Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Imito QX1 RK3188 stick elime geçti bugün. Bir kaç güne 1080p romunu kurup 1080p inceleme videosu çekerim.

Wifi nasil?
    2.5 hdd yi ext guc gerektirmeden film oynariyor mu
    Genel hizi nasil
    Bir inceleme alalim

Neden mk908 yada tronsdata degilde mx aldiniz

Stick daha elime bugün geçti ama denemedim bile.
    Neden bunu seçtiğime gelirsek;

Tronsmart T428 in wifi çekimi kötü, pcb si kötü. MK809 bundan daha pahalı idi (85$, benimki 80$) vede gerçek 1080p fabrika romu yok.
    iMito QX1 de fabrika romu var 1080p. İleride custom romlarda gelecektir.

Gerçek 1080p rom olmadıktan sonra 4 değil 8 çekirdekli stick olsa neye yarar? Ha birde bu stick in harici anteni satılıyormuş 9-10$ a, wifi sinyalini dahada güçlendirmek için.

T428 in wifisi 5ghz ve cok iyi deniyordu. Siz aksini yazmissiniz bunu hangi sitede okudunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Arkadaşlar merhaba dealextreme sitesinden 39$'a MK809 II aldım yaklaşık 75₺ yapıyor sizce nasıldır iyi mi yaptım kötümü?

http://dx.com/p/cozyswan-mk809-ii-android-4-1-google-tv-player-w-1gb-ram-8gb-rom-wi-fi-tf-bluetooth-black-185736

Almışsınız artık. Bu saatten sonra kötü desek ne değişecek :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Imito QX1 RK3188 stick elime geçti bugün. Bir kaç güne 1080p romunu kurup 1080p inceleme videosu çekerim.

Wifi nasil?
    2.5 hdd yi ext guc gerektirmeden film oynariyor mu
    Genel hizi nasil
    Bir inceleme alalim

Neden mk908 yada tronsdata degilde mx aldiniz

Stick daha elime bugün geçti ama denemedim bile.
    Neden bunu seçtiğime gelirsek;

Tronsmart T428 in wifi çekimi kötü, pcb si kötü. MK809 bundan daha pahalı idi (85$, benimki 80$) vede gerçek 1080p fabrika romu yok.
    iMito QX1 de fabrika romu var 1080p. İleride custom romlarda gelecektir.

Gerçek 1080p rom olmadıktan sonra 4 değil 8 çekirdekli stick olsa neye yarar? Ha birde bu stick in harici anteni satılıyormuş 9-10$ a, wifi sinyalini dahada güçlendirmek için.

T428 in wifisi 5ghz ve cok iyi deniyordu. Siz aksini yazmissiniz bunu hangi sitede okudunuz

5ghz destegi var evet, ancak anteni dandik. Inceleme fotolarinda gordum sinyalin ne kadar dusuk oldugunu. Birde yabanci forumlarda okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Arkadaşlar merhaba dealextreme sitesinden 39$'a MK809 II aldım yaklaşık 75₺ yapıyor sizce nasıldır iyi mi yaptım kötümü?

http://dx.com/p/cozyswan-mk809-ii-android-4-1-google-tv-player-w-1gb-ram-8gb-rom-wi-fi-tf-bluetooth-black-185736

Almışsınız artık. Bu saatten sonra kötü desek ne değişecek :)

Sorunlu sıkıntılı bir ürünse postaya verilmeden iptal edebileceğim. Bu sebeple sordum.

• Sıkıntılı değil ancak klon ürün.
    Geekbuying.com da rk3066 ürünlerin fiyatları komik rakamlara inmişken, Dealextreme yavaşlığı ile uğraştığınıza değmez.
  • bende geekbuying' den MK808B (MK808 Yükseltmeler) Çift Çekirdekli BT Mini PC TV Dongle RK3066 Cortex-A9 1GB RAM 8GB ROM ile Android 4.2 Jelly Bean sipariş verdim 05.06.2013 tarihinde, en son 13.06.2013 tarihinde singapurdan çıkış yapmış ancak uçak havada asılı kaldı ki Türkiye'ye daha gelemedi gitti
  • Klon derken neyin klonu anlayamadım bu konuda biraz tecrübesizim. COZYSWAN markasının basılmasıysa sorun değil bence ama board çakmaysa iptal edeyim. yada mk809 II mi çakma pek anlayamadım?

