Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazlarla ağ üzerindeki bilgisayara veya başka herhangi bir cihaza bağlanabilen var mı ? ES File Explorer ile ağdaki cihazların IP'lerini görüyorum ancak bağlanmaya kalktığımda güvenlik vs sebepleri ile bağlanamadığını söylüyor. Bağlantıyı kablolu ethernet ile yapmaya çalışıyorum. Bu arada USB ethernet dönüştürücüsünü doğrudan OTG portuna takarsanız kitlenme olmadan sorunsuz çalışıyor.

Dün MK808 ile MX Player kullanarak Sd film izlemeye çalıştım ama ses kaymasından dolayı izleyemedim. Ses kayması sorunu yaşamayan arkadaşlar acaba hangi yazılımı kullanıyorlar ?

yazılım kod çözücüyü seç. o da olmazsa bs playeri dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ap58

http://www.youtube.com/watch?v=U894ao21VN8&feature=youtu.be

arkadaşlar elımden geldıgınce cıhazı tanıtmaya çalıştım

goruntuler eskı bır cep telefonundan çektıgım için goruntu kalıtesı bıraz kotu

daha sonra ınsallah daha ıyı goruntuler eklerım

Yeni alacak olan arkadaşlar için iyi bir kılavuz olmuş. Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

başka tavsiyesi olan yokmu. cihazın içini açtım. mavi ışık yanıyor, R-BOX yazısı devamlı ekranda kalıyor. bu halde cihazı kurtarmanın bir yolu olmalı.

Nand flash 8.ve9. Ayakları kısadevre yapmayı dene.ben imitoda yapmıstım.yinede google arat resimli anlatım vardı.

kardeş cevabın teşekkürler,

bu bu ayakları kısa devre yaparıım da sen hangi konumda yaptın ve sonuç ne oldu yazarmısın.pc ye mi bağlı yoksa tv ye bağlı normal konumdamı yapacağız.

Dostum benim cihaz imito ben buna farkli bir cihazın romunu attım denemek için haliyle cihaz çalışmaz hale geldi pc bile görmüyordu.önceden imitoyu pc ye tanıtmıştım yani driver kurmuştum.bozulma riskini göze alarak cihazı otg portundan pc ye bagladım rktoolls programını pc den açtım.program cihazı görmüyordu bende nand flash 8.ve9.ayaklarını bir kaç kere kısa devre yaptım.program görünce romu kurdum.bu sefer cihaz açıldı ama nand flash hafızası çalışmadı.onuda finlesin rom yukleme yazılımı ile erase nand flash yaparak tekrar finlesin romunu kurdum.şuanda sorunsuz çalışıyor.yani cihaz çalışır halde iken.ama ben cihazı gözden çıkararak yaptım başka bir çözüm bulamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

başka tavsiyesi olan yokmu. cihazın içini açtım. mavi ışık yanıyor, R-BOX yazısı devamlı ekranda kalıyor. bu halde cihazı kurtarmanın bir yolu olmalı.

Nand flash 8.ve9. Ayakları kısadevre yapmayı dene.ben imitoda yapmıstım.yinede google arat resimli anlatım vardı.

kardeş cevabın teşekkürler,

bu bu ayakları kısa devre yaparıım da sen hangi konumda yaptın ve sonuç ne oldu yazarmısın.pc ye mi bağlı yoksa tv ye bağlı normal konumdamı yapacağız.

Dostum benim cihaz imito ben buna farkli bir cihazın romunu attım denemek için haliyle cihaz çalışmaz hale geldi pc bile görmüyordu.önceden imitoyu pc ye tanıtmıştım yani driver kurmuştum.bozulma riskini göze alarak cihazı otg portundan pc ye bagladım rktoolls programını pc den açtım.program cihazı görmüyordu bende nand flash 8.ve9.ayaklarını bir kaç kere kısa devre yaptım.program görünce romu kurdum.bu sefer cihaz açıldı ama nand flash hafızası çalışmadı.onuda finlesin rom yukleme yazılımı ile erase nand flash yaparak tekrar finlesin romunu kurdum.şuanda sorunsuz çalışıyor.yani cihaz çalışır halde iken.ama ben cihazı gözden çıkararak yaptım başka bir çözüm bulamamıştım.

