Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
61.965
Cevap
1.504
Favori
2.637.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    Önceden yazdım, atlamışsınız sanırım.

    İlk siz kullanmıyorsunuz, aynı ürün ülkemizde az farklarla başka isimlerle de satılıyor. Konuya tam hakim olmayanların yorumları sizde risk algısı yaratmasın. En azından cihazların resimlerine baksalardı diyorum ama neyse.

    Lydsto, Roidmi Eve Plus, Viomi V9, Proscenic M7Pro benzer cihazlardır, alan ve kullanan çok. Ekay em arkasına güvenilir bir servis ekliyor, hem de geliştirilmiş Türkçe özellikler sunuyor bu yeni cihaz ile.

    Saygılarımla
  • needacar kullanıcısına yanıt
    4500pa emiş gücü?
  • BravoUno B kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak Neato sattığını iddia eden de var efendim, dikkatli olunuz. Abir firmasının 4500pa fanı yok hiç bir ürününde.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Bu sektöre yatırım yapanlar, er meydanında usûlüne uygun rekabet etmek için cebelleşen müesseselerin bu hususları yetkili makamlarla istişare etmeleri gerekmez mi?


    Netice itibariyle devletin iki türlü vergi kaybı oluyor, tüketicilerin de önümüzdeki dönemlerde kayıpları çok olacak.


    Hem satılan üründen vergi alamıyor, hem de bu şartlarda rekabet edemeyeceği için piyasadan çekilecek firmalardan ve piyasaya girmeyi düşünüp de bu şartlarda vazgeçen firmalardan alacağı vergilerden oluyor.


    Bir de tüketici zararı tarafı var tabii.

    Şu anda farkında olmasalar bile, bugün "ucuz aldım" diye gülüp oynayan ama gelecekte bundan zarar görecek tüketicilerin heba olan kaynakları da ayrıca millî servet kaybı olacaktır.


    Zamanında kozmetik sektöründe de aynı şeyler oldu ve sektördekiler ilgili bakanlığa başvurarak sorunu çözdürdüler.





  • BravoUno B kullanıcısına yanıt
    Hocam müşterilerinize satış sonrası iyi bir servis hizmeti sağlıyorsunuz, acaba kendi markanız haricinde aynı servis kalitesinde başka markalar da satmayı düşünüyor musunuz ?
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt
    Ekay ve Evofon dışında zaten sadece spotçular getiriyor.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    ''Ekonomiyi canlı tutmak''


    ''drop shipment bile yapabilirsiniz''


    ''elinizde ürün olup olmaması veya malın size ait olup olmaması veya satışa yetkili olup olmamanız bizi ilgilendirmez, sorumlu değiliz dedi.''


    Bu kadar basit yani Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 


    Biz okyanustaki küçük balıklardık sanıyordum ama biz yok gibi birşeyizRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam olsa biz getiricez zaten.. :)
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hocam size zahmet benim mesaja da bir dönüş yapabilir misiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünüyoruz da Ali hoca olmadan zor.. Çünkü bizim bildiğimiz 1, onunki 101..

    Bakalım, hocayı ikna edebilirsek..
  • szkrb S kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız.

    Ancak devlet insanımızı taklit ediyor, göçebe genleri taşıyan insanımız da uzun soluklu düşünmeyip küçük hesaplar peşinde koşuyor.

    Dün ülkemizin önde gelen bir holdingi ile uzun bir toplantı yaptım... ticari hakları yüzünden isim vermeyeceğim ama son cümleleri şu şekildeydi:
    Neden üretmekle uğraşalım ki? Kimse bununla ilgilenmiyor.
    Nereden aldığımız hiç önemli değil, üzerine ismimizi yazdık mı bu halk alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 10 Şubat 2021; 18:7:46 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Maalesef
  • BravoUno B kullanıcısına yanıt
    Teveccühünüz...
    İyi ki varsınız.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Bence de haklılar.

    Bu şartlarda neden yatırım yapıp riske girsinler ki.

    Kastettiğim tam da bu maalesef...

  • needacar kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim yanıtınız için. Şikayetvardaki bazı yorumlar düşündürdü hocam. Siz kullandınız mı i7?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kentseldönüsüm -- 10 Şubat 2021; 18:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kentseldönüsüm K kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayetvar'da her türlü ürün için şikayet bulabilirsiniz.

    Forumda i7'den şikayet eden kimseye denk gelmedim -illa ki vardır ama çoğu robota göre oranlarsak çok azdır bence-
  • szkrb S kullanıcısına yanıt
    Susma, sustukça sıra sana gelecek!

    Saygılarımla
  • kentseldönüsüm K kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınızı bulamadım, yönlendirebilir misiniz?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hocam yönlendirmeyi bilmiyorum ama dün yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum 😊


    Hocam merhaba, Robot süpürge almak istiyorum. Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Yurtdışı kaynaklı video karşılaştırmalarını da izledim. foruma üye olmasam da sizin yazılarınızı okuyorum bir süredir, size danışmadan ürün almak istemedim. Hijyen konusunda takıntım var, önceliğim benim büyük makineyle yaptığım gibi bir temizlik yapması. Mopa gerek yok. Zaten ufacık bezle tüm ev temizlenmez düşüncesindeyim. Evim şuan için küçük ama ileride daha büyük bir eve taşınabilirim. Tek seferde tüm evi bitirmese de olur, şarjı bittikten sonra dönüp bitirmesi de gayet işimi görür. Anneme irobot e5 almıştım geçen yıl, e5 ile ilgili yorumlarınıza rast gelmemiştim. Kafasına göre gidiyor, benim gözlemlerime göre her yerden geçmiyor. Alacağım yeni robotta bu sorun olsun istemiyorum. Sanki ben süpürüyorum gibi tüm odayı temizlesin, geçmediği yer kalmasın. Gerçekten iyi bir çekim gücü olsun istiyorum. Bahsettiğim sayısal değer olarak değil, büyük makine performansı olması. Geçen yıl düştüm ve küçük bir sakatlık yaşadım, bu nedenle süpürme işi zor olmaya başladı. Ben de bu kervana katılmak istiyorum, robottan memnun olursam evdeki büyük makineyi satma hayalim var [:)] incelemelerime göre irobot s9 güzel bir model fakat gerçekten pahalı. Fiyat olarak 7bine kadar çıkabilirim. Siz hangi marka/model önerirsiniz? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim Hocam yanıtınız için, inceleyeceğim bu modeli 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.