Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Z. Acar , Z. Acar , derbeder1903 , derbeder1903 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
61.973
Cevap
1.504
Favori
2.638.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 18871888188918901891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360 s10 da bulunan tek kullanımlık toz torba olayı nedir ?

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Uzun süredir formu robotlar hakkında takip ediyorum. Herkesin dediği gibi @Hepsirobot Ali bey sizlere en iyi seçeneği sunacaktır. Ben anladığım kadarıyla 2 gün önce tercihimi yaptım ve 360 s5 aldım. Nedenlerine gelirsek, öncelikli olarak mop şartımız yoktu. Ama bir haritalama özelliği de olsun istiyorduk. 360 ve irobot seçeneklerinden hem uygun fiyatlı hem haritalama özelliği olan 360 s5 i seçtik. Şimdilik çok yeni kullanıcıyız. Ama temizliği olsun haritalaması olsun memnunuz. İyiki @Hepsirobot gibi güzel yönlendirici insanlarımız var. Hem kendilerine bir teşekkür hem de size bir cevap olarak mesajı yazdım. @Hepsirobot çok teşekkür ederim. Size sormadan mesaj yazmadan sadece okuduklarımdan yola çıkarak bir tercih yaptım. O??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roborock s7 bugün geldi. Sarj oluyor şuan. İlk izlenim malzeme kalitesi inanılmaz güzel. Resmen eşek ten inip ata binmiş hissi verdi. İnsanlar boşuna roborock demiyormuş gerçekten. Deneyimledikçe yazarım yine

• Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

Nerden ve nekadara aldınız?

• Teşekkür ederim hocam. Trendyoldan nasa bilişim diye bi yerden aldım 5888 Tl'idi sanırım. Dün öğleden sonra 3 te verdim bugün öğlen elime geçti.

Garanti için başka yerden almaya gerek görmedim.

İyi dediğimiz yerden aldıktan sonra başımıza gelmeyen kalmadı sonuçta. Malesef Türkiye'de garanti işleri sorunlu.

Sadece robogili bu konuda ayırıyorum.

Garantisi Ali abi niyetiyle aldım. @Hepsirobot

Umarım Ali abi'yi yormayız.

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

Yurt dışına özel kullan - at torbalar, TR neredeyse hiç bir marka maliyet açısından bunları tercih etmiyor ki çevrecilik olarak düşünürsek iyiki kullanılmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 13 Ağustos 2021; 16:38:8 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle tahmin etmiştim

Sherman a yazarmısınız satmıyorsa sitesinden kaldırıversin 😏

Bi arkadaşa tavsiye ettim
    Bula bula bu kısmı bulup sormuş 😭

Sherman veya X bir firma bir çok marka için bu tip görselleri ana firmadan kes kopyala yapıştır yapıyor Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

360 ve Sherman özelinde bir çok görsel ve tanımlama hatalarını bildirip uzun uğraşlar sonucu düzelttirmiştim, sizde firmaya yazıp geri bildirimde bulunabilirsinizRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Ben iletişiminiz iyi diye rica etmiştim
    Neyse merak eden sorsun
    Teşekkür ederim 🙏🙏

İlk görüştüğümde ricanızı ileteceğim Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• Arkadaşlar roborockta kenarları süpür seçeneğiyle hizli haritalamayı nerden yapacağız acaba bulamadım.

• diekartoffel kullanıcısına yanıt

S7 tercih edilebilir, fiyatına rağmen. Tabii bütçeniz uygun ise.

Kenarları süpür şeklinde hızlı harita çıkarma yok hocam. Tüm evi temizleyerek harita çıkarıyor. Tabi ilk haritalamada yarım bırakıp geri dönmeler yapar, alan büyüterek çıkarıyor haritayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 13 Ağustos 2021; 18:1:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, S7 alacağım. Hadi bakalım. Herkese teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cerci46 C kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgi için

Rica ederim. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Merhaba arkadaşlar, öncelikli böyle bir bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti yaptığınız için çok teşekkür ederim.
    Bir süredir çeşitli forumlarda konuyla ilgili mesajlar okudum. Bu forumda da bir çok mesaj okudum. Yine de bir sonuca varmak çok zor hep bir şeyler kaçırmış olabilirim düşüncesi var aklımda.
    Sizlerden ricam Max 4000 bütçeyle en performanslı ürünü seçmeme yardımcı olmanızdır. Teknolojiyle aram iyidir uygulamalarını rahatlıkla kullanabileceğimi düşünüyorum. Dil sorunum da yok, o yüzden tercih kriterlerim arasında değil. Benim aklıma gelenler
    360 s9
    Roborock s5max
    Xiaomi mop pro2
    Roomba (hangi model olduğunu bilmiyorum ama irobot markasının kalitesini biliyorum)
    Ecovacs (uygun modeli var mı emin değilim).

• Burakelt B kullanıcısına yanıt

Mop bir kriter mi sizin için?

irobot halıda efsanedir ama mop yapmazlar meselaRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Hayırlı olsun, roborock candır.

Yalnız nasa iletişim için iyi risk almışsınız. Google ve sikayetvar yorumlarına baktım da baya sorunlu görünüyor.

Evet mop da olması gerekli soylediginizi daha önce de duymuştum ama hiç moplu ürünleri yok mu? Çok enteresan.

• 
Sayfa: önceki 18871888188918901891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.