Şimdi Ara

ROACCUTANE KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tıp okuyorum + 6 ay ilacı kullandım +Profesör doktor tarafından zararının abartıldığı söylendi+ kalıcı etki olduğu ilacın arkasında yazıyor. O yazılanlar bir sürü deney sonucu. Ayrıca bağımsız kuruluşlar tarafından denetleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 25 Haziran 2017; 20:49:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Bende kullanıyorum, yazın sıcağında 5. aya gireceğim. Önerilerimi dikkatlice dinle.

1. Her akşam ve sabah uyanırken, her gün dudağına doktorun verdiği nemlendiriciyi süreceksin, ben Hametan kullanıyorum.

2. Yüzüne bu nemlendirici ilaci sürersen aşırı derece de parlatıyor, bunun yerine yüzü parlatmayan nemlendiriciler var, Nivea'nın böğürtlenli nemlendiricisini kullanıyorum. (Bu sadece dışarı çıkarken) Hametan çok etkili ama yüzü parlattığı için sadece gece yatarken uyguluyorum.

3. Her gece yatmadan önce yüzünün her bölgesine (göz altı, ve kaş arası hariç) nemlendirici sür. Onun üzerine de sivilce ilaci. (Hafif tüylenmeler olacak bu doğru, ama bir daha bu durumu yaşasam düşünmeden kullanırım bu ilaci. Hafif tüylenme nedir ki?)

4. Göz altı için mutlaka bir çözüm bul. Ben göz altına erkenden sürmeyip pişman oldum. Göz altlarin kuruyacak Costor yağı ve Badem yağı sürüyorum mükemmel ikili, fiyatı 19 tl toplam. Önce koluna sür bundan ilk gün, bak bakalım alerjin var mı. Yoksa her gün yatmadan önce göz altına sür, yoksa bir kuruluk olur ve göz altlarin çöker.

5. Yazın sıcağında ola ki gözlerin kızarır ve kaşınırsa doktora git göz damlası verecek, günde 2 damla yeterli olacak.

6. Bu maddeyi can kulağıyla dinle ve uygula. Günde en az 4.5 litre - 5 litre su mutlaka iç. Bütün yan etkilerini azaltıyor. Su bu işin en mükemmel çaresi.

7. Yorumları aldırma, çoğu bir şey bilmiyor. Benim gibi kimse araştırmamıştır bunları. Sonunda ilaci erkenden kullanmadığına pişman olacaksın. Yüzün de hiç sivilce kalmayacak, ilaç bitiminden aylar sonra normal kişiler gibi yüzünde tek tük sivilce çıkar, geçer.

Arkadaşım son olarak yüzünü bol bol yıka, ve havluyla değil de havlu kağıtla kurutmaya özen göster.

Ben günde 40mg alıyorum, 8 ay kullanacağım...

Ayrıca bu bilgileri hiç bir yerde bulamazsın

Cildiye dokotoruma söylediğimde güneşin en parlak olduğu zamanlar yani yaz aylarında kullanılmaz demişti roacctune için.
    Daha çok sonbahar/kış için o ilaç demişti ama.

Evet daha çok kış için zaten.
    Bir daha ki kışı bekleyememek adıyla Mayıs ayında başladım, Ekim'e kadar uzayacak.

• Çok sağolun cevaplarınız için

Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim hepinize

• Aynı şekilde ben de başlayacağım ama ilk ay antibiyotik verdi iltihaplı sivilceler için. Hayırlısı inşallah üniversitenin ilk ayına kadar azalır birazcık sivilceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 25 Haziran 2017; 22:51:33 >
  • antiretro kullanıcısına yanıt
    Kalici cozum nasil saglayacak dostum. Sen ilaci kullanmadigin surece genlerini ne baskilayacak? Ben 7 ay aknetrent en agir dozundan kullandim. Dudaklarim oyle bir kuruyorduki siyahi insanlarin dudaklari gibi kocaman oluyordu. Krem falan fayda etmiyordu. Evet ilac guzel kullanin kullanmayin demiyorum. Guzel kurutuyor sivilceleri ergenlikte hormonlar cildiriyor yaglanma tavan yapiyor yagli ciltli insanlarda. Fakat kalici cozum saglamiyor. Ha 1-2 sene devaminda yaglanma olmayabilir bendede olmadi fakat ozune donuyorsun eninde sonunda. Cunku karari biz degil anne babadan aldigimiz genler veriyor. Benim mesela babaminda, abiminde cildi karmadan yagliya donuk. Bende onlara bakinca kopyasiyim. Yani babamin genleri baskin yaglanmada.

• Ya arkadaş sizin gibi tipleride anlamıyorum birinde işe yaramış veya yararını görmüş diye yok hayat sonuna kadar yok %80 ki %80 lafı bile alıntı duyduğunuz lafları söyluyorsunuz ben bu ilacı 2 kere kullandım bak sizin laflarınız tek kullanımı içeriyor '' 2 ''kere kullandım hala çıkıyor jellerle idare etmeye çalıştım oluruna bıraktım halada çıkıyor çok bilmişlik yapmayın bi zahmet..

@Paetzold la bırak bunları birşey duymuşlar mucizevi falan zannediyorlar .
    @NamelessNick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedJøhn -- 25 Haziran 2017; 23:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Kalici cozum nasil saglayacak dostum. Sen ilaci kullanmadigin surece genlerini ne baskilayacak? Ben 7 ay aknetrent en agir dozundan kullandim. Dudaklarim oyle bir kuruyorduki siyahi insanlarin dudaklari gibi kocaman oluyordu. Krem falan fayda etmiyordu. Evet ilac guzel kullanin kullanmayin demiyorum. Guzel kurutuyor sivilceleri ergenlikte hormonlar cildiriyor yaglanma tavan yapiyor yagli ciltli insanlarda. Fakat kalici cozum saglamiyor. Ha 1-2 sene devaminda yaglanma olmayabilir bendede olmadi fakat ozune donuyorsun eninde sonunda. Cunku karari biz degil anne babadan aldigimiz genler veriyor. Benim mesela babaminda, abiminde cildi karmadan yagliya donuk. Bende onlara bakinca kopyasiyim. Yani babamin genleri baskin yaglanmada.

Iste aga adam anlamiyor ki yagli cildin genetik bir durum oldugunu. Nasil ki bu saatten sonra boyu uzamazsa cilt tipi de degismeyecek. Yok profesore sordum yok kutunun arkasinda kaloci cozum yaziyor :))

Iyi guldurdu bunlar beni.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.