Şimdi Ara

Riven Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır BattleBunny Riven ucuzlamışken alıyım diyorum tavsiye buildleriniz var mı? Ve son zamanlarda büyük bir nerf yedi mi?

• black cleaver gg wp 20 min sur plzzz
  • ultısını kapatmazdık eskıden, cd nerfı gelicek dıye duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizme Cooldown alman iyi olur zaten kaçış skillerin var düzgün kullandıktan sonra kolay ölmezsin early de 3 lv da agrasif oyna Q ve W kombonu iyi kullan Riven atağı gücsüz diye vs yi sürdüren çok adam var büyük hata pasifin ve kombosu sayesinde early de iyi hasar veriyor Dorans blade alabilirsin başta ultini iyi kullanmalısın erken atmaman gerek adamın canı nekadar azsa ( bar olarak) okadar çok vuruyor genelde ultiyi kule dibi base çekenlere atarım ve kill alırım akıllı oynadıktan sonra iyi kasmışsan Black cleaver yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcaneShift

Hazır BattleBunny Riven ucuzlamışken alıyım diyorum tavsiye buildleriniz var mı? Ve son zamanlarda büyük bir nerf yedi mi?

riven çok iyi bi burst dmg herosu öncelikle bana kalırsa şampiyon riven skinini bekle 2. olarak

build ; ninja tabi , brutalizer ( frozen malletten sonra bunu tamamla ) , blood thister , frozen mallet , last whisper , guardian angel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

quote:

Hazır BattleBunny Riven ucuzlamışken alıyım diyorum tavsiye buildleriniz var mı? Ve son zamanlarda büyük bir nerf yedi mi?

riven çok iyi bi burst dmg herosu öncelikle bana kalırsa şampiyon riven skinini bekle 2. olarak

build ; ninja tabi , brutalizer ( frozen malletten sonra bunu tamamla ) , blood thister , frozen mallet , last whisper , guardian angel

Championship riven ne zaman gelicek bilgin varmı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

quote:

Championship riven ne zaman gelicek bilgin varmı hocam ?

Alıntıları Göster
    yok ama bnce yakın zamanda gelir biraz daha bekle istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironWisp -- 14 Ocak 2013; 10:45:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Ve Sejuani nerf geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayatım riven oldu resmen her skini varda bir championship bana nasip olmadı
  • Championship skini bir daha satışa çıkmıycak.Victorious skinleri ile aynı anlamı taşıyor. Zaten en iyi skini battlebunny mavi skin abartıldığı kadar güzel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Championship skini bir daha satışa çıkmıycak.Victorious skinleri ile aynı anlamı taşıyor. Zaten en iyi skini battlebunny mavi skin abartıldığı kadar güzel değil.

bunu bilmiyodum valla
    quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

hayatım riven oldu resmen her skini varda bir championship bana nasip olmadı

tavsiye rune ve masteries istersen verebilirim tabi eve gittiğimde yani akşam 5 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironWisp -- 14 Ocak 2013; 10:52:49 >

• Championship fantezim benim cod arayacağım sanırım gerekirse 100 tl bile veririm tek o eksik ve evet biliyorum Riven deki her skin güzel bence hepsi varda bir o eksik neyse arkadaşın build sorusunu tekrar cevaplayım

Cooldowns ( bekleme süresi azaltma ) itemler almanı tercih ederim kombo riven de çok önemlidir karşındaki rakibin özelliklerine dikkat et kombo kaçırırsan kill alman çok zor ultin çabuk doluyor kullanmaktan çekinme tekrar basınca ultin bir alan ışık gibi birşey atıyor rakibin canı nekadar azsa okadar fazla hasar verirsin ( can barı) tavsiye itemlerim iste türkçe yazıyorum kara balta, donmuş balyoz( bu sayede rakibin senden kaçması zorlaşıyor ben kendime göre alıyorum) kana susamış, çizmede Cooldowns olanlı vardı onun adını unuttum onu al gerisi sana kalmış bunları alman şart ama
    Ofiste olmasam yazardım tam akşam sana ben tam bir build ve masteries rune atayım hocam videoları da ne yapacağınıda atarım yeterki Riven oynayan adamlar trollemesin zaten zor bir hero değil ama akıllı oynarsan çok daha iyi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 14 Ocak 2013; 11:00:02 >

• asla tank itemi almayınız,gerisi gelir zaten (GA dışında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Agrapaur

quote:

O Skınn gelicekmi ya ebaydan alacadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @MadMorde

quote:

quote:

yukarda arkadaş yazdı bidaha gelmicekmiş herhalde

• Topta kasar ve genelde gg olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @MadMorde

quote:

quote:

ebaydan alabilirsin anca 200$

• Bende aenin gibi sirf battle bunny indirimde siye 975 rp verip skiniyle aldım ve oynadığım en zevkli herolardan birisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.