Şimdi Ara

Rise Online ye başlayacak olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kimler başlamayı düşünüyor, oyun açığa çıktı herkes gördü knightın yeni hali gibi ve ondan çok daha güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • KO oynamis 80-95 li nesil oyunu 1 kere de olsa dener diyorum. Ancak oyun en erken seneye yaz sonu cikar gibi gozukuyor. USKO o zamana kadar cok cilginca seyler yapabilir. Rise da en cok merak ettigim yayinda bahsedilen sezon sistemini nasil entegre edicekleri. KO'ya sezon/lig sistemi yillar once gelmeliydi private server oyuncularini geri cekmek icin. Acicaksin 3-6 aylik sezonluk bir server(ortalama private server omru kadar), sure bitince 2 secenek var: 1) 1 tane buyuk megaserver yapicaksin, sezonu biten butun serverlari buraya birlestiriceksin ve yeni server acmaya devam ediceksin. 2) sezonluk server bitince NP/Level siralamasina gore ana serverlarda odul dagiticaksin, yeni sezonluk server acicaksin. Her sezonda farkli seyler de koyabilirsin (krowazsiz sezon, 500% exp fazla sezon, +7 item limitli sezon vsvs....) POE oynamis olan varsa ne demek istedigimi daha iyi anlar. Bu oyunun en eglenceli zamani hep serverin ilk 3 ayi olmustur. En guzel pk, en guzel pazar, en guzel aktivite baslarda oluyor.

    Azicik akil olsaydi bu yonetimde bu dedigim seyin yillar once knight online a gelmesi lazimdi. Oyun suanda cok farkli bir yerde olurdu. Umarim Rise Online bunu basarabilir.




  • sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Beklemedeyiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneyeceğim bende, denemeden yorum yapmak doğru olmaz. Gelsin deneyelim.
  • Bizde beklemedeyiz 2-3 arkadas olarak. Isden arta kalan zamanlarda oynariz tabi once cikmasi lazim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

    Bizde beklemedeyiz 2-3 arkadas olarak. Isden arta kalan zamanlarda oynariz tabi once cikmasi lazim.
    Vallaha rahat 2 sene varmış öyle duydum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfasi cikan oyunun 2 senede cikmasi imkansiz hocam oyunu 3 yildir yaziyolarmis zaten. Ben 2021 yazinq cikis yapar diye dusunuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • grafikler çok komik ya, yani ko'dan kötü grafik olur mu diyorduk. oluyormuş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Quid

    grafikler çok komik ya, yani ko'dan kötü grafik olur mu diyorduk. oluyormuş...
    Ne alaka

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C

    Ne alaka

    Alıntıları Göster
    yürüme, koşma, skill atma efektleri filan inanılmaz kötü geldi bana tahammül edilemeyecek kadar kötü grafiklere sahip. ilk videolardan sonra çok heveslenmiştim. canlı yayın, kapalı beta vs izledikten sonra oynamayı düşünmüyorum.

    tabi kişisel görüşüm bu, ben çok daha iyi grafikler bekliyordum. tamamen ko copy-paste mantığıyla, private server tadında üstelik daha kötü grafiklerle çıkacak bir oyun beni hayal kırıklığına uğrattı.




  • Denemeyi düşünüyorum ama çok umutlu değilim.
  • mage denemek istiyorum
  • gb satışları falan olursa yine biter ko gibi , bakar çıkarım büyük ihtimal
  • Alt yapiyi saglam hazirlarlarsa grafikler falan zamanla duzelir. Oyuncu gelip oynadikca iyilestirmeler yapilir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blaze`

