Şimdi Ara

RİSEN 3 %100 Türkçe Yama (MAKİNE ÇEVİRİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ceviri kalitesi bu ayarda olacak demis, yanlis atmamis. Risen 3 cevirisine halihazirda devam ediyor muhtemelen.

Ellerine saglik simdiden hocam. Cok hayir duasi alacaksin valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yamayı volkan arkadaş elinize verir yakında çevirisi bitmiş benide uğraştıyor  boşuna adam.hayırlı olsun size şimdiden.

benimkinden daha büyük pardon daha kaliteli yama olcaktır bilginize. :)hayırlı forumlar

• Arkadaşlar siz beni kaçırmadan haber vereyim. Çevirisi bitti ama Türkçe fontların bazılarında sorun var. Fırsat buldukça fontlara bakıyoruz. Bir arkadaşımız bana özelden yazmıştı ve yoğun olduğumuz için bakamayız demiştim ama bu kadar istediğiniz için araya sıkıştırmaya çalışıyoruz. Fontsuz şekilde vermek kötü olabileceği için fontla vermeye çalışacağız ama süreç çok uzarsa, sadece font gözükmeyen kısımlara göre bir uyarlama yapıp, bazı kısımları Türkçe fontsuz verebiliriz. Herhangi bir gelişme olursa bilgi veririm.

Hocam oncelikle elinize saglik. Hic acele etmeden sorunsuzca yayinlamamiz taraftariyim ben. Cogu arkadas da hemfikir olacaktir. Zaten daha 2. Oyunu oynamadik cogumuz. Fonttur baskaca bir problemdir cozdugunuz ve icinize sindigi takdirde yayinlayin lutfen. En azindan ceviride oldugu haberini aldik ya ona da sukur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.