Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav keşke yazmasaydım millete bişey çıkmıyo hiç :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Yav keşke yazmasaydım millete bişey çıkmıyo hiç :S

Demost Kumar Bu Şans İşi Harbi Keşke Yazmasaydın 0 Çeken Çekene İyiki Denememişim..
  • ya ben hep 2 3 stack birden kırdırdığımda en azından 20 30 tane chaos potion çıkıyodu kurtarıyodum parayı nasıl iş anlamadım valla
  • 1bucuk stack banada bos cıktı. ama 1 hafta önce faln da 2 stack tan +3m flan kazandım.. tamamen kumar yani paranızı sıkıya alıp deneyin bence.
  • valla ilk lvllerde denemeyn bence ben bu lvle kdr sattım hep temz para ama şimdiden sonra 1m nin bi değeri kalmadı kırdırıyorm.

bu arada AH 300 500 m arası takılar var nasıl alıcaz onları merak ediorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

Cidden mele - Defance Pt lerini fullemek lazım nsl yapcaksak :(

bolca pot al eline ister düşük seviye bi silah al ister hiçbisey alma, pek tercih edilmeyen agresif yaratıkların olduğu bi yere git 5-6 tanesi dalınca ölmeyecek kadar olsun ama yumrukla uzun süreceği için defans pt ni kasmıs olursun yumruk attığın içinde melee kasarsın..

birden yapmaya çalışma bunun yerine tek başına lvl kasmaya özen gösterirsen ne expinden nede ptnden geri kalırsın.43 lvlm 87 melee pt 70 defans pt var özel olarakta kasmadm

ben 35 lvlim pt kasmak çok zor 40 zor yaptım defance ve meleeyi ayrı pt kasmam gerekirmi yoksa senin gibi ayrı kasmadan devam etsem yeterli olurmu??

ya şimdi sen mau olduğun için durum benmi gibi olmayablr.Çünkü benim silahlarım direk melee ptyi kastığı için ekstra pt kasmıorm.Sadece shield kasıorm.Sen bütün ptleri kasıorsan mecbur belli aralıklarla pt kasmak zorundasın.Yok eğer deilse melee silahı kullanarak mausuz kasarsan daha az exp ama pt ile orantılı kasarsın.Ama bana mau driverların baş silahı range silahları olmalı.Genede karar senin =)

• Valla hiç kimse kusura bakmasında bu bızım milletimizi anlamıyorum ??? herkes de uzerıne alınmasın. Inanın Solus serverındakı bazı yuksek LvL li turk arkadaslar beş para etmez. inanın o yabancı insanlar bile onlardan cok iyi. inanamıyorum ya adamın yanına gidiyorum selam verıyorum party diyorum adam işim var diyo bana. adama bakıyorum işi kasmak. yanı dusunce su ben En yuksek lvl olam diger turkler yetişemesin bana etrafa havamı atam. bu dusunceyle oynuyan adam cok. üzülüyorum yani. burda kendı milletimizin adamı destek olmayı bırak ezik diye dıslama yapıyor. Elın gavuru gelip yardım ediyor. yazık..
  • arkdaslar ılk sayfadakı magelerın skıllerı acması ıle ılgılı forumu okudum ama hıc bır sey anlamadım acıkası kısacası bırı bana expert skıllerı kullanabılmem ıcın ne yapmam gerektıgını solerse cok sevnıcem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

Valla hiç kimse kusura bakmasında bu bızım milletimizi anlamıyorum ??? herkes de uzerıne alınmasın. Inanın Solus serverındakı bazı yuksek LvL li turk arkadaslar beş para etmez. inanın o yabancı insanlar bile onlardan cok iyi. inanamıyorum ya adamın yanına gidiyorum selam verıyorum party diyorum adam işim var diyo bana. adama bakıyorum işi kasmak. yanı dusunce su ben En yuksek lvl olam diger turkler yetişemesin bana etrafa havamı atam. bu dusunceyle oynuyan adam cok. üzülüyorum yani. burda kendı milletimizin adamı destek olmayı bırak ezik diye dıslama yapıyor. Elın gavuru gelip yardım ediyor. yazık..

Bu ben değilim yanlş anlaşılma olmasnAma party olayını anlamadm o seni alsada bi zararı olmas nie almamşki partye

Bırak yüksek lvli olsn lar lvlle bişi olmuo

• quote:

Orjinalden alıntı: Treth

arkdaslar ılk sayfadakı magelerın skıllerı acması ıle ılgılı forumu okudum ama hıc bır sey anlamadım acıkası kısacası bırı bana expert skıllerı kullanabılmem ıcın ne yapmam gerektıgını solerse cok sevnıcem :)

expert skillerin açılması için Heroda o skilleri yapman veya AH den alman gerekli.
  • 30lwl oldum gunner im siege kit + coumpound siege ile 3000 vura biliyorum
    normal vuruş 600-700

• bende 36 oldum.hayvan gibi pot parası gidio.etherdeki ilk moblar 2k vuruyo :D cora da caster ımla kasıyorum.para felan kalmadı söndüm diyebilirim. 600-700k ile dolaşıyorum.tek umudum mining kaldı.daha elite skilleri alıcam onlarda 3-4m :S elimdeki chaos potionlar satılırsa 14 tane biraz rare ore alırım bende.
  • hayır yanı bende anlamıyorum nie boyle oldugunu party alsa ne kaybedecek ? exp mi dusecek veya dusse ne olacak sonucta aynı ülkenın evladıyız. gavur deqiliz. oyunda birbirimize destek olmak varken yardımcı olmak varken Dıslamak neye ? lvl ını 10 dk gec atla ne kaybedersın ? ama yok bızım ınsanımız deqil mi. dun ya pesıme 3 tane Saglam Mob takıldı az kalsın olcem yabancı adamlar geldı olmemi engelledi Mobları oldurduler speed attılar buff attılar bana. ama bızımkılerden biri olsa hiç ilgilendırmez inan. nys ya konuyu uzatmıyorum. lvl ın Max olsun İtemın Max olsun. İnsan olmadıktan sonra hiçbişi farketmez. m1ndFre4k nın dedigi gibi
  • accratıa larda 7türk vardır
    yüksek lwl ler 47 ile - 44

Emre[TR] accratıa varsa eklesin öbür türklerin nicklerinide sölerim beraber oynarıs
  • bu arada elite skillerini nerden alıyoruz ? yardımcı olursanız sevinirim
  • Emre ACC. Dedin Dedin Sonunda Açtın :) Kapışırız Bigün
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Emre ACC. Dedin Dedin Sonunda Açtın :) Kapışırız Bigün

cora ya 1k vurdum elinde lance vardı 40lwl silahı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

quote:

Aynısını Benim Millerada Bekliyorum ^^

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

quote:

Aynısını Benim Millerada Bekliyorum ^^

sana vurmaya kıyamam ama

• Low-Grade Talic Master Ne bileniniz var mı Rare ore Kırdırdım ondan cıktı ? bide Elite skilleri nerden alıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.