Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.291
Cevap
104
Favori
2.475.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

kir-pi hocam, benim ilacım bayram günü bitiyor ve bayram olduğu doktorlar 1 hafta boyunca yoklar ben de mecburen 22 kasım'a randevu aldım 5 gün boyunca ilacı kullanamicam bi sorun olur mu?

ilaca ara vermektense günlük dozu azaltmak daha iyi olabilir veya 1 gün ilaç alıp 1 gün almayarak bayram sonuna kadar idare edebilirsin, ayrıca 1 hafta falan ara versende çok sorun olmaz onuda merak etme

ozaman bir gün 10mg'lik bir gün 20mg'lik alayım cumartesi pazar da hiç alamicam çünkü tamamen bitiyor ozaman.hocam acaba şöyle bişey yapsam olur mu,ben tanıdığımız olan eczaneden ilacımın bittiği gün yenilerini alsam sonra da doktorlar geldiğinde yazdırsam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 13 Kasım 2010; 22:18:05 >

quote:

quote:

kir-pi hocam, benim ilacım bayram günü bitiyor ve bayram olduğu doktorlar 1 hafta boyunca yoklar ben de mecburen 22 kasım'a randevu aldım 5 gün boyunca ilacı kullanamicam bi sorun olur mu?

ilaca ara vermektense günlük dozu azaltmak daha iyi olabilir veya 1 gün ilaç alıp 1 gün almayarak bayram sonuna kadar idare edebilirsin, ayrıca 1 hafta falan ara versende çok sorun olmaz onuda merak etme

ozaman bir gün 10mg'lik bir gün 20mg'lik alayım cumartesi pazar da hiç alamicam çünkü tamamen bitiyor ozaman.hocam acaba şöyle bişey yapsam olur mu,ben tanıdığımız olan eczaneden ilacımın bittiği gün yenilerini alsam sonra da doktorlar geldiğinde yazdırsam olur mu?

Olabilir eczane ile sizin aranızda olan bişey sonuçta, yalnız bayramda sadec nöbetçi eczaneler açık olur
  • Bazıları 6 ay kullanmak şart diyor ama doktor bana gerektiği kadar dedi. Şu an 2.aydayım ve bu ay yeterli olabilir dedi. İlaç epeyi fayda etti ama hala epeyi iz var. Bakalım 2.ay sonunda daha da geçecek mi.

@theCix; aslında bariz değişim var, aktif akneler çok azalmış geçen aknelerin yerinde basit kızarıklıklar kalmış gibi bence gayet iyi durumdasın

Hocam Ceracuta diye bi nemlendiricim var onu 1 ay boyunca kullandım 2.aydayken hep sivilce cıkıyordu her gün.kullanmayı bi bıraktım hic cıkmadi ve kullanmıyorum doktor yanlis mi verdi ne yaptı hic bilmiyorum ne yapmam lazim?

Dizayn Multimedya Bilgisayar
  • 9. sabah.yüzüm,kaşlarım, kulaklarım,burnum, saçlarımn dibi yanıyor,kaşınıyor,kızardım,kabardım.güneşe çıkmak imkansız.fotoğraf göndermek istedim site engelledi.nasıl gönderebilirim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: thakan
    9. sabah.yüzüm,kaşlarım, kulaklarım,burnum, saçlarımn dibi yanıyor,kaşınıyor,kızardım,kabardım.güneşe çıkmak imkansız.fotoğraf göndermek istedim site engelledi.nasıl gönderebilirim ki

hocam sizin durum fena. doktora gitmelisiniz bence. vakit kaybetmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: theCix

quote:

@theCix; aslında bariz değişim var, aktif akneler çok azalmış geçen aknelerin yerinde basit kızarıklıklar kalmış gibi bence gayet iyi durumdasın

Hocam Ceracuta diye bi nemlendiricim var onu 1 ay boyunca kullandım 2.aydayken hep sivilce cıkıyordu her gün.kullanmayı bi bıraktım hic cıkmadi ve kullanmıyorum doktor yanlis mi verdi ne yaptı hic bilmiyorum ne yapmam lazim?

