Şimdi Ara

Rob_lq

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler char reklamı felan demein char benim deil bugun beramus 2 deyken cz deydim rob_lq adlı arkadaş warrior +8 glave iyle +7 chitin set galiba geldi we 700 dmg attı :S ne oldugunu anlamamıstım ama bugun demin bi topicte nickini gordum teprik etmek istiyorum charı
    cok iyi we cok saglam (lvl 71 miş )

Zaten bugun gordum demin topicde imzasındaydı :D

###########NOTICE##################
    Gereksiz denirse siline bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 12 Ağustos 2006; 17:42:52 >

• Oda bu forumdan pathos'u kesmişti imzasında 71 lvl yazıyodu
  • Ana Skill ßar hatası düzelmiş alt + f4 çektim x1'e girdim skillerim en son koyduğum gibi yuppi
  • konuyla biraz alakasız ama saol :D
  • o level 60ken bnm girdiğim clanın üst clanındaydı.. en sevdiğim clanlardandı SmyrnA..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDadonis

Ana Skill ßar hatası düzelmiş alt + f4 çektim x1'e girdim skillerim en son koyduğum gibi yuppi
    />

kolay mı okadar 1. serwera girmek??yoksa bal mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Beyler char reklamı felan demein char benim deil bugun beramus 2 deyken cz deydim rob_lq adlı arkadaş warrior +8 glave iyle +7 chitin set galiba geldi we 700 dmg attı :S ne oldugunu anlamamıstım ama bugun demin bi topicte nickini gordum teprik etmek istiyorum charı
    cok iyi we cok saglam (lvl 71 miş )

Ewt sağlam bi char ı war..

1 keresinde dm ye yatırmıştık onu.

Ben malice arkdş parasite attı we........

Burayı okuyorsa özür dilerim ondan

Sonra pm attı ama tabi ki anlaşılmıyorduu acaba neler yazmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dave The Diver
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eger 1 kişi tek basına kasmıssa 71 e gerçekten büyük başarı + o exp e yatırmayı bende yapıom sammaya yatırmıstım +8 raptorlu birini ayrıca gene humanların bilinen warriorlarından biriydi adını hatırlamıom onuda obl ye yatırdım napıyım prileri oldurunca onlar oluo ben onları ellemiom ama ... np sonuçta benide humanlar dm ye yatırcaktı...
  • tanıyorum adamı gerçekten sağlam adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.