Şimdi Ara

Rise Of Nations Her Ülkenin Özellikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyun Almanca oldugundan ülkelerin özelliklerini tam anlayamiyorum , her ülkenin kendine has bazi gücleri ve artilari var ya , bunlarin türkce aciklamasini nereden okuyabilirim , yardimlar icin cok sagolun simdiden

• oyun ingilizce olması lazım neyse al bu türkçe yaması

http://www.turkceyama.com/24/3009/Detay/Oyun/Rise_of_Nations_Thrones_Turkce_Yama.html

yamayı C:\Program Files\Microsoft Games\Rise of Nations klasörüne kur. eğer oyunu yüklerken değiştirdiysen gözattan kurulum yerini ayarlamalısın

ülkelerin özelliklerinide biryerde bulamazsın eğer bulursam yollarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AMD_ATHLON* -- 25 Mayıs 2008; 20:26:30 >
  • cok sagol dostum , eger bu olmaz ise , bu özellikleri okuyabilecegim bir site var mi ? Ingilizcem var ingilizce de olur , ancak oyun almanyadan geldigi icin , almanca oyun ondan istedim .
  • bir de dostum benim oyun throneslu degil ilk cikani Rise Of Nations sadece en eskisi yani , onun icin bir sey var mi?
  • rise of nations un eski sürümüyle thtonesin arasında hiç fark yok hemde hiç ben ikisinide oynadım sen sana verdiğim türkçe yamayı yüklemeden önce eskisinin yedeklerini al olmazsa geri yüklersin ben az önce ırkların özelliklerini araştırdım ve bulamadım en iyisi çin ve almanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: *AMD_ATHLON*

rise of nations un eski sürümüyle thtonesin arasında hiç fark yok hemde hiç ben ikisinide oynadım sen sana verdiğim türkçe yamayı yüklemeden önce eskisinin yedeklerini al olmazsa geri yüklersin ben az önce ırkların özelliklerini araştırdım ve bulamadım en iyisi çin ve almanya

peki tesekkürler
  • sen benim emaili ekle beraber oynarız filinda_61@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum verdigin yama uymadi , nasil ögrenecegim bu ülkelerin özelliklerini
  • googleden ingilizce dil yamasını arayıp bulacan ingilizce anlıyorsun yoksa bulamazsın ama sana bişe diyeyimmi ırklarda bişe yok önemli olan oynayabilmek ben hepsiyle oynayabiliyordum valla ırklar benim için farketmiyordu bu arada msnemi eklersen sevinirim maçlar yaparız arada
  • quote:

googleden ingilizce dil yamasını arayıp bulacan ingilizce anlıyorsun yoksa bulamazsın ama sana bişe diyeyimmi ırklarda bişe yok önemli olan oynayabilmek ben hepsiyle oynayabiliyordum valla ırklar benim için farketmiyordu bu arada msnemi eklersen sevinirim maçlar yaparız arada

tamam dostum ekleyeyim ; ama ben nadir msne girerim yine de ekliyorum
  • ok ben hafta içi 3 ile 6 arası hafta sonu sabahtan akşama kadar açığım
  • quote:

oyun ingilizce olması lazım neyse al bu türkçe yaması

http://www.turkceyama.com/24/3009/Detay/Oyun/Rise_of_Nations_Thrones_Turkce_Yama.html

yamayı C:\Program Files\Microsoft Games\Rise of Nations klasörüne kur. eğer oyunu yüklerken değiştirdiysen gözattan kurulum yerini ayarlamalısın

ülkelerin özelliklerinide biryerde bulamazsın eğer bulursam yollarım

Sağol

• sende emailimi ekleseninlede oynarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.