Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.991
Cevap
1.505
Favori
2.640.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ali abi merhaba

Robogil Luna-200 modeli 3200mAh bataryaya sahip ancak tasarımı ve algoritması sayesinde 7 aydır evimde hiç nefesi kesilmeden aralıksız çalıştı, çalışmaya devam ediyor. Normalde ev koşullarım ve kullanım tercihlerim gereği ancak 5200mAh bataryayı sahip 360 S9 genelde %25 kalan pille görevi bitiriyordu ondan kıyaslama şansım olduRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Evler, zeminler, mobilya düzeni hep farklı. O alanda garantiye alması için 5200mAh önerdim. Kimsenin ahını almak istemem sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Merhaba,

SAnmıyorum, S50 serisi üretimden epey önce kalktı.

Artık yazılım desteği verildiğini sanmıyorum.

Tşkler.

Merhabalar,

ali abinin dediği gibi filtreyi yıkamıyorum. Genelde her kullanımdan sonra tuvalete vura vura tozunu atıyorum 2-3 haftada 1 de süpürge ile çekiyorum.

sıkıntı şu ki benim ev hemen zemin üstünde yer alıyor, 2 odalı evimde camların uzunluğu ise 16.5 metre, üstüne de bağdat cd üzerinde olunca hem trafiğin hem de kentsel dönüşümün yarattığı tozla mücadele ediyorum, tüylü bir kediyi saymıyorum bile. O yüzden özellikle yazın günde 2 çalıştırdığım oldu.

kendisini 20 martta almıştım. Sanırım filtre almanın zamanı geldi.

bu senaryoda filtreler ne kadar sürede değişmeli acaba :)

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Aslında fiyat farkı sayesinde sürekli de değiştirilebilir gibi de geliyor.

orijinal aksesuarları gereksiz pahalı gerçekten anlayamadım.

sanırım benim alete s5'in de parçaları oluyor. (S6 pure)

• Normalden 1.5-2 kat kirlenen bir evde fazla çalışan robot için şahsen bu aksesuar değişim periyotlarıda doğru orantıda süre olarak geriye çekilmeli derim. Tabi ki aksesuarları gözle kontrol ederekte karar verilebilir değil mi Ali abi @Hepsirobot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 19 Eylül 2021; 10:15:19 >

Hocam kısa bir araştırma sonucu Roborock S7 alınacak en güzel robot süpürgelerin başında gibi dursada ben Toz Boşaltma İstasyonu olan bir model almak istiyorum. Şuan için bana en mantıklı gelen model Lydsto R1 biraz daha araştırdıktan sonra karar vereceğim.

• Selvolution S kullanıcısına yanıt

Ben Roborock S7 diye cevaplamamın nedeni 5k lık robot bakıyorum diyerek başka ipucu vermemenizdi hocam Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

R1 için konu başlığı var iyi araştırın derim... roidmi eve plus satış sonrası için daha avantajlı gibi yorumlanmıştı forumda.

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    6 ayda bir yeterli, yaptığınız filtre temizlik işlemi gayet yeterli.
    İyi günlerde kullanınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim yorumlarınız ve yardımlarınız için. Hemen bir filtre siparişi vereyim, 3-4 ayda bir de o filtreyi değiştiririm yan sanayi diye.

Roborock'un ana fırçası beni şaşırtıyor zaten, mija 1c varken ana fırçası 3-4 ayda paramparça olmuştu, halbuki aynı ev, aynı koşullar...

Bunun fırçası ise hala ilk günkü gibi.

Ayda bir de fırçayı yıkıyorum bir güzel kurutuyorum, doğru yapıyorum değil mi?

ben de elimden geleni yapıyorum, şaka gibi ama robot bile tozlanıyor sürekli tozunu alıyorum. Çok zor bir yerde yaşıyorum. Xiaominin hava temizleme cihazını da aldım, özellikle kışın harika oluyor evde gerçekten toz kalmıyor.

Fakat yazın eziyet oluyormuş onu fark ettim. O yüzden klima da aldım gelecek yaza camlar kapalı takılacağım...

Temizlik sıklığına gelince her 3-4 temizlik sonrası ana fırçayı söküp, temizliyorum. Kirli duruyorsa yıkıyorum kurumaya bırakıyorum, ki her seferinde simsiyah su akıyor...

Robot temizliği konusunda da tchibonun temizlik bezlerini öneririm, mikrofiber ve yüzeye zarar vermeyen bir sıvısı var, parlak yüzeylerini bile çizmedi robotun...

Allah kolaylık versinRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Bakım sisteminiz gayet güzel, böyle devam edin.

• Çok detaylı araştırmadan hb dan roborock s5 max aldım Allah utandırmasın :)

• Weightless kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun çok yerinde bir tercih olmuş hocam Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• Arkadaşlar, önerebileceğiniz en iyi model (süpürme + paspas olarak)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Covannii kullanıcısına yanıt

Ecovacs X1 Omni

• Hocam, tr de satışı yok galiba...başka önerebileceğiniz

• Covannii kullanıcısına yanıt

Ecovacs Deebot T9 AIVI ye bakınız. Titreşimli moplu ve çift ana fırçalıdır.

• sürç-i lisan S kullanıcısına yanıt
    Üstadım, tr de satışı yok galiba, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 19 Eylül 2021; 14:21:57 >
  • 
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.