Şimdi Ara

Riot tr support rezilliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım mesaj attı biraz önce, kendisine w/l u çok kötü olmamasına rağmen çok az lp geliyordu ticket atmasını söylemiştim ticket atmış ve gelen cevap rp ile ilgili, okumadıkları ve direk copy paste cevap yazdıkları çok bariz. ama bu komedi olmuş.

İyi günler bu sabah gold 4 ten gold 5 e düştüm.Lp çok az geliyor normalde 20 falan gelirken hatta platin olan arkadaşıma 20 gelirken bana 13-12 civarında lp geliyor kaybedincede aynı gidiyor.Win lose oranlarım 50%. Şu an gold 5 im her maç 13 lp falan geliyor. Sebebini öğrenebilirmiyim? Nasıl düzeltebilirim. Not Gold 4 ken de aynı geliyordu.

Yalnızca tek sefere mahsus olmak üzere League of Legends'la ilgili çizim, şarkı sözü, şiir veya yeteneği dahilinde bir çalışma yapan sihirdarlara çok çok ufak bir miktarda RP yardımı yapabiliyoruz ancak istemiş olduğun RP miktarı çok fazla olduğu için ne yazık ki sana bu konuda yardımcı olamıyorum.

Ayrıca henüz Sivir - Haydut Sivir hediyelerimizi almadıysan, sana yardımcı olabilecek bir makale hazırladık:
    https://support.leagueoflegends.com/entries/22433013-facebook-haydut-sivir-hediyesi?locale=88

Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa lütfen yeniden iletişime geçmekten çekinme.

Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

TheForceBeWithUs
    Riot Games Oyuncu Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 26 Temmuz 2014; 0:50:52 >

• Rito lanet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabımla ilgili işlemler için ticket atmıştım riota bende.E postamı unutmuştum bana sölemelrini istiyordum.

Gelen cevapda size yardım edebilmem için e posta adresinizi örenmem gerek ile ilgili bi bölüm vardı.Garçekten rezalet.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan gibi ticket atarsanız hiç bir şey olmaz arkadaşım.Ben bu güne kadar 10+ ticket attım hepsinde de olumlu cevap aldım.Elinizden geldiğince türkçenie dikkat ederek yazarsanız zaten cevap alıyorsunuz.
  • Cok sacma bir ticket.Zaten w/l esit ise 12-13lp normal.Ona oyle geliyor bana niye gelmiyor demek inanilmaz mantiksiz. Bu yuzden riot arkadas hangi oto cevabi verecegine karar verememis yollamis bi tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yine cevap atmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TR plat support aranıyo +18
    10 yıl önce açıldı
    Riot Championship riven Veriyor..!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşın attığı bir ticket vardı onu da ben vereyim;
  • para saymakla meşguller onlar koskoca riot destek ekibi cevap mı vericek bize bide
  • 6k rp aldım yanlış hesaba yüklediğimi farkettim, arkadaşlarım ticket atarsan diğer hesabına yükletirsin dediler. Daha önce arkadaş yapmış. Riota ticket attım rpalımından ve yüklemesinden yaklaşık 30dk sonra cevap geldi.

quote:

Maalesef kurallarımız gereğince ve bize geç dönüş yapmış olduğun için sana yardımcı olamıyoruz üzgünüm =(

t2dor
    Riot Games Oyuncu Destek
  • normalde fix mesajları vardır herkese ondan atarlar.bu iyi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.