Şimdi Ara

RIKOMAGIC III ANDROİD TV BOX - MİNİ PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK RİKOMAGİC MK802 III + RC12 Kumanda

Cihaz hakkında aşağıdaki linkten bilgi sahibi olabilirsiniz. Kısaca söylemek gerekirse , bu cihaz ile ;

LCD yada Plazma TV nizi bir PC ye dönüştürebilirsiniz. (Analog TV ile çalışmaz.) Cihaz direk olarak TV nin HDMI portuna takılır besleme voltajını ise yine TV nin herhangi bir USB sinden alır.Wireless özelliği ile kablosuz Modeminize bağlanarak PC ile internette ne yapabiliyorsanız bu alet ile onları yapabilirsiniz.
    Android 4.1 Jelly bean işletim sistemi yüklüdür. Google play den gerekli programlar yüklenebilmektedir.4 GB memory ye sahiptir. Cihaz ile kumanda ayrı ayrı satılmayacaktır.
    Cihaz sadece 1 ay lıktır. Herhangi bir sorunu yoktur. İlgilenenler PM den sorularını sorabilir.
    FİYAT = 160 TL. dir. (KUMANDA DAHİL FİYAT)

http://www.youtube.com/watch?v=QSyzq-Mwpy8

http://www.ebay.com/itm/Rikomagic-MK802-III-Android-4-1-DUAL-CORE-MINI-PC-8GB-Memory-Air-Fly-Mouse-RC12-/110996304907?pt=US_Cable_TV_Boxes&hash=item19d7e5340b

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 18 Şubat 2013; 23:05:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

pm...

Şu an itibarı ile sizden gelen PM yok. Gönderilen mesajlarınızı kontrol ederseniz sevinirim.

• Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 20 Şubat 2013; 19:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugle65

Yurtdışından aldım ve sadece denemek için açılıp kontrol ettim.

Orjinal kutusu ile birlikte ve 2GB lık MicroSD hediye edilecektir.
    Modeli 4.1 olmasına rağmen üzerinde en güncel Android 4.2.2 yüklüdür. Böylece 4.2.2 ile gelen tüm yenilikler cihaz ile kullanılmaktadır.

Satış Fiyatı 140 TL. İlgilenen olursa PM atabilir.

TV'nizi android Rikomagic IIIS TV Stick ile "akıllandırın"
    Wi-Fi , 4GB
    DLNA , Telefon ve Tablet ile Uzaktan Kontrol, Full HD (1080P)

Günümüzde tablet ve telefon derken Android işletim sistemli cihazlar tarafından sarılmış durumdayız. Artık hiçbirimize yalnızca bir bilgisayar yetmiyor, televizyon seyrederken dahi internete bağlı olma ihtiyacı hissediyoruz. Pek çok kullanıcı evindeki sıradan televizyonu "akıllı" olanlarla değiştirmek yönünde planlar yapıyor. Hepsini tek bir noktada çözüme kavuşturmanız mümkün. Rikomagic MK802-IIIS, küçük bir USB bellek görünümüne sahip olsa da, göründüğünden çok daha büyük işler başarabiliyor. MK802-IIIS, aslında bir mini PC. Küçük gövdesinde büyük bir bilgisayar kasası taşıyan Rikomagic MK802-IIIS, hemen önünde bulundurduğu HDMI çıkışı (1080p HD) sayesinde HDMI bağlantısına sahip televizyon veya monitörünüze takılarak onu anında Android tabanlı bir bilgisayara dönüştürebiliyor. Böylece evinizin başköşesine konumlandırdığınız ancak internet bağlantısı dahi olmayan televizyonunuzu Android işletim sistemine kavuşturabilir ve oturma odanızda TV başındayken yalnızca TV yayınlarını değil, internet üzerinden tüm dünyayı takip edebilirsiniz. Evet, zira Rikomagic MK802-IIIS, televizyon veya monitörünüzü Wi-Fi desteği ile ağlara karşı da açıyor ve böylece çevredeki Wi-Fi kaynakları kullanarak internete rahatlıkla erişebiliyorsunuz.
    Rikomagic MK802IIIS Mini TV Box Player Dual Core - Andr

RIKOMAGIC III ANDROİD TV BOX - MİNİ PC RIKOMAGIC III ANDROİD TV BOX - MİNİ PC RIKOMAGIC III ANDROİD TV BOX - MİNİ PC RIKOMAGIC III ANDROİD TV BOX - MİNİ PC RIKOMAGIC III ANDROİD TV BOX - MİNİ PC

Arkadaşım, Konuyu hortlatacağına , kendine yeni bir ilan aç'san daha iyi olmaz mı?

• Pardon. Konunuzun bu kadar değerli olduğunu düşenemedim.
  • Arkadaşım, konunun değerli oluşundan değil, 2007 yılından bu yana forum üyesi olan bir kişinin açılmış/kapanmış bir ilana ek ilan vermesini anlayamıyorum. yeni üye olsanız derim ki kuralları bilmiyor ama üyeliğiniz yeterince eski.
    Yeni bir ilan açmak çok mu zor? Ya da mevcut ilana ek yapmadan ilan sahibine bir PM atmak çok mu zor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    android tv box ve Ip Tv
    4 yıl önce açıldı
    Alınık android tv box
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.