Aynı ürün mk809 II geekbuying sitesinde 55$ ben dealextream'den 39$'a aldım. geekbuying de rk3066 işlemcili en ucuz cihaz 40$ yazıyor.

dealextream'de süreç gerçekten çok tuhaf işliyor bazen 8 günde eve geliyor bazen 2 haftaya daha postalanmamış bile olabiliyor.

Bu arada rk3188 işlemcili modeller çok iyi ama fiyat olarak bana biraz tuzlu geldi benim amacım download arada programla dizi izlemek haber okumak gibi şeyler onun dışında çok performans ihtiyacı duymuyorum.
  • Arkadaşlar 4-5 ay önce bu konuyu sıkı bi şekilde takip ediyordum, bu cihazlardan bir tane almayı çok istiyordum ama almaktan vazgeçmiştim.

Bu geçen sürede konu epey ilerlemiş, yeni chip'ler, yeni modeller çıkmış.

Şimdi tekrar ve kesin almaya karar verdim. Aliexpressden daha önce 2-3 kez alışveriş yaptım.

50$ aşmayacak en iyi, stabil, güncel cihaz hangisidir? Ve hangi siteler daha avantajlı son dönemde?

Androidi telefonumda kullandığım için aşırı ihtiyaç duymamıştım, ama şimdi Windowsphone8'e geçeceğim ve GooglePlay hesabımada TV'den erişmek istiyorum,
    zira Banka uygulamaları ve alışveriş uygulamalarını Android üzerinden yoğun kullanıyorum. Birde Digi IQ, TiViYo ile tekrar programlarını takip ediyorum.
    Televizyonda Smart olmadığı için ayrıca faydası olacak cihazın.

Tavsiye edeceğiniz cihazlar hangileridir üstadlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

quote:

quote:

dostlar bı sorum olacaktı ıkı urun arasında kaldım.

1.si rikomagic 802ıııs bu cihaz 1gb ram - 8gb rom - bt 54$

http://www.aliexpress.com/item/Latest-iMito-MX1-Android-4-1-Dual-Core-TV-Box-Smart-Mini-PC-High-Speed-RK3066/672532005.html

2.si Bluetimes MX5 bu cihaz 1gb ram - 4 gb rom - bt yok- kumanda dahil. 66$

http://www.aliexpress.com/item/Bluetimes-MX5-Dual-Core-Android-Smart-TV-Box-XBMC-Media-Player-Center-Smartphone-Remote-Control-AMLogic/832306431.html

şimdi bu iki cihaz arasında kaldık. sizce hangisi daha mantıklı . yada farklı bir teklifiniz varmı.cevabınızı bekliyorum dostlar.

yapacagım iş evde digiturkplay - ufak kızım youtube dan video - online dizi-film buna benzer video işleri yani

Arkadaşım ben bluetimes mx5 aldım.Esas adı 10moons D6.Gayette memnunum.Kablosuz bağlantı sorunu yok.(Kocaman anten var yani)...ilk aldığımda Digiturkplay yüklendi,kanallar açmadı.Bende 10moons d6 yazılımını yükledim.Şimdi hiçbir sorunum yok.Yalnız XBMC nin son sürümü 1080p videolarda takılma yaptı.12.0 yükledim bu sorunda ortadan kalktı.Satıcı firma xbmc için şimdilik donanım desteği yok diyor.Ama en kısa zamanda yeni yazılım çıkacakmış.Aşağıda ki vereceğim forum linkinde birkaç güncelleme ve root dosyasını bulabilirsin.Av çıkışı sorunsuz çalışıyor...En stabili 29.04.2013 güncellemesi ban kalırsa.android versiyonu 4.2.2. Youtube veya diğer film sitelerinden 1080 film izledim.İnternetinde sorun yoksa cihaz fevkalade oynatıyor...Sorun olursa cevaplarım arkadaşım.link aşağıda...Türkçe değil ama.İspanyolca.Google amcam çeviriyor sağ olsun.

10moons D6 ve Bluetimes xm5

dostum cevabın ıcın tesekkur ederım.
    1 ıstegım daha olacak senden eger denersen cok sevınırım.

iptv ve wondershare bu programları kurup iptv olayını denermısın goruntu nasıl sence. hazır kanal lınklerı ınterette var.hd olanları denersen sevınırım.

cevabını beklıyorum. sabırsızlıkla. bu arada bır de caps olsa. ne cok sey ıstedım kusuruma bakma.