    KO oynamis 80-95 li nesil oyunu 1 kere de olsa dener diyorum. Ancak oyun en erken seneye yaz sonu cikar gibi gozukuyor. USKO o zamana kadar cok cilginca seyler yapabilir. Rise da en cok merak ettigim yayinda bahsedilen sezon sistemini nasil entegre edicekleri. KO'ya sezon/lig sistemi yillar once gelmeliydi private server oyuncularini geri cekmek icin. Acicaksin 3-6 aylik sezonluk bir server(ortalama private server omru kadar), sure bitince 2 secenek var: 1) 1 tane buyuk megaserver yapicaksin, sezonu biten butun serverlari buraya birlestiriceksin ve yeni server acmaya devam ediceksin. 2) sezonluk server bitince NP/Level siralamasina gore ana serverlarda odul dagiticaksin, yeni sezonluk server acicaksin. Her sezonda farkli seyler de koyabilirsin (krowazsiz sezon, 500% exp fazla sezon, +7 item limitli sezon vsvs....) POE oynamis olan varsa ne demek istedigimi daha iyi anlar. Bu oyunun en eglenceli zamani hep serverin ilk 3 ayi olmustur. En guzel pk, en guzel pazar, en guzel aktivite baslarda oluyor.

    Azicik akil olsaydi bu yonetimde bu dedigim seyin yillar once knight online a gelmesi lazimdi. Oyun suanda cok farkli bir yerde olurdu. Umarim Rise Online bunu basarabilir.
    Diablo mantığı olabilir, sezon bitince karakter normal karakterlerinin yanına ekleniyor. Set mantığı var itemlerde her sezonda biraz da olsa metayla oynuyorlar, güçlü setler/ buildler değişiyor. Oyundaki setler krowaz gibi stat vermek yerine skillere özellik verecek şekilde olursa daha çok çeşitlilik sağlanabilir. Mesela asasta explore set invisten çıkınca vuruşun krit gitsin, minor %30 can altı krit heallesin, üzerinde 3lü defans varken belirli bir şansa göre malice, torment defansını kıramasın, asas sette combo metre olabilir yine itemden gelen her skill + r vuruşunda bir sonraki skill'in hasarı *1.05 artsın. Yine okçuda şöyle bi set olabilir, 0 noktası isimli belirli bir rangeden yakın vurursan attack damage aldığın, uzak mesafeden vurursan, mesafeye göre attack speed aldığın gibi gibi.

    Aslında rise online'da gerçekten çok sağlam mekanikler denenebilir. Özellikle sezon mantığı gelirse deneysel bu tarz şeyler yapabilirler, tek gereken esinlendikleri oyunu geleceğe taşıyabilecek bir vizyon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 20 Eylül 2020; 15:2:59 >




  • İlerde karşılaşacağımız sorunlar.

    Ekip,oyun motoru,grafikler vs vs...






    Herkes adalet ister. Kimi gücünün yettiği kadar arar adaleti, kimi vicdanına yediremediği kadar, kimi onurlu bir şekilde yıllarca verir mücadelesini, kimi kılını dahi kıpırdatmaz. Kimi adil olduğunu sürekli dile getirir ancak umrunda dahi olmaz, kimi uyguladığı adalette bile samimi değildir. Ancak er ya da geç birilerinin eliyle adalet yerini bulur. Bu haklı uğurda onurla mücadelesini verenlerin anısına..







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 1 Ocak 2021; 23:35:8 >




  • ben başlayacağım. en azından denenmeyi hak ediyor. mage, db pri ve wari’de iyiyim. burada mage deneyeceğim.
  • Şahsen oyunu beğendim. Bir oyun yapmak ne kadar zor bilmeden burada acımasızca eleştiri yapmak ne kadar kolay dimi? Şahsen mobil oyun yapmışlığım var ve aylarımızı verdik. Oyundaki hatalar çok normal hepsi geliştirilip düzelicek şeyler. Önemli olan düzgün yönetilebilsin. Knight online gibi pahalı ve sürdürülebilir olmazsa bu oyunda tutmaz. Assas ın hasarı artmalı def i düşmeli bence. Assas actım warior kadar dayanıklı oldum. Onun haricinde oyunu beğendim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.