Alıntıları Göster
    wersin3230

cevap için teşekkürler.
    bende riske gireceğim.

beyler daha iyi fikri olan yoksa 8.9. pinleri kontak yapacam. cihazı cortlatmayı göze aldım. yokmu başka fikri olan. akşam deneyim.

• quote:

wersin3230

cevap için teşekkürler.
    bende riske gireceğim.

beyler daha iyi fikri olan yoksa 8.9. pinleri kontak yapacam. cihazı cortlatmayı göze aldım. yokmu başka fikri olan. akşam deneyim.

Bişey olursa karışmam. Sorumluluk sana ait.akşam kulaklarım çınlamasın ha.yalnız nand flasha kısa devre yap başka bir şeye yapma.hatta ben nand flashın hangisi 8. Ve 9. Pin olduğunu anlamadan rastgele butun ayakları kısa devre yapmıştım.sana bol şanslar.olursa buraya yaz.olmazsa canımız sağ olsun.

• quote:

wersin3230

cevap için teşekkürler.
    bende riske gireceğim.

evet sonuç olumlu olma oranı 100/90

bu sekılde bende denedım ama dedıgım gıbı yapamazsan bana sat çünkü bendeki cıhazla uyum sağlayan mparca degısımı yapabılırım

bendeki ug 007 olan cıhaz ıle

en azından 2 cıhazı 1 cıhaz yapıp 1 tanesını kurtarmış oluruz

sayet denemeler sonuç vermezse bana gonderırsen sevınırım

ıyı sanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

bende yaklaşık bir hafta önce sipariş verdim bana takip no verdiler ama ellerindeki hazır nolardan veriyorlar galiba hiç bir yerde gözükmüyor tahminim daha göndermediler ve çin bayramınından sonraya kaldık anlaışan.

dispute açmayı neden düşünüyorsunuz işlemi hızlandıracak ise bence açabilirim? normalde 45 gün süresi var galiba

bir arkadaş çin bayramı ne zaman bitiyor diye sormuş ayın 15 inde bitiyor.

Bana da bu akşam takip no iletmişler ama kargoya verilmemiş.Sadece giriş yapılıp takip no alınmış,açıkçası 10 günden önce kargoya vereceklerini sanmıyorum.Paypal dispute açmayı düşünmemim sebebi siparişi bir şekilde iptal etmekti..Mail ile adamlardan iptal talep etsem bile yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
    Burdaki hızlılıklarına dair yorumlardan kaynaklı sipariş vermiştim ama keşke aliexpress'ten şaşmasaymışım.Doğru seçilmiş satıcı ile aliexpress kesinlikle en iyi çin alışveriş yöntemi.

Takip numaranı burdan sorgulayabilirsin. http://en.4px.cc/

akanthus sizin kargo durumunda değişme var mı son durum nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

bende yaklaşık bir hafta önce sipariş verdim bana takip no verdiler ama ellerindeki hazır nolardan veriyorlar galiba hiç bir yerde gözükmüyor tahminim daha göndermediler ve çin bayramınından sonraya kaldık anlaışan.

dispute açmayı neden düşünüyorsunuz işlemi hızlandıracak ise bence açabilirim? normalde 45 gün süresi var galiba

bir arkadaş çin bayramı ne zaman bitiyor diye sormuş ayın 15 inde bitiyor.

