Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.291
Cevap
104
Favori
2.475.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitireli 1 ay oldu yan etkiler geçti güzel bir cildim oldu
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 16 kilom 58 sivilcem aşırı çokta deil azda deil geçen cuma doktora gittim krem verir diye umarken roaccutane verdi ilk korktum ama doktor bişey yapmıyacağını normalde epey az vericeğini söledi verdiği doz haftada 3 kere 20 mg 1 yıl sürece bakıorum bnm kilomda bunun 4-5 katını kullanıyor herkez doktorada bişey diyemedim ünlü bi doktor suan kafam çok karıştı sizce mantıklımı sivilceler düzelirmi binlerce yorum okudum böle bişey hiç gormedim haftada 3 kere kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • Hocam ben brz yanlis anlatmisim ben gecen sene ilk dermotologa gittim ozamanlar 1 2 tne kucuk sivilce vrdi ilk defa sivilce gorunce panik oldum 1 senedir sacma sapan kremler kullanilrum yuzum cok kotu deil ii deil dedim de bu bni rahatlatmio takintili biriyim insanlarin yuzune bakarken utaniyorum son olarak tvde bi doktor gordum arastirdim herkez cok ii cok ii diye yorumlar atmis gittim o bana sende kremlerin fayda etmedigini ilerki yasindada suanki sivilcelerin gecmiyecegini soledi roaccutane kullanirmisin kullanmazmisin sana kalmis dedi ama korkulcak bise yok cunku cok az doz vericem yan etkilerini yasamadan halledicez dedi kan tahlili filan dedim grk yok dedi doktor unlu olmasa takmazdimda simdi ya millet salak eger doktorun dedigi gibiyse haftada 3kere kullanip 1 yil da halletmek daha mantikli ama bilmiorum kafam cok karisik hic bi insan yokmu hafyada 3kere kullanan bnm sorum onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: originaladam

Hocam ben brz yanlis anlatmisim ben gecen sene ilk dermotologa gittim ozamanlar 1 2 tne kucuk sivilce vrdi ilk defa sivilce gorunce panik oldum 1 senedir sacma sapan kremler kullanilrum yuzum cok kotu deil ii deil dedim de bu bni rahatlatmio takintili biriyim insanlarin yuzune bakarken utaniyorum son olarak tvde bi doktor gordum arastirdim herkez cok ii cok ii diye yorumlar atmis gittim o bana sende kremlerin fayda etmedigini ilerki yasindada suanki sivilcelerin gecmiyecegini soledi roaccutane kullanirmisin kullanmazmisin sana kalmis dedi ama korkulcak bise yok cunku cok az doz vericem yan etkilerini yasamadan halledicez dedi kan tahlili filan dedim grk yok dedi doktor unlu olmasa takmazdimda simdi ya millet salak eger doktorun dedigi gibiyse haftada 3kere kullanip 1 yil da halletmek daha mantikli ama bilmiorum kafam cok karisik hic bi insan yokmu hafyada 3kere kullanan bnm sorum onlara

Hey allam ya, hala haftada 2-3 kere kullansam diyor. Kullanma diyorum işte. İlla birileri kullan bişey olmaz diyecek, öyle rahat edecen. 1 hap bile olsa KULLANMA! Yaşın daha küçük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SADECE 4 ADET HAP YUTUP EREKSİYON PROBLEMİ, UYKU PROBLEMİ, GÖRME PROBLEMLERİ, KULAK ÇINLAMASI, KİŞİLİK VE ALGI PROBLEMLERİ, KAS VE EKLEM PROBLEMLERİ YAŞAYIP YOUTUBE'DA AĞLAYRAK VİDEO PAYLAŞAN BİRİSİ BİLİYORUM. BUNLAR GERÇEK, BANA BİŞEY OLMAZ DEMEYİN. BU İLAÇ BİR GÜN YASAKLANACAK.