yanlış değil ama size uymamış olabilir zaten cildin çokta kuru durmuyor pek gerekli gibi değil, ancak zaten dediğin sürelerde sivilcelerin azalma zamanına da denk geliyor asıl sebeb ilacın etkiside olabilir
  • Hocam selamlar. Bugün 9.günüm kilom 70 ve günde 30mg içiyorum.çok şükur kötu yan etkilerini görmedm dudak kuruluğu ve biraz halsizlik dışında.ama bazı cidden kötu yan etkileri varmış sağırlık vs bunlar beni çok korkuttu :s.ama ilaca ihtiyacım var çunki sorunum mikrobik değil , yağdan.aşırı yağ oluyordu hele bi gezmeye gidip yuztmu 5-6 saat yıkamayayınca direk sivilce ve kapalı komedonların oluşumunu hissediyordum.annem cilt bakımından anlıyor ve hergün kapalı komedon ve sıyahları çıkarıyor olmasına rağmen suratım bakılmayacak haldeydi.:-(.şuan yağ gözle görülür azaldı ve annem de hergun sivilceleri çıkardığndan hızlı bir iyileşme sürecindeyim sanki :-).yanlız 5 gün evde olmayacağım ve bulunduğum yerde çok yıkama imkanım yok ve annem de yok :-D.bu nedenle azacak yine sivilceler.size sormak istediğim yan etkileri . En kotu nolabilir veya genel yan etkıleri neler ? Son olarak body building yapıyorum doktorum ağır çalışma falan dedi ? Birde ılaç herhangı bir kas erimesi yapmaz demi ?
  • genel olarak kuruluk, kas ekelem ve baş ağrıları, sinirlilik, anlama güçlüğü vb gibi şeyler yapıyor, en kötü ihtimal ne olur demek biraz yanlış bir ifade çünkü her ilacın kişye özel hiç beklenmedik yan etkileri çıkabilir basit bir ağrıkesici ile ölüm bile görülebilir, ilaç kas erimesi yapmaz ama çalışırken kaslarını aşırı zorlamas birde bu ilacı kullanırrken protein tozu falan kullanmanı önermem
  • arkadaşşlar 2. ayımdayım yan etkilerden korkuyordum başladım nerdeyse hiç bir yan etki görmedim ilk ay belim biraz ağrıyordu oda geçti tabiki dudak kuruması burnumun içinde kuruma kanama oluyor ama inanın sürekli kaşınan yağlı yüzün o kadar rahatladıki anlatamam yüzümde daha 2. ayda doğru dürüst sivilce kalmadı etkisini okadar çok hissediyorumki her gün yüzüm daha yağsız temiz oluyor. yan etkiden çok olumlu etki gördüm diyebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haygogo -- 15 Kasım 2010; 11:34:20 >
  • Çok teşekkürler hocam.fen lisesindeyim inşAllah anlama güçlüğü olmaz :-D.bu arada yukarıda arkadaşın dediği gibi bende de pek bi yan etki yok hatta daha 10. Günumdeyım ve yağlanma azaldı.sanırım ilaç dozunu vucuda alıştıra alıştıra arttırırsak pek fazla yan etki görmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Çok teşekkürler hocam.fen lisesindeyim inşAllah anlama güçlüğü olmaz :-D.bu arada yukarıda arkadaşın dediği gibi bende de pek bi yan etki yok hatta daha 10. Günumdeyım ve yağlanma azaldı.sanırım ilaç dozunu vucuda alıştıra alıştıra arttırırsak pek fazla yan etki görmeyiz

ilk ay bitsin o zaman görürsünüz

FLED
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Çok teşekkürler hocam.fen lisesindeyim inşAllah anlama güçlüğü olmaz :-D.bu arada yukarıda arkadaşın dediği gibi bende de pek bi yan etki yok hatta daha 10. Günumdeyım ve yağlanma azaldı.sanırım ilaç dozunu vucuda alıştıra alıştıra arttırırsak pek fazla yan etki görmeyiz

@HoXLeY yaptığın yoruma hayran kaldım :) Çok güzel yorum yapıyosun arkadaşa.Sonuçta yan etkileri olucak tabi benimde çok var Ekzamalarım var kulak arkası ve kulakta yaralar cıkıyor burun ici full yara oluyor.Ama sonucta sen birseye hedef koyduysan bunu ben yapicam dediysen yaparsin arkadasim. ;)

Dizayn Multimedya Bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: theCix

quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

@HoXLeY yaptığın yoruma hayran kaldım :) Çok güzel yorum yapıyosun arkadaşa.Sonuçta yan etkileri olucak tabi benimde çok var Ekzamalarım var kulak arkası ve kulakta yaralar cıkıyor burun ici full yara oluyor.Ama sonucta sen birseye hedef koyduysan bunu ben yapicam dediysen yaparsin arkadasim. ;)

