Bildirim
rk3066 chipli minix neo x5 (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
iptv ozelligini nasil kullanacagiz yardim edermisiniz -
Ewet arkadaşlar kendi soruma cevab vereyim netten mms http canlı yayınları açıyor bilginize -
arkadaşlar bu MıNıX NEO X5 ile MINIX NEO A1 Air mouse kullanan var mı? varsa bu kumanda ile hangi oyunları oynayabiliyorsunuz? Mele F10 air mouse ta g-sensor yok galiba hiçbir oyunda işe yaramıyor... sadece klavye ve air mouse görevi görüyor... sanırım bu Minix e ait neo a1 air mouse ta g-sensor özelliği de var ve oyunlarda sağa - sola / yukarı-aşağı gibi komutları algılıyor!!! ben video falan aradım ama bulamadım... eğer kullanan varsa ve bilgi verirse memnun olurum... droidmote diye bir uygulama var fakat o da ücretli... hackli birkaç tane buldum denedim ama bağlantıyı sağlayamadım...
ve son olarak finless rom kurarsanız daha iyi olur... 4.1 jb ve rootlu olarak geliyor, ben orjinal rom da asphalt 7 oyununu çalıştıramamıştım ama finless rom da çalıştı... -
quote:
Orijinalden alıntı: adaana
iptv ozelligini nasil kullanacagiz yardim edermisiniz
Önce ip tv proğramını birde wondershare player yukle cihaz bütün iptv linkleri açıyor.ve usb içine m3u8 at cihazdan Explorer gir m3u8 göster hepsi bu -
merhaba , lcd bir monitörüm var , tv kartı bozuldu ,
android box alıp tv ye çevireyim diyorum ,
evde limitsiz super online var , ve türkcell tv seyrediyorum ,
darkı alırsak bağlantı hızı nasıl olur donma olmadan syredebilirmiyiz , yada app lar ile canlı tv izleme performansı nasıl olur ,
darkı kötüleyen çok olunca arada kaldım ,
bide 4 yaşında bir kızım var oda androidin eğitici oyunlarını oynayabilirmi ?
evde kablosuz bir klavyem var cihaz bunları tanıyor ,
yada minix 5 mi almalı
f/P değerlendirmesi için ne dersiniz ,
amaç öncelikle donma olmadan turkcell tv seyretmek , ikinci olarak oyun ... -
1.
Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
26/03/2013 13:09:32
2.
Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
26/03/2013 13:09:32
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
26/03/2013 13:11:23
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
26/03/2013 20:54:09
Gelir mi acaba arkadaşlar gümrüğe takılmışmıdır -
Akadaşlar alttaki romu kurun cihaz jet gibi oluyor benden söylemesi aynen bilgisayar oldu açmadığı canlı yayın kalmadı gerçekten alet süper
Minix Neo X5 Finless 1.0 ROM indir
Ayrıntılı incele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 28 Mart 2013; 14:35:02 >
-
grup2008 ürününü alabildinmi. Ben de almayı düşünüyorum da. -
ben ürünü aldım çok hızlı geldi çinden. ülkemizde biraz bekledi ve toplam12 günde teslim aldım.gümrüğe takılsa bile 40 tl yakın vergi ödersin hepsi bu saygılar -
Minix NEO X5 nisan yazılımı
http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/04/01/minix-neo-x5-20130326-version-010-firmware-stock-firmware-720p/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 2 Nisan 2013; 15:08:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: munib
ben ürünü aldım çok hızlı geldi çinden. ülkemizde biraz bekledi ve toplam12 günde teslim aldım.gümrüğe takılsa bile 40 tl yakın vergi ödersin hepsi bu saygılar
selam hocam benim ürün gümrüğe takılmış bugün gittim ptt denizli gümrük müdürlüğüne görevli ne var pakette diye sordu bende yalan söylemeye gerek yok media player cihaz aldım dedim açtılar normalde 37 tl vergisi var ama dürüst bir arkadaşsın başkası olsa yanlış bilgi verip ürünün elektronik olduğunu söylemezdi böyle çok yakaladık dedi sadece 2.60 tl aldı ve kargoyu teslim etti cihazı açtım şimdi buna nasıl yazılım ve rom yüklerim yardımcı olursan çok sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: grup2008
quote:
ben ürünü aldım çok hızlı geldi çinden. ülkemizde biraz bekledi ve toplam12 günde teslim aldım.gümrüğe takılsa bile 40 tl yakın vergi ödersin hepsi bu saygılar
selam hocam benim ürün gümrüğe takılmış bugün gittim ptt denizli gümrük müdürlüğüne görevli ne var pakette diye sordu bende yalan söylemeye gerek yok media player cihaz aldım dedim açtılar normalde 37 tl vergisi var ama dürüst bir arkadaşsın başkası olsa yanlış bilgi verip ürünün elektronik olduğunu söylemezdi böyle çok yakaladık dedi sadece 2.60 tl aldı ve kargoyu teslim etti cihazı açtım şimdi buna nasıl yazılım ve rom yüklerim yardımcı olursan çok sevinirim
ilk önce adabtoru tak usb yide tak reset ve pover tuşuna 5 saniye basılı tut bırak indirdiğin yazılım dosyasının içinde Flash Tool içinde RKBatchTool yönetici olarak çalıştır.