Bana da bu akşam takip no iletmişler ama kargoya verilmemiş.Sadece giriş yapılıp takip no alınmış,açıkçası 10 günden önce kargoya vereceklerini sanmıyorum.Paypal dispute açmayı düşünmemim sebebi siparişi bir şekilde iptal etmekti..Mail ile adamlardan iptal talep etsem bile yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
    Burdaki hızlılıklarına dair yorumlardan kaynaklı sipariş vermiştim ama keşke aliexpress'ten şaşmasaymışım.Doğru seçilmiş satıcı ile aliexpress kesinlikle en iyi çin alışveriş yöntemi.

Takip numaranı burdan sorgulayabilirsin. http://en.4px.cc/

akanthus sizin kargo durumunda değişme var mı son durum nedir?

Alıntıları Göster
     RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

pinlerin önce 8.9 sonra hepsini birden kontak yaptım hemde tv bağlı ve açıkken. sonuç sıfır. rakam ile (0)

kanımca bu pinlerin üzerinde izole boya vardır yoksa illa bi tepki vermeliydi. anten kablosunun denk geldiği yerdeki tüm pinler denendi.

• quote:

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

pinlerin önce 8.9 sonra hepsini birden kontak yaptım hemde tv bağlı ve açıkken. sonuç sıfır. rakam ile (0)

kanımca bu pinlerin üzerinde izole boya vardır yoksa illa bi tepki vermeliydi. anten kablosunun denk geldiği yerdeki tüm pinler denendi.

Alıntıları Göster
    cihaz elektrik halindeyken yapma dediydik kaç kere, sağlamsada bozulmuştur o şimdi, o chip dediğin şeylerin içinde binlerce minik transistör var. Elektriğe takilı değilken şu çiplerin olduğu taraf değilde alt taraftaki lehimlere tümden kısa devreler yaptır görünmeyen diğer tarafın altında eleman yoksa sırf lehimlerden oluşuyorsa düz bir demir plakanın üstüne bırak tümden kısa devre olur.

burda bir arkadaşın yine seninki gibi olmuştu iki üç gün sonra takmıştı cihaz açılmıştı, ama hangi sayfadaydı kimdi belki görürse yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 12 Şubat 2013; 21:03:42 >

• quote:

cihaz elektrik halindeyken yapma dediydik kaç kere, sağlamsada bozulmuştur o şimdi, o chip dediğin şeylerin içinde binlerce minik transistör var. Elektriğe takilı değilken şu çiplerin olduğu taraf değilde alt taraftaki lehimlere tümden kısa devreler yaptır görünmeyen diğer tarafın altında eleman yoksa sırf lehimlerden oluşuyorsa düz bir demir plakanın üstüne bırak tümden kısa devre olur.

burda bir arkadaşın yine seninki gibi olmuştu iki üç gün sonra takmıştı cihaz açılmıştı, ama hangi sayfadaydı kimdi belki görürse yazar.

önce yüksüz denedim aynıydı, sonra elektrik verip denedim aynı, sonra son bir deneme yapıp yine ful kontak yaptım pc cihazı gördü şimdi ne yapacam ona kıvranıyorum.
    rockhip bactool ile 1. port aktif görünüyor. güncel fimwr. gösterip ok dedim loading fimware diyip kaldı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 12 Şubat 2013; 21:12:56 >

• quote:

quote:

önce yüksüz denedim aynıydı, sonra elektrik verip denedim aynı, sonra son bir deneme yapıp yine ful kontak yaptım pc cihazı gördü şimdi ne yapacam ona kıvranıyorum.
    rockhip bactool ile 1. port aktif görünüyor. güncel fimwr. gösterip ok dedim loading fimware diyip kaldı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    benim cihaz 2'sinde postalanmış 9'unda Tr girmiş 12 si oldu hala istanbulda gümrükten geçmiş hala bekliyor...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @sertac-73

senin başına gelenin benzeri ocean72 ninde başına gelmiş, 5. sayfada anlatmış, sonra yeni yazılım atarak çözmüş olayı. ama cihaz elektrkte iken kısa devre yaparak cihaza zarar verdiysen yeni yazılım atabilirmisin orası meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 12 Şubat 2013; 21:29:48 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Gelen bir mesaj üzerine yazıyorum. Birçok android oyunu yalnızca ekran dokunmatiğini destekliyor, gamepad ve klavye desteklemiyor. Bu sorun android telefonlarla senkronize ederek ya da on-screen sanal joistik yazılımlarıyla çözülebilir.
    "Gamekeyboard" sanal joistik yazılımını deneyebilirsiniz. Ben deneyip sonuçları yazarım yakında.