• Hocam senin ki ender rastlanmis olmali butun ilaclarin bir riski vardir burda 100lerce insandan bi sen cok sikayetcisin valla yan etkileri kalici olmadigi surece bnm icin hic bir sorun yok biliorumki bu ilaci icmessem ilerde yuzumle cok sorun yasiyacagim risk almakta fayda var ben ilaca devam edicem sadece haftada 3kere kullanan varmi diye mrk ediorum varsa sonuc nasil daha mi faydali

• merhaba arkadaşlar, bende sivilce tarzı değil, derin ve büyük akneler çıktı (yaş 26). Ayrıca çıkan yerler ağrıyor ve yüzü şişiriyor. Öyle bir kaç ufak sivilceyle hemen ilaca sarılmamak gerek. Özellikle bu 2 ayda çok arttı, biri az küçülse, bir yenisi daha çıktı. Önceden bu kadar çok değildi ve sürekli antibiyotik vermişti doktorlar, artık antibiyotik manyağı oldum. Kalan kırmızılıklar da cabası. Bugün gittim doktora ve roaccutane kullanmalıyız dedi, ve testleri yaptı. Ama kararı bana bıraktı, ya antibiyotikle bir daha deneriz ya bu dedi, en az altı ay kullanmam gerekecekmiş roaccutane'ı. Ben antibiyotik'i seçtim ama almadım daha ilacı. Yarın da bir özel hastaneden randevu aldım, o da bir baksın. Bu ilaç saç döküyor mu cidden, zaten saçlarım ince ve sık değil. Bioxcin kullanıyorum. Çok kararsız kaldım, o kadar yan etki var deniyor. Bir fikir verebilir misiniz? Ayrıca Cronic'in burda yazdıklarını gördüm, daha bi sitres yaptım. Cronic'e de ayrıca bir sorum var: gördüğüm kadarıyla araştırma yapmışsın epey ve çeşitli olumsuz yorumların linklerini atmışsın. Peki oralarda benimki gibi durumlarda alternatif olarak birşey öneriliyor mu? Bu ilacı kullanıp, sıkıntılarına rağmen sonunda memnun kalan çok kişi var. Senin önerin var mı peki, böyle sıkıntılarda çözüm yolu başka ne var? Uzattım kusura bakmayın ama çok sıkıntılı bir süreç bu. Tavsiyelerinizi esirgemezseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıhtımrıhtım -- 13 Mayıs 2015; 18:30:38 >
  • Ne yapacağımı yarın bir daha doktora gidince belirleyeceğim. Cevap için teşekkürler. Ama gittiğim hiçbir doktor beslenmene dikkat et, geçer demedi. Elbette bazıları arttırabilir. Ancak bunlar maalesef tek başına çözüm olmuyor. Sizin yaşadığınız sıkıntılara da üzüldüm, geçmiş olsun. Ama sorun o olabilir, bu olabilir dediğimizde bu bir çözüm olmuyor maalesef. Doktorlara da güvenmezsek, başka ne yapabiliriz bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: sule1derya

Merhabalar ben roaccutane kullaniyorum 2. Ayimdayim. bu hapla birlikte doktorumun adet gecikmesi için verdigi microgynon adli ilaci kullansam bi sakincasi olur mu

Biz nerden bilebiliriz ki neredeyse hic birisi bayan olmayan bi forumdasin. En dogru adres doktordur:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi olarak burda ilacı kac aydır sıkılmadan kotuledigini gordugum bir arkadaş icin konuşacagim. Belli ki diger ilac firmalari tarafindan kotulemesi icin her ay maaşa baglanan bir kişi. Yoksa hic kimse bu kadar ilacı sıkılmadan aylardır kotuleyemez.

Ben konuyu 2007 de acmistim. 17 yasindaydim o ara. Denemedigim ilac, krem, sabun, diyet hic bir şey kalmadi. Suratim resmen domates gibi kirmiziydi. Artik sikintidan sivilcelerle oynamaktan suratimda cukurluklar oluyordu. Ne zaman bu ilaci buldum ve 6 ay kullandim suratim tertemiz oldu. Sivilceden eser yok aradan 8 sene gecti hic bir sikintim yok. Ne boy konusunda ne sac dokulmesi ne cinsellik. Taş gibi cocugum. Burda kotuleyen kimseleri dikkate almayin. Maaşlı kimseler onlar şuan kesin emin oldum.

Herkese gecmis olsun.

