Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cycloner , cycloner Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
62.142
Cevap
1.507
Favori
2.662.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunlar daha başlangıç, Ecovacs başka inovasyonlar da getirecek, sırasıyla.
    Tabii diğer firmalar da boş durmuyor. Eğlenceli bir sene olacak demiştim.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Gerçekten demiştim Ali abi valla Roborock S7 beni bukadar heyecanlandırmamıştı net...

Ama bu model ile sizin yakın zamanda sıkça bahsettiğiniz;

"İyi bildiğimiz bir firma, ülkemizde henüz olmayan bir marka ile giriş yapacak. Ama kendilerinin açıklamasını bekleyelim."

konuyla pek bir alakası yok sanırım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hayır, o daha yakında çıkacak, pek yakında.
    Onun özellikleri ve fiyatı daha makul.
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç çekinmeyin. Para iadesi birkaç gün içinde gerçekleşiyor. Yeni sipariş te 500 - 600 TL uyguna geliyor sonuçta. Hepimiz Amazon'u değil kendi bütçemizi düşünmekle sorumluyuz ;)

Rica ederim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. roborock son güncellemelerle su çıkışını arttırmış. fazla su geliyor artık. bezi sıkıp ayarı normale getirince düzgün çalışıyor ama yüksek su ayarını seçince düzgün hareket edemiyor. yazılımsal da olsa bir sıkıntı olduğu belli düzeltilmesi gerekiyor bence

Alıntıları Göster

Hocam su çıkışı arttıysa orta seviye sizin işinizi görüyor mu şu anda? Yani önceki yüksek seviye ile benzer durumda mıdır?

Bu durumda yüksek seviyeyi kullanmaya gerek kalmayabilir belki de.

• Bence lidar kulesi indirme var amiral gemisi diyor lidarsız amiral gemisi zor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumaovali

Hocam su çıkışı arttıysa orta seviye sizin işinizi görüyor mu şu anda? Yani önceki yüksek seviye ile benzer durumda mıdır?

Bu durumda yüksek seviyeyi kullanmaya gerek kalmayabilir belki de.

Alıntıları Göster

Orta seviye iş görüyor hocam. Hep yüksekte kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Sadece kafama takıldı bozuldu sandım robot uğraştım baya sorunun kaynağını bulana kadar. Bu arada sorunuma siz roborock forum sitesinden bir konu yollamıştınız benzer durum yaşadığım teşekkür ederim.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    hakan ku H kullanıcısına yanıt

Büyüsünü bozmak istemezdim ama ben spoiler vermiştim sizin yorumlarınızı analiz ederekRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-1313#147778516

Özür dilerim Ekay... @hakan ku

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 9 Şubat 2021; 21:4:31 >

:)

Roid Mi Eve Plus  

Hakkaten yaa biz bulaşık süngeri ile mop yaptırmaya çalışırken nerelere geldi olay 

Ben bu mop sistemini ilk Narwal ın robotlarında görmüştüm ve çok begenmiştim mantığını. Ecovacs daha iyi bir noktaya taşımış gibi duruyor. Mop da titreşim filandan ziyade en etkili temizlik böyle olur galiba.

Gelsinler bakalım senlensin ortalık, daha neler çıkar neler  

• oqi kullanıcısına yanıt

Aynısı zaten bro Ali abinin hep bahsettiği gibi aynı fabrika aynı cihaz farklı etiket ve satıcılar.

Tabii ki Ekay' ın kendini kanıtlamış satış sonrası donanımlı ve beşeri gücü olan servis altyapısı bence tercih sebebi olacaktır.

Hee bu haberi onlardan önce ben verdiğim ya da ifşa ettiğim için Robot Kafalara inceleme fırsatını kaybettik sanırım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 8 Şubat 2021; 22:48:46 >

RoidMi bizi dönmemişti vardır bunda da bir hayır der kenara çekilirim hahahaha

• needacar kullanıcısına yanıt
    Evet amazon germany de var ama ordan alınca garantisi tr'de geçerli olmaz diye sıcak bakmadım açıkçası.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    3600 TL'ye iade edip 10000 TL'ye satın almak ta risk tabi.
  • bjQ7 B kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Cidden bu model beni heyecanlandırdı Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] malum ultra detay temizlik durumum söz konusu :)

Yanlız birşey dikkatimi çekti bilmem Ali abi bu bilgiyi paylaşmak ister mi @Hepsirobot Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Otomatik boşaltma ünitesi sanki sadece kirli su - temiz su sirkülasyonuna yani sıvı boşaltım gibi mop'a yönelik gibi duruyor Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] işin içinde toz yok gibi anladım ben sınırlı bilgi ve görsellerden... zaten toz boşaltım olayına çok sıcak bakmıyorum kendimce ama bu mop bezlerini yıkama su ilave etme gerçekten olayı başka bir boyuta taşıdı Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Meşhur bir tabu yıkılacak bu modelle;

Mop olayına sıcak bakmıyoruz, zaten yüzeyseldir robotun yapacağı mop, insan gibi bastıra bastıra yapmadığı için leke çıkaramaz ki, her oda için durdur bezi çıkar yıka ya da yedeğini tak vs vs

Telefonla konuşmak nasıl bir telefonun asıl amacıysa, robotlarında asıl temel amacı süpürmek, ama sms nasıl gerekli bir nimetse mop'ta bu yeni nesil teknolojiyle artık süpürmek kadar kıymetli olacak bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 8 Şubat 2021; 23:2:43 >

• Merhaba arkadaşlar, halıların bol olduğu 150m2 evimiz için bir cihaz almak istiyorum. styj02ym modelinin internette 2800'e düşmesi bayağı ucuz geldi ama amazon üzerinden çoğu kişi osmo 950'yi 3600'e alın diye öneriyor. İkisi arasındaki farkları anlatan bir video ise bulamadım. Sizde osmo 950, 800TL fazladan vermeye değecek bir cihaz mıdır? temel farklılıkları nelerdir? iki model bazında kronik ağrıza söz konusu mudur?

• Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

"Son indirimle Ozmo 950 siparişi vermiştim, yenilik haberleri üzerine her an iptal edebilirim. Gerçi N9+ Çin de 600 dolara çıkacaksa burada en iyi ihtimalle kaç lira olur, 9-10 bin TL olur mu? "

Tam yukarıya tekrar kopyaladığım mesajı Ecovacs konusuna aktarmak için sildim, cevap yazmışsınız. Risk değil aslında, yenilikler aradaki maliyet farkına değer mi ona bakmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 8 Şubat 2021; 23:3:20 >
  • oqi kullanıcısına yanıt

Canları sağolsun Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Hocam neredeyse 3 katı fark var. Bence gerek yok bu kadar paraya. Tercih meselesi tabi ama çok büyük paralar bunlar gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.