Şimdi Ara

Riot Meddler'in agzından gragası bekleyen büyük değişiklikler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • League of legends baş şampiyon tasarımcısı olan meddlerin gragas'ın geleceği hakkındaki sorulan soruları cevaplarını çevirdik.Gercekten ileride gragası çok çok büyük değişiklikler bekliyor.

Gragas haberi için

• R.I.P Gragas

• Kotu oldu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski şampiyonların değişimi devam edeceğini gösteriyor aslında bu haber.
  • hmm visual upgrade iyi giderdi
  • Top lane Gragas in Mid lane Gragas out
  • Özellikle gragasın Q skillindeki varilin görsel boyutu ile patlama alanının boyutunun aynı yapılacak olması oynanısını daha zorlastıracaktır.Muhtemelen cho tarzı ust korıdor sampıyonu olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim Gragas'ım çok fazla vurmuyordu zaten. İyi oldu. Bence oyundan silebilirler.
  • Meddler'in sorulara verdiği cevapları okuyunca sanki meddlerin bu sorunu aile meselesi yapmış gibi geliyor insana
  • gerçekten çok vuruyor abi 1 q çarptımı adc base gidiyor ultinin hasarını geçtim takımı allak bullak ediyor instaban yapıyorum zaten gank veya gang her neyse atıp öldürmekte çok zor e ile kaçar yetmedi ultisini atar . bide can yenilemesi var senin dürttüğün çöpe gidio mecbur base atıyorsun silinsin lanet hero

• İyi olmuş mdde anamızı ağlatıyordu

• rankedta banladığım bir hero olmuştu tam yerinde karar ulti q ile 2 vs 5 tf kazanan bir karakterdi. 2. karakter khazix diye düşünün
  • Muhtemelen yenı halıyle cho tarzı hybrid ap tank gıbı bısı olucak
  • Post kasıyor aklı sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

Post kasıyor aklı sıra

Buna kendın ınandınmı sen ?
  • Kardeşim 8 post varsa 4'ü senin. Tüm yorumlarını bir postta yazarsan daha iyi olur. Birde insanlara cevap veriyorsan ya mentionla ya da alıntıla.
  • quote:

Kardeşim 8 post varsa 4'ü senin. Tüm yorumlarını bir postta yazarsan daha iyi olur. Birde insanlara cevap veriyorsan ya mentionla ya da alıntıla.

Valla 1 yıllık üyeliğim olsa belki hak verirdimde 10 senedir bu forumdayım mesaj sayım ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 28 Şubat 2014; 17:48:14 >
  • Mesaj sayısı ne alaka pardon ? Yani her konuda 10-15 post atıyorsanız böyle 5 günde de yaparsınız bu kadar post. 10 yıldır üye olmanız daha ilginç.
  • quote:

Mesaj sayısı ne alaka pardon ? Yani her konuda 10-15 post atıyorsanız böyle 5 günde de yaparsınız bu kadar post. 10 yıldır üye olmanız daha ilginç.

Konu bozuluyor sadece sunu dıyorum mesaj kasınca ne oluyor bana getırısı ne neyse uyarın ıcın sagol.
  • Önemli değil. Bu arada mesaj sayın çok olunca şöyle bir şey diyebiliyorsunuz : " mesaj sayım ortada. "
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.