aslında çok da fazla yan etkisi yok sadece ilk ay biraz kötü geçiyor kemik ağrıları,burun kanamaları felan ama sonraki aylarda bu sorunlar ortadan kalkıyor tabi kendim için konuşuyorum çünkü her bünye farklı sonuçta.benim şimdi tek sorunum dudaklarımın halen kuruması onun dışında hiç bir yan etki yok bende yüzüme nemlendirici bile kullanmıyorum
  • @theCix yapmayın hocam şimdi gerçekleri konuşuyoruz burda konuda biraz şenlenelim diye arada mizaha vurmak gerekiyor bence Dediğiniz gibi zaten bu ilacı kullanan kişiler yan etkilerini zaten bilmeli araştırmalı . O yüzden pes etmek yok zaten altı üstü 4-5 ay sürüyor sürekli aynı dozda kullanacak da değiliz doktor zamanla azaltacaktır.Sınıf arkadaşım 8 ay kullandı bazen 50mg bazen 10 mg alıyordu. bunu da niye yazdıysam artık ben de bilmiyorum

@batu25 abi inanırmısın 1.5 aydır dudaklarımın birleştiği yerlerde yara varr yemek bile yiyemiyorum bepanthe ni ağzıma sürüyorum direk . gözlerim zaaten ağrıyor göz damlatmasını damlatmayı unutuyorum.şimdi bir de tırnak batması başladı

FLED
  • quote:

abi inanırmısın 1.5 aydır dudaklarımın birleştiği yerlerde yara varr yemek bile yiyemiyorum bepanthe ni ağzıma sürüyorum direk . gözlerim zaaten ağrıyor göz damlatmasını damlatmayı unutuyorum.şimdi bir de tırnak batması başladı

inanırım ilk ay ben de hamletan diye bi krem kullanıyordum dudağıma (adını yanlış yazmış olabilirim tam hatırlamıyorum) ama bir fayda etmiyordu artık gülemiyordum,konuşamıyordum bile kanıyordu çok kötüydü ama sonra nivea aldım küçük ruj şeklindeki dudak kremini o gerçekten çok işe yaradı onu kullanmaya başladıktan sonra başka krem kullanmadım şimdi dudaklarım normal ilacı kullanmadığım zamanlardaki gibi ama1-2gün sürmeynce yine çok kötü kuruyor benim sana tavsiyem dudağına nivea'dan başka hiç bir krem kullanma ve dudaklarının kuruduğunu hissettikçe sür çok işe yarıyor tırnak batması için çok üzüldüm bende allaha şükür öyle bir sorun yok inşallah seninki de geçer, göz damlasını da doktora yazdırmıştım geçen ay 1hafta felan kullandım sonra bıraktım ama gözlerimdeki batma hissi de artık önceki kadar fazla değil oyüzden bıraktım

quote:

abi inanırmısın 1.5 aydır dudaklarımın birleştiği yerlerde yara varr yemek bile yiyemiyorum bepanthe ni ağzıma sürüyorum direk . gözlerim zaaten ağrıyor göz damlatmasını damlatmayı unutuyorum.şimdi bir de tırnak batması başladı

inanırım ilk ay ben de hamletan diye bi krem kullanıyordum dudağıma (adını yanlış yazmış olabilirim tam hatırlamıyorum) ama bir fayda etmiyordu artık gülemiyordum,konuşamıyordum bile kanıyordu çok kötüydü ama sonra nivea aldım küçük ruj şeklindeki dudak kremini o gerçekten çok işe yaradı onu kullanmaya başladıktan sonra başka krem kullanmadım şimdi dudaklarım normal ilacı kullanmadığım zamanlardaki gibi ama1-2gün sürmeynce yine çok kötü kuruyor benim sana tavsiyem dudağına nivea'dan başka hiç bir krem kullanma ve dudaklarının kuruduğunu hissettikçe sür çok işe yarıyor tırnak batması için çok üzüldüm bende allaha şükür öyle bir sorun yok inşallah seninki de geçer, göz damlasını da doktora yazdırmıştım geçen ay 1hafta felan kullandım sonra bıraktım ama gözlerimdeki batma hissi de artık önceki kadar fazla değil oyüzden bıraktım

Ya işte benım dudak derılerındekı soyulmalar rahatsız etmiyor da şu 2 dudağımın kenarları çok acıtıyor hocam ya

FLED
  • quote:

Ya işte benım dudak derılerındekı soyulmalar rahatsız etmiyor da şu 2 dudağımın kenarları çok acıtıyor hocam ya

benim dudağımın kenarları pek yara olmadı ama sen o kremi bi dene gerçekten çok işe yaradığını göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 15 Kasım 2010; 17:18:40 >

quote:

benim dudağımın kenarları pek yara olmadı ama sen o kremi bi dene gerçekten çok işe yaradığını göreceksin.

krem değiştirmem de nivea'nın dudak koruyucularından alırım artık kardeşim

FLED
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.