Dostum,IPTV kurdum.Zaten daha öncede kuruluydu.Eğer karşıdaki server iyiyse hd görüntü süper.Yok gelen kötüyse görüntüde ona bağlı olarak dolayısıyla kötü.Ben youtubeden 1080p görüntüyü adil kullanıma takılmadan önce süper seyrediyorum.Görüntü sanki bilgisayarımdan oynar gibi kaliteli.Ip tv olayıda öyle aslında.Kıyas yapamam.çünkü ilk android box alışım.Arkadaşlarda wifi sorunu falan çıkınca vede AV çıkışıda benim için gerekli olunca bu cihazı aldım.gayette memnunum.wondershare olayını valla yapamadım.bu benim beceriksizliğim...Cihaz 5v. 2A lik bir adaptöre sahip.5v.1A adaptörle çalıştı.ama harici hdd kalkınamadı.caps istemişsin.yapabilirsem yollarım...kolay gelsin.

Bu aletlerden alip Iptv olarak kullanmak mantiklimi yoksa normal bir receiver mi tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xwq

quote:

quote:

quote:

quote:

dostlar bı sorum olacaktı ıkı urun arasında kaldım.

1.si rikomagic 802ıııs bu cihaz 1gb ram - 8gb rom - bt 54$

http://www.aliexpress.com/item/Latest-iMito-MX1-Android-4-1-Dual-Core-TV-Box-Smart-Mini-PC-High-Speed-RK3066/672532005.html

2.si Bluetimes MX5 bu cihaz 1gb ram - 4 gb rom - bt yok- kumanda dahil. 66$

http://www.aliexpress.com/item/Bluetimes-MX5-Dual-Core-Android-Smart-TV-Box-XBMC-Media-Player-Center-Smartphone-Remote-Control-AMLogic/832306431.html

şimdi bu iki cihaz arasında kaldık. sizce hangisi daha mantıklı . yada farklı bir teklifiniz varmı.cevabınızı bekliyorum dostlar.

yapacagım iş evde digiturkplay - ufak kızım youtube dan video - online dizi-film buna benzer video işleri yani

Arkadaşım ben bluetimes mx5 aldım.Esas adı 10moons D6.Gayette memnunum.Kablosuz bağlantı sorunu yok.(Kocaman anten var yani)...ilk aldığımda Digiturkplay yüklendi,kanallar açmadı.Bende 10moons d6 yazılımını yükledim.Şimdi hiçbir sorunum yok.Yalnız XBMC nin son sürümü 1080p videolarda takılma yaptı.12.0 yükledim bu sorunda ortadan kalktı.Satıcı firma xbmc için şimdilik donanım desteği yok diyor.Ama en kısa zamanda yeni yazılım çıkacakmış.Aşağıda ki vereceğim forum linkinde birkaç güncelleme ve root dosyasını bulabilirsin.Av çıkışı sorunsuz çalışıyor...En stabili 29.04.2013 güncellemesi ban kalırsa.android versiyonu 4.2.2. Youtube veya diğer film sitelerinden 1080 film izledim.İnternetinde sorun yoksa cihaz fevkalade oynatıyor...Sorun olursa cevaplarım arkadaşım.link aşağıda...Türkçe değil ama.İspanyolca.Google amcam çeviriyor sağ olsun.

10moons D6 ve Bluetimes xm5

dostum cevabın ıcın tesekkur ederım.
    1 ıstegım daha olacak senden eger denersen cok sevınırım.

iptv ve wondershare bu programları kurup iptv olayını denermısın goruntu nasıl sence. hazır kanal lınklerı ınterette var.hd olanları denersen sevınırım.

cevabını beklıyorum. sabırsızlıkla. bu arada bır de caps olsa. ne cok sey ıstedım kusuruma bakma.

Dostum,IPTV kurdum.Zaten daha öncede kuruluydu.Eğer karşıdaki server iyiyse hd görüntü süper.Yok gelen kötüyse görüntüde ona bağlı olarak dolayısıyla kötü.Ben youtubeden 1080p görüntüyü adil kullanıma takılmadan önce süper seyrediyorum.Görüntü sanki bilgisayarımdan oynar gibi kaliteli.Ip tv olayıda öyle aslında.Kıyas yapamam.çünkü ilk android box alışım.Arkadaşlarda wifi sorunu falan çıkınca vede AV çıkışıda benim için gerekli olunca bu cihazı aldım.gayette memnunum.wondershare olayını valla yapamadım.bu benim beceriksizliğim...Cihaz 5v. 2A lik bir adaptöre sahip.5v.1A adaptörle çalıştı.ama harici hdd kalkınamadı.caps istemişsin.yapabilirsem yollarım...kolay gelsin.