• EVet arkadaşlar ilacı 2 haftadır kullanmıyorum ve artık bıraktım gibi bişey oldu, bu ilacı üretenlere ne kadar dua etsem azdır Hergün çıkan sivilcelerden artık sokağa çıkamaz olmuştum, hayattan bezmiştim neredeyse, artık vücuduma denge geldi, saçım yağlanmıyor ama ilk başlarda dökmüştü biraz korkutmuştu.

tek sorunum alnımın sol çok ufak 2 tane kabuk bağlı duran sivilcelerim kaldı, soymuyorum ama sivilce örtücü krem kullandıgımda belli olmuyor, kısacası kendime geldim, saç sakal bırakıp suratımı gizlerdim, insanlar benden kaçardı yaz sıcagında ne çektigimi bi ben bilirdim, şuan hergün rahatça traş olabiliyorum, saçımı 1 gün yıkamasam yağlanırdı artık 2-3 gün sürse bile yağlanma minimum

depresyon ve dudak kurulugu beni biraz etkiledi, şuan özgüven pompalanmış haldeyim, insanlar görünce şaşırıyorlar, çevremdeki insanlar yakınlaşıyor ve o eski günlerimden eser kalmadı, çok şükür sağlığıma geçte olsa kavuştum.

Boyle bir siteye ilk defa üye oldum pek çözemedim siteyi.sende haklısın ama doktora gideceğim zaman yok:)

Muhtemelen adet konusunda sikinti yasamazsin boyle bir sorun hic duymadim bugune kadar bu forumda :)

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Konu sahibi olarak burda ilacı kac aydır sıkılmadan kotuledigini gordugum bir arkadaş icin konuşacagim. Belli ki diger ilac firmalari tarafindan kotulemesi icin her ay maaşa baglanan bir kişi. Yoksa hic kimse bu kadar ilacı sıkılmadan aylardır kotuleyemez.

Ben konuyu 2007 de acmistim. 17 yasindaydim o ara. Denemedigim ilac, krem, sabun, diyet hic bir şey kalmadi. Suratim resmen domates gibi kirmiziydi. Artik sikintidan sivilcelerle oynamaktan suratimda cukurluklar oluyordu. Ne zaman bu ilaci buldum ve 6 ay kullandim suratim tertemiz oldu. Sivilceden eser yok aradan 8 sene gecti hic bir sikintim yok. Ne boy konusunda ne sac dokulmesi ne cinsellik. Taş gibi cocugum. Burda kotuleyen kimseleri dikkate almayin. Maaşlı kimseler onlar şuan kesin emin oldum.

Herkese gecmis olsun.

Lion King,

Bu foruma giriş senem 2004.
    Şu anda sene kaç, 2015.

Bu ilaç ile yorum yazmaya 2014 şubatta başladım, yani üye olduktan 10 sene sonra, ilaç beni sağlığımdan ettiğinde.. Sence ben 10 sene önce accutane ile ilgili kötü yorumlar yazar, biyerlerden ticari kazanç sağlarım diye mi üye oldum?

Senin accutane'la ilgili güzel tecrübelerin olabilir, fakat bu ilacın tehlikeli olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.

Ben nasıl sana bu ilaç ile ilgili olumlu yorumların sebebiyle accutane'ın paralı adamısın demiyorsam, sen de benim kötü yorumlarım için bana maaşlı eleman diyemezsin.

İstanbul'dayım. Fake değilim. Üniversite mezunuyum, branşımda çalışıyorum. Accutane' ı kötülemek için maaş almıyorum.

Accutane benim hayatımda başıma gelen en kötü şeydir.

Ben her zaman her yerde accutane'ın zararlarını anlatıyorum, anlatacağım. Bu ilaç bir gün yasaklanacak ve haklı olduğumu göreceksin Lion King..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Boyle bir siteye ilk defa üye oldum pek çözemedim siteyi.sende haklısın ama doktora gideceğim zaman yok:)

Muhtemelen adet konusunda sikinti yasamazsin boyle bir sorun hic duymadim bugune kadar bu forumda :)

Teşekkür ederim :)

• merhaba. sivilcelerim çok değil ama geçmiyorlar bir türlü. doktor bana zoretanin i haftalık kullanmamı söyledi. yani haftanın bir günü 20+20 olmak üzere 40 mg alacağım ve bir sonraki dozu sonraki hafta alacağım. hiç bu şekilde kullanan oldu mu ?

• Bugün itibariyle 7 aylık tedavimin sonuna geldim. Sivilce falan kalmadı fakat yanağımda fazla, alnımda hafif kırmızı izler kaldı ve doktor bunun için isotrexin jel verdi. Umarım izleri de geçirebilirim bununla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 28 Mayıs 2015; 13:40:18 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.