Videoda haritanın görüntüsü de var oda isimleriyle ama direkt hızlı haritalama kısmını yayınlamamışız aradan süre geçtiği için de hatırlamıyorum maalesef :(
Robot Kafalaryoutube
Değerli Robot Kafalar takipçileri, bildiğimiz klasik robotlar ya kenar temizliği yaparak yada tam ev temizliği yaparak harita çıkartır ama bu Robot Süpürge yani Neabot Q11 hızlı haritalama teknolojisine sahip ender robot süpürgelerden bu videomuzda da bunu göstermek istedik. İyi Seyirler. Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgelerhttps://www.youtube.com/watch?v=PdG2zPypop0Robot Kafalaryoutube
Değerli Robot Kafalar takipçileri bu videomuzda fabrikasının bile bu kadar detaylı incelemediği Neabot Q11 incelememizi izletiyor olacağız. Video Robot Kafalar tarzında olduğu için çok çok detaylıdır bu sebeple tam 1 saat sürmüştür, video uzun olduğu için aşağıda bölüm bölüm ayrımları da yaptık, özel olarak aradığınız bir kısım var ise tıklayıp direkt o kısmı izleyebilirsiniz. 00:00 – 00:22 Teaser 00:24 – 01:13 Giriş 01:14 – 02:27 Kutu içeriği ve Kullanım ömürleri 02:28 – 08:48 Toz toplama ünitesi – Tasarım – Sesi seviyesi – Otomatik Toz toplama süresi – Ölçüleri – Çalışma mantığı vb. 09:06 – 11:12 Haritalama Yöntemi ( Muhteşem dTof teknolojisi ) 11:13 – 12:28 Robotun üstündeki kısımda ne var ? ( Işık Şovu ) 12:29 – 12:46 Robotun yanlarında ne var ? ( Robot Reset ) 12:47 – 14:01 Robot ölçüleri – Kaç cm girebilir ? – Kaç cm tırmanabilir ? 14:02 – 17:13 Robotun alt kısmında ne var ? Yan fırça detayları – Tekerlek mekanizması – Ön tekerlek – Düşme sensörü – Ana fırça detayları – Ana fırça yuvası 17:14 – 20:32 Toz haznesi ve Su tankı detayları – Filtreleme sistemi 20:33 – 22:40 Batarya – Hızlı haritalama – İlk temizlik süresi – Göreve devam etme – Tam şarj ile kaç dk çalışır ? 22:46 – 23:14 Kurulum 23:32 – 24:01 Seri Robot 24:02 – 24:49 Kenar temizliğinde yan fırça hızlanması – Kenar hassasiyeti 24:50 – 25:10 Birden fazla wifi tanıtma 25:11 – 25:31 Perde hassasiyeti 25:32 – 26:10 Otonom boşaltma sonrası toz haznesi 26:11 – 27:58 Toz toplama istasyonu yer değiştirme 27:59 – 28:26 Shaggy halı testi 28:27 – 29:11 Halı tanıma var mı yok mu ??? 29:12 – 33:54 Emiş testi 33:55 – 35:28 Görevi yarıda kesip başka görev verince sapıtıyor mu ? 35:29 – 37:10 Nesne tanıma – Hangi nesnelere çarpıyor hangilerine çarpmıyor ? 37:11 – 39:48 Mop teknolojisi ve deneyim paylaşımı 39:49 – 56:15 Çok Detaylı Uygulama kullanım – Yasaklı alan – Oda oda temizlik – Alan temizliği – Haritalama – Çoklu Harita kaydı – Halıda güç arttırma – Emiş modlarına göre pascal değerleri ve ses seviyeleri – X2 temizlik – Robot paylaşımı – Işık ve ses ayarı – Rahatsız etme modu – Programlı temizlik – Temizlik kayıtları – Güncellemeler – Dil değiştirme – Toz toplama yöntemi değiştirme- uzaktan kumanda vb. 56:16 – 57:42 Zamanı az olanlar için kısa özet 57:43 – 58:13 Kapanış Robotun Resmi Distribütör Satış Linki : https://www.neabot.com.tr/nomo-q11-akilli-robot-supurge/ Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler Neabot Nomo Q11 Neabot Nomo N2 Neabot Nomo N1 Neabot Q11 Neabot N2 Neabot N1 Neabot Robot Süpürge Neabot Q11 Robot Süpürge Neabot N2 Robot Süpürge Neabot N1 Robot Süpürge Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Kurulum Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Kurulum Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Uygulama Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Uygulama Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Tanıtım Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Tanıtım Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Kurma Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Kurma Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge Tanıtma Neabot Nomo N2 Robot Süpürge Tanıtma Neabot Nomo Q11 Robot Süpürge APP Neabot Nomo N2 Robot Süpürge APP Neabot Q11 Robot Süpürge Kurulum Neabot N2 Robot Süpürge Kurulum Neabot Q11 Robot Süpürge Uygulama Neabot N2 Robot Süpürge Uygulama Neabot Q11 Robot Süpürge Tanıtım Neabot N2 Robot Süpürge Tanıtım Neabot Q11 Robot Süpürge Kurma Neabot N2 Robot Süpürge Kurma Neabot Q11 Robot Süpürge Tanıtma Neabot N2 Robot Süpürge Tanıtma Neabot Q11 Robot Süpürge APP Neabot N2 Robot Süpürge APP Neabot Q11 Robot Süpürge İnceleme Neabot Q11 Robot Süpürge Uzun dönem Neabot Q11 Robot Süpürge inceleme Neabot Q11 Robot Süpürge yorum Neabot Q11 Robot Süpürge tavsiye Neabot Q11 Robot Süpürge öneri Neabot Q11 Robot Süpürge detay Neabot Q11 Robot Süpürge şikayet Neabot Q11 