• quote:

@sertac-73

senin başına gelenin benzeri ocean72 ninde başına gelmiş, 5. sayfada anlatmış, sonra yeni yazılım atarak çözmüş olayı. ama cihaz elektrkte iken kısa devre yaparak cihaza zarar verdiysen yeni yazılım atabilirmisin orası meçhul.

an itibariyle çalışmaları erteledim. şu an başladığım yere geri döndüm. cihaz r-box da kalıyor. araştırmalara devam. destek için teşekkürler. gelişmeleri(olursa) yazacağım.
  • quote:

quote:

@sertac-73

an itibariyle çalışmaları erteledim. şu an başladığım yere geri döndüm. cihaz r-box da kalıyor. araştırmalara devam. destek için teşekkürler. gelişmeleri(olursa) yazacağım.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Benim mx1 de ilginç durumlar baş göstermeye başladı. Mx1 birşeyler kurarken veya bir program açarken donuyor ve restart atıyor. Finless 1.5 romu 1080p ve 720p olarak kurdum(nand erase yapmadım), sonra eski romu kurdum fakat durum aynı. 3-4 gün önceye kadar sıkıntısız kullanıyordum, ne oldu ne bitti anlayamadım. Tavsiye edebileceğiniz birşey var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Merhaba arkadaşlar. Benim mx1 de ilginç durumlar baş göstermeye başladı. Mx1 birşeyler kurarken veya bir program açarken donuyor ve restart atıyor. Finless 1.5 romu 1080p ve 720p olarak kurdum(nand erase yapmadım), sonra eski romu kurdum fakat durum aynı. 3-4 gün önceye kadar sıkıntısız kullanıyordum, ne oldu ne bitti anlayamadım. Tavsiye edebileceğiniz birşey var mıdır?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar elınde bozuk ug007 cıhaz olan arkadaşlar varsa satmak ısterlerse talıbım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/01/rikomagic-mk802iiis-8bt-20130118.html

MK802 iiiS, ug007, 808b, vb cihazların bu sitede anlatımı mevcut goruntulu vede yazılı ayrıca yukleyecegınız en son güncel yazılımlarda bulunmakta burayı takıp edebılırsınız

Güncellemeyi bende yaptım hocam. İlk bir iki açılmada kastı ama şu anda gayet iyi. wifi de de düzenleme yapmışlar galiba. Sizde nedir son durum?

açılmalarda kasılma mevcut

wifi ben bır etkı gormedım

hafıza olayı güzel olmuş

program yukledıkce kasılma başlıyor

ama genede çok ıyı bakıldığında

boyundan buyuk ısler yapıyor daha ne olsun

dt play uyelıgım var 800 kb yayın sıkıntısız ızlenırken 1200 kb sorun yaratıyor

1080 p flımlerde suana kada r sıkıntı yasamadım ben

4 usb hub larda problemsız çalışıyor kasılma donma yok

1tb harıcı hdd sorunsuz çalışıyor

oyunlarda sıkıntı yasamadım donma kasılma vb seyler olmadı

antutu olçum 7500 sonuç verdı

su aralar bıraz yoğunum kısa surede video eklıyecegım bır aksılık olmazsa

Hocam cihazı rootlayabildin mi? Evetse update dosyasını nereden buldun? 1 tb hdd yi cihaza bağlamak için adaptöre ihtiyaç duydunmu? Yani cihazı adaptörle mi çalıştırıyorsun ya da usb hub adaptörlü mü?

