< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ritim bozukluğu (ablasyon-yakma) hk. (2. sayfa)
2 Mobil
-
-
Özelde de yapıyorlar, Fakülte hastanelerinde de. Geçmiş olsun.
_____________________________ -
Ertelemeyin, doktor ne diyorsa ona uyarak devam edin. Geçmiş olsun.
Sağolun sizede geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapı olarak heycanlı ve stresli bir hayatın mı vardı yada ailede bu tür rahatsızlığı olan mı vardı ?
_____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: axelfolyyapı olarak heycanlı ve stresli bir hayatın mı vardı yada ailede bu tür rahatsızlığı olan mı vardı ?
Heyecan vardı elbette. heyecansız hayat mı olur hocam :)
kastım aşırı heycan hayat elbette heycansız değil :)
_____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: axelfolykastım aşırı heycan hayat elbette heycansız değil :)
bazı durumlarda sanki ğöğsümde kuş uçması çırpınması gibi olaylar oluyordu.. Bazı günlerse sebepsiz yere bir heyecan durumu da oluyordu. Baktım olacak gibi değil tedavi yolunu seçerek operasyon oldum. İlaçlarla bile baskılanamadı. o kadar fazlaydı ki, 35.000 ek atım. gerisini siz düşünün :) Neyse ki doktorlarımız çok iyi. Allah onlara sağlık sıhhat versin. Özel hastanede oldum. Doktor musunuz?
Okudukça korkmaya başladım
. Bende de taşikardi var. Doktor ilaç verdi bakalım nolacak. Gönlüm hiç rahat değil ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
Hızlı