Bu aletlerden alip Iptv olarak kullanmak mantiklimi yoksa normal bir receiver mi tavsiye edersiniz.

Bende dm800 HD var.birde 10moons D6. ikisini kıyaslarsak 10moons D6 ağır basıyor.Dreambox yavaş kalıyor.Adından belli.uydu cihazı.10moons veya diğer android şeçenekleri daha iyi bana kalırsa.uydu cihazzında (benimkinde ) internet tarayıcısı falan yok.istediğim siteden görsel ögelere bakamıyorum.Ama androidden googleplayda olan tv ve film seçeneklerinin sınırı yok...valla ben bir tane daha sipariş verdim.20 dolara MK802+ buldum.yolda geliyor.şimdi 43 dolar olmuş.indirime denk geldim.hemen aldım.iyi çıkarsa bahtıma.bakmak isterseniz link bu MK802+ tek çekirdekli.digiturkplay için aldım sadece.....dostum,sen uydu cihazını boşver,bunlardan bir tane yakala...

Ancak sırf uydu cihazı olarak kullanacaksanız (yani ilk amacınız buysa) tercihiniz uydu cihazı olmalı bana kalırsa.Bunda öyle kanal geçiçleri falan süper hızlı değil yani.Görüntü bazen canavar,bazen yerlerde sürünüyor...Karşıda ki server güçlüyse görüntü iyi...değilse kötü.Cihazdan kaynaklanmıyor,youtube veya başka kanallarda 1080p görüntü harika...ama rahatca kanal seyredecem dersen uydu cihazı derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 26 Haziran 2013; 16:41:21 >

• quote:

Bende dm800 HD var.birde 10moons D6. ikisini kıyaslarsak 10moons D6 ağır basıyor.Dreambox yavaş kalıyor.Adından belli.uydu cihazı.10moons veya diğer android şeçenekleri daha iyi bana kalırsa.uydu cihazzında (benimkinde ) internet tarayıcısı falan yok.istediğim siteden görsel ögelere bakamıyorum.Ama androidden googleplayda olan tv ve film seçeneklerinin sınırı yok...valla ben bir tane daha sipariş verdim.20 dolara MK802+ buldum.yolda geliyor.şimdi 43 dolar olmuş.indirime denk geldim.hemen aldım.iyi çıkarsa bahtıma.bakmak isterseniz link bu MK802+ tek çekirdekli.digiturkplay için aldım sadece.....dostum,sen uydu cihazını boşver,bunlardan bir tane yakala...

Ancak sırf uydu cihazı olarak kullanacaksanız (yani ilk amacınız buysa) tercihiniz uydu cihazı olmalı bana kalırsa.Bunda öyle kanal geçiçleri falan süper hızlı değil yani.Görüntü bazen canavar,bazen yerlerde sürünüyor...Karşıda ki server güçlüyse görüntü iyi...değilse kötü.Cihazdan kaynaklanmıyor,youtube veya başka kanallarda 1080p görüntü harika...ama rahatca kanal seyredecem dersen uydu cihazı derim ben.

Valla hocam bende bilmiyorum cok kafam karsiti. Simdi benim zaten bir htpc makinem var tv'ye bagli. Ilk baslarda oyun oynarim diye upgrade falan yapiyordum sistemi ama simdi pek oynamiyorum o yüzden uydu alicisi alicaken android boxlardan aliyim htpcyide iptal eder ordan kullanirim diyorum. Hem film izlerim hemde televizyona ordan bakarim direk.Hem uydu alicisi hemde filmlere bakmak önemli benim icin yani.

Yada olmadi uydu alicisi aliyim htpcyi iptal edim bu aletlerden alim diyorum cok kücük oldugu icin htpc bende aerocool m40 pek kücük degil. Oyun falanda oynamayinca sadece film izlemek icin böylesine büyük pcyi tutmayada gerek yok gibi diye düsünüyorum.Sizce bu sekilde mi yapim?

