Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
61.976
Cevap
1.504
Favori
2.638.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 22112212221322142215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dreame D9 bakın onun yerine.

• vendetta___ V kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle s6 maxv derim. 360 markası son zamanlarda servis dahil baya sıkıntılı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Daha bir kere şaşırdığını, sıkıntı çıkardığını duymadık daha. 360 forumunu da okuyun derim...

• arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 1.5 senedir kullandığım xiaomi vacuum mop pro cihazım geçen bir resetleme yaptıktan sonra duvarlara çarpmaya harita çıkarmamaya başladı kaç kere reset attıysam olmadı ( home tuşuna basarak reset atıyorum ) modeme de reset attım ancak bir türlü düzelmiyor cihaz sürekli sağ tarafı üzerinden süpürgeliklere çıkmaya çalışıyor takır tukur duvarlara vuruyor alttaki sensörleri de temizledim ancak çözüm bulamadım.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Evet s10’un forumunu biraz okudum. Bir takım sıkıntılar mevcut gibi.

Garanti durumu nasıl olur acaba ? Resmi bir distribütörü yok sanırım robotockın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Teknosa, vatan, mediamarkt gibi yerlerden almak lazım.

• onur_aliipek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Düz gidiyor mu? Yani düz bir çizgide ilerleyebiliyor mu yoksa sürekli aynı tarafa dönmeye mi çalışıyor?

• düz gidiyor hocam sadece duvarlara yaklaştığında sağ tarafa çok vuruyor anlamsızca

Vatanla görüştüm genpa garantili suanki satılanlar. Bana evofone demişti satıcı, iade edebilirsiniz dediler. hepsi ile ilgili çok şikayet var. Aklım bu garanti olayında epey karıştı

• Captain1905 C kullanıcısına yanıt
    Genpa da iyidir hocam. Yılların servisi sonuçta. Boşver keyfine bak.

Not düşeyim, bilirkişi olarak davet edildiğim dört adet şikayet var Genpa robot servisi konusunda ve hepsinde de müşteri haklı. Delta ve Genpa hakkında da çok şikayet geliyor, üstelik tamiri çok çok kolay sorunlar için.

• Hocam gün sonunda kimin garantisi altında olursa olsun, kullanıcıya yıkma ihtimali yüksek, burada sonuç aldığın ürüne ve sansina güvenicen ya da roborock almayacaksin. Vatandaki yetkili Xiaomi nin bu yıl kendi disbirutorlugunu kuracağını ama muhtemelen genpa ve kvk ile çalışacağını söyledi, evofone ile devam etmeyecekler gibi birsey de dile getirdi. Bir de bunların iki kutusu var bunların saman renginde olan dış kutusu yoktu ben alırken dolayısıyla garanti belgesini ilk başta bulamadım. Dış kutu üstüne yapıştırıyorlarmis.iade edeceğim sanırım:), hayırlısı

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    4 4 lük servis yok ki ülkede! Dediğim gibi servis elemanı işin ustası değilse nafile. Bişey alırken bu kadar takıntılı olmamak lazım. Pozitif ol pozitif yaşa. Negatif düşünce negatif olayı çağırır.

• Captain1905 C kullanıcısına yanıt

Hocam aman diyim genpa garantili ürünler alırken iki defa düşün.

Aldığın cihaz genpa garantili olacağına garantisiz olsun daha iyi öyle söyleyeyim sana.

Xiaomi Türkiye garantili hocam.

• TuR_BeY kullanıcısına yanıt
    Çak geç

• Ronorock s7 ile irobot roomba i7 aracında kaldım , kullanan varsa yazabilir
    Mi ? İrobotta mob yok onu biliyorum birde satıcısının Amazon olması cazip kılıyor ne yapmalıyım sizce

• senatorts kullanıcısına yanıt

Evinizde çok fazla halı var ise i7 daha iyi temizlik yapabilir ama onun ötesinde S7 çok daha iyi bir cihazdır.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Merhabalar,
    Benim vaktim vardı formun son yüz sayfasını okudum diyebilirim :)
    Ecovacs a kadar çıkmak istemediğim icin roborock s7'ye karar verdim. Yalnız siteler arasinda fiyatlarda ciddi fark var. Pttavm 8500 liraya satarken teknosa/mediamarket 10500 liraya satiyor. Ali Bey yeni üründe iki bin liralık masraf çıkar mı? Garantilerde çok sorun olduğu aşikar sorun olursa direk sizin kapınızı çalmayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22112212221322142215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.