Şimdi Ara

ROBOT SÜPÜRGE TAVSİYESİ 2026

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ROBOT SÜPÜRGE DREAM L40 ULTRA CE TANITIM

ÜRÜN LİNKİ

Merhaba arkadaşlar ve teknolojik cihaz severler, daha öncesinden kullandığım ancak gelişen teknolojiye ayak uyduramayan robot süpürge mi değiştirmek için arayışlara girdim ve bu konuda yapay zekadan destek aldım,

Genel olarak evim 133 metrekare kullanım alanına sahip ve eşim ile ben çalıştığımız için işten geldiğimizde evin temiz ve paspaslanmasi bizim için çok güzel olacağından özellikle yapay zeka algoritmasına sahip kendiliğinden çöp istasyonu bulunan ve paspaslarini yıkayan özelikte cihaz arayışına girdim ve sonuç olarak bu özelliklerde aşağıda yer alan linkte paylaştığım DREAM L40 ULTRA CE modelini buldum, cihazın bazı önemli özellikleri şöyle;

Dreame L40 Ultra CE, 13.000 Pa gibi son derece yüksek emiş gücü, TriCut saç kesme fırçası, yan fırça ve paspas uzatma (MopExtend) özellikleri sunan, 2 yıl resmi distribütör garantili akıllı bir robot süpürgedir. Islak/kuru temizlikte yüksek performans gösteren cihaz, sıcak su ile paspas yıkama ve otomatik çöp boşaltma istasyonuna sahiptir. 

Temel Özellikler:

Emiş Gücü: 13.000 Pa

Pil Kapasitesi: 5200 mAh

Çalışma Süresi: Yaklaşık 150-194 dakika

Navigasyon: Lazer (LIDAR + SLAM)

Paspas Sistemi: Duoscrub™ Döner Paspas

İstasyon Özellikleri: Toz boşaltma, 75°C sıcak su ile paspas yıkama, sıcak hava ile kurutma

Öne Çıkan Teknolojiler:

MopExtend & Yan Fırça: Paspas ve yan fırça, kenar ve köşelere ulaşmak için uzayabilir.

TriCut Fırça: Saç dolanmalarını keserek tıkanmayı önler.

Halı Algılama: Halı üzerinde paspasları 10 mm'den fazla yükselterek ıslanmalarını engeller.

Gelişmiş Engel Kaçınma: RGB kamera ve AI ile nesneleri algılar.

ÜRÜN LİNKİ

Ben gayet memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim, saygılarımla temiz ve mutlu yuvalar için...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot süpürge önerisi
    geçen hafta açıldı
    Robot süpürge tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.