Ben androideki web tvlere baktim bir ara görüntüleri baya kötü harbiden iyi olani yok gibi. Siz iptv ve uydu yayinlarina androiden mi bakiyorsunuz? dreambox varsa pek bakmiyorsunuzdur gibi :)

• Önce istekler belirlenmeli ona göre uyfu cihazı yada android cihazlara yönelmeli yoksa isteklerinizi pek karşılayamayabilir.

görüntü kalitesi hd altında olmasın diyenler için tercihler daha iyi düşünülmeli. keza internetten izlenecek videolar internet hızınızada bağlı olarak sizi tatmin etmeyebilir.
  • Zaten amacim webtv degil iptv ve normal uydu yaiynlarini izlemek hocam yoksa dediginiz gibi webtv götüntüleri cok kötü. Bu linkteki gibi bir alet almayi düsünüyorum hem iptv hem uydu icin uygun.
  • CX-919 (RK3188, 2gb ram, harici antenli) fiyatı 70.99 usd ye düşmüş. Saldırın :)

http://www.geekbuying.com/item/EU-Plug-CX-919-Android-4-1-1-Mni-PC-TV-Box-RK3188-Quad-Core-1-6Ghz-2G-8G-BT-HDMI-Black-314978.html
  • quote:

CX-919 (RK3188, 2gb ram, harici antenli) fiyatı 70.99 usd ye düşmüş. Saldırın :)

http://www.geekbuying.com/item/EU-Plug-CX-919-Android-4-1-1-Mni-PC-TV-Box-RK3188-Quad-Core-1-6Ghz-2G-8G-BT-HDMI-Black-314978.html

Bu da benden olsun,geekbuying tüm android boxlarda gecerli 3$ indirim:  

Coupon Code:
    VEMZGZUU

simdi denedim çalışıyor geçerlilik süresini bilmiyorum.

• En sonunda dayanamayıp MK808'le birlikte kullanmak amacıyla Dark marka mini klavye aldım. Jiroskoplu kumandayı zaten uzun bir süredir kullanmıyordum. Sanal klavye ve fare kullanarak yazmak ise tam bir işkence olmuştu. Sanırım bununla bütün sorunlarımı çözmüş olacağım. Bu cihazları alacak olan arkadaşlara da jiroskobik uzaktan kumandaları tavsiye etmiyorum. Özellikle de benim gibi cihazı %80 internet için kullananlara... Cihaz henüz elime geçmedi, gelince görüşlerimi yazarım. Linki aşağıda :

http://www.akortek.com/cevre-birimleri/klavye/dark-pc-ps3-android-uyumlu-kablosuz-mini-avuc-ici-klavye-ve-multi-touchpad.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

En sonunda dayanamayıp MK808'le birlikte kullanmak amacıyla Dark marka mini klavye aldım. Jiroskoplu kumandayı zaten uzun bir süredir kullanmıyordum. Sanal klavye ve fare kullanarak yazmak ise tam bir işkence olmuştu. Sanırım bununla bütün sorunlarımı çözmüş olacağım. Bu cihazları alacak olan arkadaşlara da jiroskobik uzaktan kumandaları tavsiye etmiyorum. Özellikle de benim gibi cihazı %80 internet için kullananlara... Cihaz henüz elime geçmedi, gelince görüşlerimi yazarım. Linki aşağıda :

http://www.akortek.com/cevre-birimleri/klavye/dark-pc-ps3-android-uyumlu-kablosuz-mini-avuc-ici-klavye-ve-multi-touchpad.html

Fiyatı 59 dolar + KDV bana pahalı geldi.

• MK 809 II 1.6GHZ 8GB WİRELESS BLUETOOTH 4.1 ANDROID BOX

nasıldır ark.lar....

nettten vıdeo ve fılm ızlemek....harıcı hardıskımdekı fılmlerımı alt yazı sorunu olmadan oynatsın yeter...

bu amaclarımı karşılar mı?
  • quote:

arkadasım. incelemeleriniz sonucunu yazarmısınız... sızın yorumlarınızı beklemekteyim
  • quote:

quote:

arkadasım. incelemeleriniz sonucunu yazarmısınız... sızın yorumlarınızı beklemekteyim

Sağa sola tatile gitmekten cihazı kurcalamaya pek vaktim olmadı. Birde hevesimi aldım gibi sanki bu cihazlardan. Ha linux ü port etseler, xbmc çalışsa üzerinde, o zaman tekrar bir heves gelir ama bekle bekle gelmedi meret.

Yalnız sağda solda okuduğum izlediğim incelemelere göre cihazın wifisi iyi, şu anda tek gerçek 1080p kernelde bu cihazda var, üstelik fabrika romunda.
    Fiyatıda 77$ a düşmüştü en son. Harici anteni almak isterseniz ekstra 7$ ama ben gerek duymadım.

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.