Aslında bunun için foruma yazdım ama daha bir sonuç alamadım. İlginiz için teşekkür ederiz. |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1826. sayfa)

-
-
Biraz üst te Roborock s7 için kronik sorundan bahsedilmiş hocam bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanlara koydukları gibi Akselerometre koymamışlar mı? O kadar titreyen şey için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akselerometre neyi çözecek, anlayamadım.
Günümüzdeki her entegrenin içinde gömülü olarak var zaten ama ölçüm içindir biliyorsunuz, titreşim sönümleme için değil.
-
Amazon dan al; canın yanmasın.
Vibrasyonu emen gromet veya körük tarzı bir emici uygulanabilir miydi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dengesiz vibrasyonu birşeyin algılayıp işlemciye bildirmesi gerekmiyor mu? O kadar titreşen birşey olmadık istenmedik bir pozisyona girdiğinde mesala.
Sanırım sorun orada değil, mevcut vibrasyona geçişlerde dayanamayan mekanik altyapıda.
İncelemediğim için bilemiyorum.
-
Bu vibrasyonlu mop işi pek istenildiği gibi gidemiyor galiba; Ecovacs da pek ardını getirme meraklısı değil.
İlk çıktığında Ecovacs + ünitelerinde de haznenin gövdeden ayrılma sorunu vardı titreşirken, sanırım benzer bir şey.
Ecovacs çözdü, Roborock da halleder.
-
quote:
Orijinalden alıntı: needacar
Amazon dan al; canın yanmasın.kullanılmış ürün filan mı gönderiyor diğer firmalar
-
T9'da da titreşimli mop var ama.
-
Hocam sorun çıktığında Amazon çok kolay iade alıyor; garanti süresi içerisinde.
Edit: Satıcı Amazon olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 27 Haziran 2021; 19:0:55 >
O gözümden kaçmış. Neyse benim mopa ihtiyacım yok. 😁
Siz sıkı bir iRobot'çusunuz, sırtınız yere gelmez.
-
Kimse bana bakıp da iRobot almasın; kefil değilim. Fiyat&Performans yerlerde! 😁
yanına bi 'uzun ömür' eklerseniz, o denklem çalışır.
iRobot eski teknolojiyi uzun süre kullanmaya bayılır. Elinde her türlü imkan olduğu halde piyasadaki en geri teknoloji ama en sağlam ürünleri yapar..
-
O konuda %100 katılıyorum. Birde Ürünlerini inatla ABD dışında pahalıya satıyor.
Merhaba herkese 360 s10 almaya karar verdim. Hepsiburada ve shermanin kendi sayfasinda ayni fiyata. Hangisinden siparis verdigimin bir onemi var mi sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde almadan once hepsirobot hocamizin inceleme yapmasini beklemek istiyorum. Hocam tahmini inceleme sonuclarinizi ne zaman aciklarsiniz acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X