ve indirdiğin dosyanın içinde X5_box_4.1.1_20130326 bunu seç ve restore tıkla ve bekle işlem bitince fişini çek yola devam
Burdan yazılımı indir içinde senin kullandığın işletim sistemine göre drıver 32 veya 64 içinde var
Burda vido var izle anlatıyorhttp://www.youtube.com/watch?v=B0ivqTAx8hA
http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/04/01/minix-neo-x5-20130326-version-010-firmware-stock-firmware-720p/
-
quote:
Akadaşlar alttaki romu kurun cihaz jet gibi oluyor benden söylemesi aynen bilgisayar oldu açmadığı canlı yayın kalmadı gerçekten alet süper
Minix Neo X5 Finless 1.0 ROM indir
Ayrıntılı incele
hocam bu yazılımla diğer mesajda belirttiğin yazılım arasında ne gibi bir fark var acaba
-
Orijinalden alıntı: grup2008
hocam bu yazılımla diğer mesajda belirttiğin yazılım arasında ne gibi bir fark var acaba
öncekinde google chrome yok birde açılış arayüzü farklı hız olarak ikiside iyi ben şuan nisan olanı kullanıyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 2 Nisan 2013; 19:09:14 > -
arkadaşlar bu MıNıX NEO X5 ile MINIX NEO A1 Air mouse kullanan var mı? varsa bu kumanda ile hangi oyunları oynayabiliyorsunuz? Mele F10 air mouse ta g-sensor yok galiba...quote:
Orijinalden alıntı: sonmeztolga
arkadaşlar bu MıNıX NEO X5 ile MINIX NEO A1 Air mouse kullanan var mı? varsa bu kumanda ile hangi oyunları oynayabiliyorsunuz? Mele F10 air mouse ta g-sensor yok galiba hiçbir oyunda işe yaramıyor... sadece klavye ve air mouse görevi görüyor... sanırım bu Minix e ait neo a1 air mouse ta g-sensor özelliği de var ve oyunlarda sağa - sola / yukarı-aşağı gibi komutları algılıyor!!! ben video falan aradım ama bulamadım... eğer kullanan varsa ve bilgi verirse memnun olurum... droidmote diye bir uygulama var fakat o da ücretli... hackli birkaç tane buldum denedim ama bağlantıyı sağlayamadım...
ve son olarak finless rom kurarsanız daha iyi olur... 4.1 jb ve rootlu olarak geliyor, ben orjinal rom da asphalt 7 oyununu çalıştıramamıştım ama finless rom da çalıştı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 3 Nisan 2013; 18:48:49 >
-
ben bununla kumanda ediyorum eskiden almıştım pc için her işlemi yapıyor
-
Arkadaslar neo x5'i kendi adaptörüyle mi kullaniyorsunuz yoksa daha iyi bir adaptörle mi kullaniyorsunuz.
VLC player ile film izlerken sag üst kösede sarj durumu yüzdesi dikkatimi cekti,
sarj durumu sürekli %50 olarak görünüyor.
Bu normal mi, sizde de böyle mi yoksa bu orjinal adaptörle daha az elektrik geliyor demek mi?
Yoksa bunun bir anlami yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altaylardan -- 3 Nisan 2013; 23:45:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Altaylardan
Arkadaslar neo x5'i kendi adaptörüyle mi kullaniyorsunuz yoksa daha iyi bir adaptörle mi kullaniyorsunuz.
VLC player ile film izlerken sag üst kösede sarj durumu yüzdesi dikkatimi cekti,
sarj durumu sürekli %50 olarak görünüyor.
Bu normal mi, sizde de böyle mi yoksa bu orjinal adaptörle daha az elektrik geliyor demek mi?
Yoksa bunun bir anlami yok mu?
Benimde aynı %50 olarak görünüyor.üzerinde gelen adaptörüyle kullanıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X