8 gün süren Avrupa turuna ( Brüksel, Amsterdam, Roterdam, lüksenburg, Paris, Köln ) katıldım. Seyahatimde Roamless e-sim kullandım. 25 dolarlık kontör satın aldım. Kurulumu çok zor değil. Zaten kurulum sırasında metin ve video açıklamaları mevcut. Telefonumu hem aramalar bende internet için kesintisiz olarak kullandım. Seyahatim esnasında herhangi bir kesinti ve çekmeme sorunu yaşamadım (Aramaları Roamless üzerinde yapmanız önemli!) Ülkeye döndüğümde hala kullanmadığım 10 dolarlık kontörüm kaldı. Kontörün süresi yok. İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Üyelik oluştururken aşağıda kodu kullanırsanız 5$ kontör kazanabilirsiniz. Kod: ILKERI0M Önemli Not: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararı nedeniyle, Türkiye sınırları içerisinde tüm eSIM uygulamaları ve web sitelerine geçici olarak erişim engeli getirilmiştir. Roamless eSIM’iniz telefonunuzda yüklüyse, yurt dışına çıktığınızda normal şekilde sorunsuz olarak çalışmaya devam edecektir. Henüz eSIM’inizi yüklemediyseniz, Türkiye dışında internete bağlanarak kolayca etkinleştirebilirsiniz. “Bu kısıtlama yalnızca Türkiye içindeki erişimi etkilemektedir.” Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirayso -- 19 Ağustos 2025; 9:40:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün