Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.206
Cevap
1.507
Favori
2.673.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10931094109510961097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Ecovacs Home Deebot 950 kullanıyorum ve ne zaman altını temizlesem, haritayı yeniden yuklemeye çalışıyor ve hafızadan siliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? En son ise harita varken resimdeki gibi ayrı hayali bir harita çıkarıyor. Bu 2 konuda yardımcı olabilir misiniz? @Hepsirobot

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
  • sergen_on S kullanıcısına yanıt

Belki doğru yapmışsınızdır ama ben yinede yazayım robotu bir telefona kurup ikinci telefonda sadece uygulamayı indirip şifreyle giriş yapıyoruz. Eğer ikinci telefona da robotla kurmuşsanız ilk telefonda robot offline gözükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktaygven O kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Cihazı kapatıp ters çevirmeyi ve o şekilde temizlemeyi denediniz mi?
  • Merhaba Ali bey @Hepsirobot bir haftadır yazdıklarınızın çoğunu okudum kendi adıma teşekkür ederim bu kadar bilgiyi sunup emek verdiğiniz için. sizin yorumlarınıza bakarak ozmo 950 almayı düşünüyorum. şu anda yerli bir sitede satışta ama garantisiz diyebilirim ithalatçı garantili.

sizce genpa garantili s5max mi yoksa ozmo 950 mi almalıyım ?

• lazuts08 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim; 5634 TL ye Trendyol dam aldım. Alma sebebim sadece süpürme üzerine uzmanlaşmış bir makine olmasıydı. Çalışma süresi 75dk imiş; bataryası 1800 mah; zayıf sanki biraz. 2 yıl Distribütör garantili.
  • Geçen gün A101 sitesin den aldığım Xiaomi Vacuum Mop pro süpürgenin içinden garanti belgesi çıkmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, bizim bilgimiz yok. 2 gün içinde size garanti belgesini mail atarız dediler. A101 den alanlar vardı, onlardan çıktı mı. Hangi firmanın garantisi altında onu nasıl öğreniriz. Çinden direk bana gönderdiler heralde :)

• Eh, S5Max de servissiz sayılır, daha sağlam olan Ozmo alın bence.
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt

Siz kararınızı vermişsiniz hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın

Kısa bir bilgi bahsi geçen marka model cihazların ömürleri 2 yıl hadi çok şanslısınız ve gözünüz gibi baktınız 3 yıl.

İyi forumlar

• needacar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Siz kararınızı vermişsiniz hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın

Kısa bir bilgi bahsi geçen marka model cihazların ömürleri 2 yıl hadi çok şanslısınız ve gözünüz gibi baktınız 3 yıl.

İyi forumlar

2 yıl çok az bir süre değil mi hocam, bu süre bütün robot süpürgelerde genel olarak böyle mi. Şu an soğudum resmen Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

teşekkürler Ali bey.

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt

Ne kadar para o kadar köfte misali bir çan eğrisi var hocam. Uzun ömür ve dayanıklılık derseniz adres İrobotRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• Eşim ikizlere hamile kadıncağız süpürgeyle uğraşmasın diye 999 liraya süpürge alayım sevinsin diye 3 gündür uğraşıyorum bende mi sıkıntı anlamadım saniyesine tükeniyor ürünler.
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Birden bir robot süpürge meselesi açıldı evde ancak hiç bir fikrimiz yok. Bir de sorunumuz var. Oturduğumuz ev tripleks ancak kademeli temel olduğu için 6 kat gibi oluyor. Robot süpürge kullanılabilir mi? Kullanılabilirse hangi modeller olabilir?

Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Ne kadar para o kadar köfte misali bir çan eğrisi var hocam. Uzun ömür ve dayanıklılık derseniz adres İrobot 

iRobot roomba 671 mi alsam o zaman moptan vazgeçip Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]  neyse bu gece bişey almıyorum yarın kararımı vereceğim. Teşekkür ederim iyi akşamlar.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

360 markalar için ne kadar ömür biçiyorsunuz hocam :)

• ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt

Bende alamadım hocam. Alan arkadaşların bir kısmı satışa koymuş sarı sitede. Maalesef herkes bir yerden tutturuyor..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Bunlar yüzünden alışverişten soğudum valla hocam ne 11.11 de ne de bu hafta hiç bişey almadım sadece süpürge bekledim ama olmadı.
  • Smax5 de indirim var yine.
    gittigidiyor
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge ve Paspas Beyaz Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-akilli-robot-supurge-ve-paspas-beyaz_pdp_574664571

4032 tl. Satıcı ne kadar güvenilir bilemiyorum.

• Allforfun kullanıcısına yanıt

Marka yeni ve daha öyle bir ömür biçilemedi ancak kendi 360 s9 um için elektronik şansım yaver giderse 2 ya da max 3 yıl gibi yorumluyorum. (Tahmini, hissettiğim)

• 
Sayfa: önceki 10931094109510961097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.