gunleledıgın zaten rootlu harıcı yapılmasına gerek yok yapmaya kalkarsan root kalkıyor vede rootlama yapamıyorsun tekrar

yenıden flash yüklemek zorunda kalıyorsun yanı yenı yazılım rootlu olarak verılmıs

yenı yazılımı yükleye bılırsın tekrar benım verdıgım lınk de nasıl yapılacağı anlatılıyor

yapamazsan yardımcı olurum gene

eger orjınal yazılım varsa uzerınde

http://www.mediafire.com/?vd3y1rld2amdxq5

http://download.moborobo.com/download/Client/MoboroboSetup_V2.0.7.501(Moborobo_En_official).exe

bu 2 dosyayı ındır

http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/12/20/how-to-root-rikomagic-mk802-iiis/

buradaki anlatılanları yaparsan sonuç olarak orjınal rom da rootlama yaparsın

ama yenı yazılımı yükle daha ıyı

hdd olayıda cihazdan aldığı elektrık yetersız geldıgı ıçın çalıştırmıyor cıhazı resmen manyak yapıyor kılıtleyıp kalıyor

harıcı elektrıkle çalısrırsan sorun olmuyor tanıyor

cıhazı kapat hdd yı usb hub tak hdd power bağla daha sonra cıhazı aç o zaman drek açıldığı ıçın donma fılan yapmaz rahat bır sekılde kullana bıırsın

ama cıhaz açıkken hdd bağladığında cıhazı kılıtlıyor onu çozemedım

usb 4 hub harıcı adaptöre gerek yok

Yeni yazılımı yükledim hocam. Bu hdd konusunda.

1- Cihazın gücünü mü elektirikten alayım?

2- USB hub mı elektirikten güç almalı?

3- HDD nin elektiriniğimi dışarıdan almalıyım?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

MK 802 II yurtdışı aldığım fiyata vereceğim. Almak isteyen olursa bana PM atabilir. Gittigidiyor bağlantısı aşağıdadır. Fiyatı 89 TL Paket içeriği resimde görüldüğü gibidir.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/android-pc-mk-802-ii-fiyat-kiyaslayin-cok-ucuz-71498259

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

Merhaba,

MK 802 II yurtdışı aldığım fiyata vereceğim. Almak isteyen olursa bana PM atabilir. Gittigidiyor bağlantısı aşağıdadır. Fiyatı 89 TL Paket içeriği resimde görüldüğü gibidir.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/android-pc-mk-802-ii-fiyat-kiyaslayin-cok-ucuz-71498259

Alıntıları Göster
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/android-tv-box-muhtesem-kampanya-tv-de-internet-77216982?sciid=hpps
    http://www.webtube-hd.com/tr/product/specs.php

bu ürün hakkında bilgisi yada fikri olan varmı acaba
    not: satıcı ile alakam yok reklam yapmak için değil bilgi almak için yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/android-tv-box-muhtesem-kampanya-tv-de-internet-77216982?sciid=hpps
    http://www.webtube-hd.com/tr/product/specs.php

bu ürün hakkında bilgisi yada fikri olan varmı acaba
    not: satıcı ile alakam yok reklam yapmak için değil bilgi almak için yazdım

Baya zayıf bir alet. İşlemcinin altına yazılanlar ayrı mevzu zaten.

işlemci
    Bellek: 512MB DDR
    Flash Bellek: 2 GB Flash Bellek

• quote:

arkadaşlar elınde bozuk ug007 cıhaz olan arkadaşlar varsa satmak ısterlerse talıbım

kardeş bozuk cihazı ne yapacaksın. aletin sökülüp takılacak bir yanı yokki. benim cihaz var sana uygun ama satıcıya mail attım bir sonuç alamazsam görüşürüz.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.