Şimdi Ara

Roborock Q7 Max+ iddialı özelliklerle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Roborock Q7 Max+ iddialı özelliklerle geliyor



    Rekabetçi robot süpürgeleriyle ülkemizde de oldukça beğenilen Roborock firması yeni bir ürün daha duyurdu. Roborock Q7 Max+ modeli geniş hazneler ve büyük toz torbası ile kullanıcıların zamanını almıyor.



    Roborock Q7 Max+ özellikleri neler?



    Roborock Q7 Max+ modeli bu sınıfta alıştığımız üzere kendi toz boşaltma haznesi ile geliyor. Şarj istasyonuna bağlandığında otomatik olarak kirleri çekmeye başlayan hazne toplamda 2.5 litre toz alabiliyor. Böylece 7 haftaya kadar kullanıcının kontrol etmesine gerek kalmıyor.



    Ayrıca Bkz.Roborock S7 MaxV Ultra daha akıllı



    4200Pa emiş gücüne sahip olan robotta 350ml su tankı ve 470ml toz kutusu yer alıyor. 0.3Kg silme basıncı olan mop kısmı 30 farklı su seviyesine sahip. LIDAR sistemi gelişmiş 3D haritalama yaparak verimli bir temizlik sağlıyor.



    5200mAh kapasiteli bataryası sayesinde 300 metre karelik alanı temizleyebiliyor. Bazı fonksiyonların devre dışı kaldığı sessiz modda toplamda 3 saate kadar temizlik yapabiliyor. Yaz aylarına doğru piyasada olacak Roborock Q7 Max+ modeli için henüz bir fiyat belirlenmedi. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/03/10/roborock-q7-max-robot-vacuum-lidar-nav-auto-emptying-dock/







  • Tam alacaktım böyle birşey, radarıma girdi.

  • Makine de epey potansiyel var ama 8000 TL aşağı olmaz gibi.

  • ne 8000 i en az 13000

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlara çıkılacaksa irobot veya Neato almayı tercih ederim. Hele Xiaomi bin robot süpürgesi 1 yıl sonra pert oldu... Roborock iyi diyorlar ama bilmiyorum artık. Ha ayrıca D şekili süpürgelerin daha iyi süpürdüğünü düşünüyorum hem fırça boyutları 2 kat daha büyük hem köşeleri de daha iyi alıyorlar gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 11 Mart 2022; 16:01:42 >
  • Mazottttttttttttttttttttttt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun süre bu ürünleri araştırıp roborock s5 max ürününü almış ve uzunca bir müddet kullanmış biri olarak “imkanı olanlar için” alın eşiniz rahat etsin diyorum tabi bu bir bütçe meselesi zira benim ürünü aldığım fiyatın neredeyse 2 katı şuan s5 max fiyatları bu bahsi geçen ürün 10 bin liranın üzerinde bir rakama gelecektir muhtemelen...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S5 max sahibi olarak olsa keşke dediğim tüm özellikleri koymuşlar cihaza. Halı üstünde mop kaldırıyor, mopunu kendi temizleyebiliyor, içindeki haznesini kendi boşaltıyor. Ekstradan 3d harita çıkarabiliyor ki videolardaki görüntüler doğruysa çok acayip bir şey. Yalnız s5 max da işimi görüyor. Anca biir gün bozulursa buna yönelirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 11 Mart 2022; 17:20:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asıl bomba bunun V max modeli.

  • Özellikler rekabetçi ama fiyatlar da rekabetçi olsa keşke...

  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Mopunu kendi yemizleyen S7 maxV modeliydi. Bunda mop temizleme yok anladığım kadarıyla. Biz düz S7 aldık sonic moplana için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S7 proyla devam 🤣

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • s6 maxv almıştık zamanının en iyisi diye alana kadar ne gereği var diye düşünüyor insan ama aldıktan sonra hayat kurtarıcı olduğunu görüyorsun birde toz hanesini boşaltırken aldığı tozu görünce hayran kalınası. s7 maxv e yükseltmeyi düşünüyorduk ama bu daha efsaneymiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kereminyo -- 14 Mart 2022; 13:12:12 >
  • Teknolojik aletler konu olduğunda sanırım bende dahil birçok kişi öncelikle fiyatına bakıyoruz. Teknoloji çağındayız ama ulaşabildiğimiz teknoloji çok sınırlı. Kolaylıklar diliyorum efendim almak için ömrünüzden vereceğiniz güzel aylar belki yıllar için...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.