Yok hocam kesinleşen siparişler için yapılmış bir şey. Daha önce belirlenen tarihlerde gönderimi sağlanıcakmış. Şirkete soran arkadaşlar oldu böyle cevap gelmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1511. sayfa)



-
-
Hanımı sakinleştirmek zor olacak desene :) Her gün soruyor, nerede kaldı artık bu diye 😅 -
-
v3 ü önermeme nedeniniz nedir acaba
-
Evde internetim var .Sadece yazlari başka eve geçiyorum yazlık tarzında. orada internet yok ilk haritalama sırasında cepten paylaşım yapıp genel ayarları yaptıktan sonra zamanlı görev vererek internete bağlı olmadan cihaz çalışmaz mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana gelen ve Avrupa’daki takip ettiğim forumlara dayanarak; arıza oranlarının diğer robotlara nazaran çok daha yüksek olması. -
Yazılımı bu şekilde ve bu birçok robotta aynıdır -
1C veya MopPro -
Düğmesine basarsınız, gayet güzel temizlik yapar ama size bilgi vermez, komut almaz. -
Hocam sen hanıma niye söyledin ki zaten.
Sürpriz yapsaydın ya sende bizim gibi -
Cep telefonunun kendi verirsin den internet paylaşımı yaparak çalıştırılabilir mi yani wi-fi' kadar sağlıklı olur mu onu ben de merak ediyorum aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 5 Mart 2021; 8:29:5 > -
Forumda kısa bir araştırma, birkaç youtube videosu, internette satış yapan sitelerdeki ürünlerin altındaki yorum değerlendirmem sonucunda ( ad,soyad olmayan yorumları dikkate almıyorum, bunun haricinde, ad-soyad olsa da, bazı yorumların ürünü satanlar tarafından ya da yakınları tarafından yazılabileceğini düşünerek hareket ediyorum.)
Viomi V3 ile Xaomi Vacuum Mop Pro 2 isimli iki ürün çok ön plana çıktı.
Paspas özelliği olması, yüksekliğin 8,2 olması nedeniyle Xaomi Vacuum Mop Pro 2'de karar kıldım.
Ürünü satın almadan önce buraya yazılacak olan olumlu ve olumsuz görüşlere tamamen açığım. Özellikle ürünün EKSİK YÖNLERİ YAZILIRSA satın almadan önce bilgi sahibi oluruz.
Teşekkürler.
Not: Ev 4+1, püsküllü halı yok. Bir odayı playstation odası yaptım, orada halı yok, diğer odalarda halı var, parkeler beyaz, mobilyaların altı bir oda hariç yüksek. Evin genel özellikleri bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 5 Mart 2021; 8:41:35 >
-
İnternetten bağlanıp dediğiniz gibi genel ayarlarla birlikte Programlı temizlik(zamanlı görev) ayarlarsanız, internet olmasada sistem saati üzerinden ve robotun hafızasındaki verilerden yola çıkarak ayarladığınız gün ve saatlerde verilen görevleri yerine getirir.
-
Henüz elime alıp uzun uzun söküp parçalayıp incelediğim bir cihaz değil ama güvendiğim yurtdışı teknik yorumları karışık. Memnun olan da var, çöp diyen de.
Sizden yorum alırız artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hepsirobot
Henüz elime alıp uzun uzun söküp parçalayıp incelediğim bir cihaz değil ama güvendiğim yurtdışı teknik yorumları karışık. Memnun olan da var, çöp diyen de.
Sizden yorum alırız artık.Hımm. Pazar gününe kadar sürem var.
Başka önerilere açığım, onları da değerlendirebilirim, kararımı verdim ama son kararımı vermedim..)
-
şöyle bir düzeltme yapayım. Yurtdışında aynı fiyatlarda olan iki cihazdan s6 pure burada 3300 TL'ye kadar satıldı. Şimdi ise 3400 civarı. Fakat S5 max 3800'un altını görmedi. -
Şu mesajımı da yazarak yanlış anlaşılmalara son vereyim. Forumun ilk mesajında çok güzel bilgiler var, bu başlıkta sürekli yazan arkadaşlar olmasa fikir sahibi olma şansımız daha az olurdu.
Başlığın aktif olması çok iyi, kimin hangi amaçla yazdığı tamamen önemsiz. Şahsım ait kriterlerim var, onlara dikkat etmeye çalışıyorum.
Forumun bu başlığında emek veren ve yorumlarını okuduğum arkadaşlara teşekkür ediyorum, "hepsirobot" en fazla katkıyı bu arkadaşımız vermiş, ona da teşekkür etmiş olayım. Forumun bu başlığı olmasaydı robot süpürgeler ve özellikleri hakkında çok az bilgim olacaktı.
Yorumlarını okuduğum ve burada bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler. Yanlış kararlar da verebiliriz, ama en başında da yazdığım gibi başkasının doğru kararı yerine kendi yanlış kararımı tercih ederim, tabi bilenlerden sorarak ve danışarak.
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Mop prodaki bircok robotta mi boyle durum yoksa genel robot markalarinin bircogunda mi duvardan gecme, kestirmeden gecmeye calisma durumu mevcut? İade edebilirsem S5 max veya s6 pure alsam ayni durum karsima cikar mi ustad.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O dediğiniz markalar hariç.360 S9 roborock s5 max, onerecegim markalar.moplu olsun istiyorsanız.dediklerinizi almayin...biraz üste dogru okursaniz anlarsiniz.
Edit..mop pro 2 demissiniz onu bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 5 Mart 2021; 9:39:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
O dediğiniz markalar hariç.360 S9 roborock s5 max, onerecegim markalar.moplu olsun istiyorsanız.dediklerinizi almayin...biraz üste dogru okursaniz anlarsiniz.
Edit..mop pro 2 demissiniz onu bilmiyorumS5 max baktım, forumda da kullanıcıları var sanırım, o seçeneği eledim. Başka tavsiye varsa onu da değerlendirebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X