Şimdi Ara

Rise of Koxpers ! patch 1753 :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diablo2

O burak tamtürk denilen eleman 14 yaşlarında bi lamer. 2 C kodu biliyo diye yazdığı satırlar sadece insanda tebessüm oluşturabilir cinsten. Bu tarz insalara prim vermeyin lütfen. Oyunun iyiye gittiği ortada. Biraz objektif düşünürseniz herkes açısından iyi olur. Yorum yazanların çoğu ko öldü zaten, adamlar bişey bilmiyo cinsinden yorumlar yapa yapa oyunun bu duruma gelmesi normal. Bir kere de kafanızı nasıl düzeltiriz diye düşünmek ile meşgul edin. Sabahtan akşama kadar burda serverlar geldi, yok gitti, yok geldi gitti gibi konular açmak yerine gidin offical forumlarda dolaşın okuyun bilgilenin, ingilizceniz noksansa geliştirin kardeşim, tembellikten başka birşey yaptığınız yok. Çok klişe olacak ama nereye gidiyor bu gençlik?

İngilizce konusunda cok haklısın arkadaşım . Adamlar Us ( Amerika ) Ko oynuyorlar İngilizce konusunca ben Türküm Türkce konusurum nedir bu bahane mi ? .Ulu Önderimiz Senin 100 Katın Türk ama Fransizca İngilizce VS Allah ne verdiyse biliyor . İngilizce ogrenmek şart ; ogrenmek istemyorsan da iş sahibi olamazsın adam olamazsın anca Allahın bu oyununu oynarsın . Olay Budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

alenia pathos manes ve sanırım birkac serverin daha gm i.ama forumdan sürekli takip ediyordum kendisini 21 kisiyi banlatmıştım kendisine ama nedense kayboldu bir anda ve sapıttı koxperlar pathosta

tebrik ediyorum arkadaşım senin gibi adamlar lazım bize herkes senin gibi hassas olsa ve gmlerde bunu görmemezlikten gelmese

bu oyunu biz ayakta tutarız çünkü bu bizim oyunumuz

ESKİŞEHİR

• Menthalion
    nerde bu burak ın yazdıgı metnin ana linki bulamadımda

• Rise of the koxpers
    Revenge of the koxpers
    koxpers fellowship of the ring
    bla bla bla...
    oynayanlar ne buluyo bu koxpta anlamıyorum...
    Hileyle oyunmu oynanır yaw...

alakam yoktur ...sadece paylaşım yaptım burda .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.