İnceleme Neabot Q11 Uzun dönem Neabot Q11 inceleme Neabot Q11 yorum Neabot Q11 tavsiye Neabot Q11 şikayet Neabot Q11 öneri Neabot Q11 detay Neabot Q11 review Neabot Q11 long term Neabot Q11 long time Neabot Q11 comment Neabot Q11 recommend Neabot Q11 advise Neabot Q11 complaint Neabot Q11 info Neabot Q11 offer Neabot Q11 detail Neabot Q11 Robot Cleaner review Neabot Q11 Robot Cleaner long term Neabot Q11 Robot Cleaner long time Neabot Q11 Robot Cleaner comment Neabot Q11 Robot Cleaner recommend Neabot Q11 Robot Cleaner advise Neabot Q11 Robot Cleaner complaint Neabot Q11 Robot Cleaner info Neabot Q11 Robot Cleaner offer Neabot Q11 Robot Cleaner detail Not : Videomuzdaki Genhigh firmasına ait bilgiler üstadımız "HepsiRobot" Ali abimizden edinilmiştir ayrıca Robogil Robot Süpürge firma sahibi Cenk abimiz ile de gerekli istişareler yapılarak detay bilgiler edinilmiştir. Neabot Global ile birçok yazışma yapılmıştır. Neabot Türkiye ile de istişarede bulunulmuştur. Ve tabiki Robot Kafalar ekibi olarak tüm istişarelerimizi ve incelemelerimizi de yaparak videomuz da net ve kesin bilgilere yer verdik ! Farkımız olsun...https://youtu.be/ycTZSkaWck4?t=2465Bu arada görme engelli olduğunuzu yazmışsınız, ses ile oda oda temizlik yaptırılamıyor maalesef talkback ile denemiştim.
-
Merhabalar @oqi hocam;
Youtube 'da videolarınızın hepsini yiğenimle izledik. Ancak sizin dediğiniz gibi 10 - 15dk değil de, bizimki 80dk civarı sürdü. Biz direk anasayfasındaki Temizliğe Başla tuşuyla yaptık. Acaba hızlı harita için farklı bir tuş mu var? Her odaya 2-3 kere girip girip aynı yerleri temizledi. Uygulamayı karıştırıp hızlı haritalamayı bulmamız lazım sanırım.
Umarım sorunsuz bir şekilde haritalamayı yapabiliriz.
İlginize çok teşekkürler..
Hayırlı günler.
İnanın hangi kısım olduğunu hatırlamıyorum şuanda ama ana ekranda hiç harita olmaması lazım tüm haritaları ve ana sayfadaki haritayı boşaltmanız gerekir, umarım kısa zamanda çözersiniz dediğim gibi olmazsa firmaya whatsappdan yazın onlar şuraya basın şunu yapın diye iletecektir elbet, güncellemeletide mutlaka yapın eski kaldı ise hızlı haritalama çıkmıyor olabilir.
Bu da bana ders olsun videolarda bu kısmı atlamamak lazım demekki.
Kocaman Sevgiler,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@oqi hocam; Estağfirullah sizin ve @Hepsirobot hocalarımız sayesinde cesaret edip de robot süpürge aldık. Emeğiniz için teşekkürler...
Bu arada müşteri hizmetlerini aradım. Kendilerine de durumu ilettim. Cihazı resetleyip uygulamadan da silmemi istedi. Sıfırdan kurulum yaptıktan sonra, cihazı 4 kere tam temizlik yaptırmamız gerekiyormuş. Bu şekilde haritasını tamamen düzgün bir şekilde oluşturabilirmiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
@Hepsirobot hocamın dediği gibi fırçaları çıkarıp en düşük modda 4 defa tam ev temizliği yaptıracağım. İnşallah sıkıntı çıkmadan çözebiliriz.
İlginiz ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler..
Hayırlı çalışmalar...
Herkese Merhaba. Dreame Vacuum Mop D9(5000 TL) ve Roborock S5 Max(6200 TL) arasında kaldım. Sizce hangisini almayım? Ev 3+1. Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
-
Birkaç ay şuanki evimde kullanıp sonra taşınmayı düşünüyorum.
Şuanki evim 1+1, halı yok. Parke ve fayans şeklinde.
Ev 3+1 bolca halı mevcut, eşik yok. Sağlamlık ve uzun ömürlülük ön planda.
Halılı ev için mop olup olmamasının avantajı dezavantajı nedir?
-
Merhaba, Temizlik olarak birine woww diyip diğerine rezalet denemeyecek kadar aralarındaki fark azdır ama sağlamlık ve marka işin içine girince aradaki 1200 TL farka değer S5 Max.
Tabi şunu da unutmayın (iyi yada kötü farketmez) birinin distribütörü var ülkede (Dreame) birinin (Roborock) yok.
Bilginize.
Not : Üstadımızı instagramda gördüm şehir dışında eğitimde onu yormayalım diye destek atıyorum 😀
-
Ben 1 ay kadar denedim bu robotu 4 kez falan değil 10 dakikada evi haritaladı ha evet tüm kenarların daha net oluşması ve eşyaların yerinin daha belirgin olması için birkaç temizlik gerekli o ayrı.
Umarım sorunsuz şekilde halledersiniz 🙏
-
Sağlamlık ve uzun ömürlülük = iRobot & Robogil & Ecovacs & Roborock
Moplu model alıp mopu kullanmayabilirsiniz bunu atlamayın, halılı evde mop zordur kaldırmanız lazım no mop zone'larla aksiyon almanız lazım yada bütçeyi yüksek tutup zemin sensörlü robotlara bakmanız lazım (Gerek varsa...)
Not : Üstadımızı instagramda gördüm şehir dışında eğitimde onu yormayalım diye destek atıyorum 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X