Şimdi Ara

Ritonun unutma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rito bildiğiniz gibi heroları nerfliyo tamam bu normal bişey bunda sıkıntı yok ama bazı herolar zamanında çok op instapick or instaban ken attığı 1,2 nerfle artık fantezi pick haline geliyo resmen.Örnek : Syndra eskiden şu anki ahri-azir popülaritesindeydi nerdeyse her maç görmek mümkündü tamam teq atması büyük bir sorundu ancak şu anda ne hale geldi q ilk lwlde 50 mi ne vuruyo ee hala prosu oynar ama şu anda çok daha iyi pickler var adam niye riske atsın ki kendisini veya lissandra bi ara top,mid akıyodu aynn syndra gibi instapickti rito kırbacı bi salladı zebanili csb'ye döndü mübarek daha ne alan var ne satan rito bunları gözden mi çıkardı şahsen onlarında dengelenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum fikirleriniz nedir ? (bu herolarla sınırlı değil tabii mesela trist i lcs de vs. çok çok az görür olduk 1,2 kez anca daha niceleri var,hele kayleye hiç gelmek istemiyorum)

Edit : Yeni ap eşyalarıyla metada ne gibi oynamalar olur zyra vs. görürmüyüz midde (vel'koz supta op olcak sanki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExPixLee -- 25 Haziran 2015; 3:03:26 >

• Tamam işte. Şimdi meta pickler nerflenecek tekrar syndra oynanacak. Lucian tekrar metaya girmeden önce " hiç buff almadığı halde metaya girecek " demiştim ve öyle oldu.
  • Ben liss oynuyorum ve gayet iyi is cikartiyorum. Sorun sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebanili CSB de bastım kahkahayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Ben liss oynuyorum ve gayet iyi is cikartiyorum. Sorun sende

Kayle dene ve olanlari gor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    sorunum o değil neden eskisi gibi değil konu o neden lcs de vs. tercih edilmiyo
  • Okumayın zebani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lucian hala eskisi gibi değil oyunda kasmasi daha zor halem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar fazla şampiyon arasında dengeyi veya hepsinin oynanabilirliğini sağlayamazsın, yeni patchler geldikçe meta ve oynanan şampiyonlar değişecektir, urgotun instaban olacağını bundan 6 ay önce kimse tahmin edemezdi. Belki ileride jungle gnar bile god pick olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Lucian hala eskisi gibi değil oyunda kasmasi daha zor halem

Luci late gamede tam teror estiriyor kayle falan konusunda haklilar 0dmg anca sup oynanir

• syndra oyuna 50+%60 ap ile başlıyor. yani ilk 4 levelde attığın q tamamen zarar. mana cost düşük belki ama 4ten sonra o da az mana almıyor. e nerfini zaten biliyorsunuz. ben bu haliyle her maç alıyorum ama diğerlerine göre geride olduğu gerçek. early de q suna biraz buff gelmesi lazım. en azından 60 olmalı o hasar veya 70
  • Tüm herolar metada olursa meta nasıl oluşacak?Bu sefer counter meta yapan takim kazanir

• Lcste tercih edilirse çok kolay counter pick yiyebilir belkide o yuzdendir. Prof olmayan oyuncular pek karşısında oynamayı bilmiyor ama ben inanıyorum ki liss bir lb kadar vurabilen bir hero. Atılan nerfleri hatırlamıyorum ama geçen rankedda fps sorunum varken karşı lbye 2 kill vermiştim fpsyi halledince geldiğim gibi kesmiştim lbyi. İş doğru hareketleri yapmakta bitiyor bence liss hala guçlu.

Kayle konusuna gelirsek oynayan oynuyor kardeş biliyorum çok fazla nerf yedi ama ara sıra Wingsofdeathx yayınlarında denk geliyorum topta kayle falan oynuyor hiç ezildiğini görmedim. Oynayan oynuyor ve kayle yine ileride metaya girecek şimdi buraya gelip ağlamakla olmuyor ben şuanki metada olunca çok zorda kalırsam jungle kayle yapıyorum mid gameden sonra dağıtıyor ortalığı. Belki yeni jungle itemiyle daha op olmuştur bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.