Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen'den İlginç Açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rıdvan Dilmen: "Önce şu tribünlerin siyasileşmesi sorununu çözün. Tribünlerde İzmir Marşı'nı okuyorlar."

Rıdvan Dilmen: "Rize'de ben bir şeye şahit oldum. Tribünler 'Recep Tayyip Erdoğan' diye bağırıyordu. Hemen susmaları istendi."

Federasyon başkanlığı hayırlı olsun.

• İğrenç bi adam bu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Önce şu tribünlerin siyasileşmesi sorununu çözün."

Bunu diyen adam bir kaç ay önce evet videosu çekiyordu.
  • midesiz şeytan.
  • Siyasileşme diye bir durum yok, bu ülkede hükumet yeterince futbolu kontrol altında tutabiliyor. Burada istedikleri mevzu, muhalif görüşün futbolun içinde olmaması...

Maalesef ülkede birileri işini halletmek istiyorsa özellikle futbolumuz için geçerli, hükumetle arasını iyi tutmalı yoksa ya işini halledemez ya istediği gibi olmaz.

Rıdvan Dilmen böyle bir hedefle yola çıktıysa, hükumete eyvallah demek zorunda yoksa o koltuğa selam bile veremez. Hepimiz bu durumun farkındayız...

Beyler hatırlayın 3 temmuz sürecini, ortada bir soruşturma oldu çok kısa sürede Beşiktaş başkanı istifa edip tff başkanı oldu. Şimdi bu durumu kulüpler mi yaptı ? Yoksa hükumet emir verdi de onu mu gerçekleştirdiler ?

O sebeple bu tarz şeylere artık şaşırmayın, bizim ülkede gemiler böyle yürüyor. Rıdvan bugün çıkıp, tribünlerde izmir marşını susturuyorlar hayırdır dese ? Bırakın federasyon başkanlığını, yorumculuk bile yapamaz.

Son olarak, öyle yada böyle siyasi ima vs hiç bir şey futbolun içinde olmamalı, Atatürk üstünden bunu yapmaları bana daha üzücü geliyor. İzmir marşı sadece ve sadece Atatürk'e saygıdan söylense eyvallah fakat hepimiz amacı biliyoruz. Hükumet kanadını yada muhalifleri temsilen orada en ufak bir şey yapılmamalı...Siyasi mevzular tribünde bu denli alevlenirse futbol keyfimiz elimizden alınır.

• İzmir marşı siyasi mi? İçinde parti ismi veya mevcut parti lideri ismi mi geçiyor? Neresi siyasi ben anlayamadım

• İzmir marşı ülkenin marşıdır. Kendini bu ülkeye ait hissetmeyenler bunu siyasi bir gruba ait görüyor, bu siyasi grubu da Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkler olarak görüyorlar herhalde. Gerçi bunu demesinin nedeninin altında şeytanlık yatıyor, az kaldı tff ye , gerici biri değil sonuçta, zannetmiyorum.

Bu kadar yalakalık... Şunu tff başkanı yapın artık belki susar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hıncal Uluç bildiğimiz gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rıdvan iyi yalıyor, Demirören de iyi yalıyor.

Daha iyi yalayan kazansın başkanlığı artık.
  • Rıdvanı da kaybettik bu ne lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepki gelmiyor mu bu adama.

Hepsi yalaka olmuş

• İzmir marşı ne kadar zorunuza da gitse her yerde haykıracağız marşımızı. Sizde o sıra kıçınızdakini çıkarıp kulağınıza takabilirsiniz.
  • Siz ne kadar midesiz yanlı kronik insanlarsınız ya? Cımbızla seçip koymuş resmen yazıyı. Videoyu adam gibi izleyin öyle yorum yapın klasik kronikler yine cup atlamış kuyuya. Bunları kurup salıyorlar herhalde sokaklara sosyal medyaya falan. İnşallah federasyon başkanı olur siz ağlamaya devam edin
  • Başkan olacak ya şirin gözükecek herkese yalayıp duruyor..
  • Rıdvan Dilmen: "Şerefim ve namusum üzerine yemin ederim ki, asla federasyon başkanı adayı olmayacağım"

Buradaki atıp tutanlar 3 maymunu oynar tabi size prim malzemesi çıkmayacak ya artık
  • Bazı fenerliler nasıl da çıldırıyor başkan olsun diye

not: ---BAZI---
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScofieldMan

Bazı fenerliler nasıl da çıldırıyor başkan olsun diye

not: ---BAZI---

Bazı bjkliler de Yıldırım Demirören gitmesin diye çıldırıyor.

--BAZI--

• İzmir Marşına siyasi marş diyen adamla İzmir Marşına küfür eden cibiliyetsizler arasında zerre fark yoktur gözümde. Ülkenin Milli değerini yıllardır var olan bir eseri kendi cıvık siyaset anlayışına göre nitelendiriyorsa başlarım onun şarap çanağına. pkk ile müzakere zamanında da İstiklal Marşı okunduğu zaman malak gibi oturan karaktersizler müzakere denen saçmalık devam etseydi şimdi yana döne sarıldıkları İstiklal Marşını da saygısızlıkta zirve yapacak hatta siyasi marş diyecekti tıpkı bugün bu şeytanın yaptığı gibi. İzmir Marşına siyasi diyerek kendisinin siyaset yaptığını, marşı kendisinin siyasete alet ettiğinin farkında! olmayan bir zatın TFF başkanlığını bırak çaycılığında bile işi olamaz.
  • Rıdvan Dilmen'in tff başkanlığı resmileşirse Türk Futbolu anarşi yaşar. Yönetim adil olmaz. Hakem kararları daha fazla tartışılır hale gelir. Passolig dayatmasının olduğu tribünlerde olaylar çıkar diye tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.