Şimdi Ara

Riders of Icarus 6 Temmuz'da F2P olarak başlıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık üç saat harcadım ve gördüğüm kadarıyla diğer MMORPG'lere kıyasla oyuncu kitlesi daha fazla. Henüz ilk günü olmasının da payı olabilir, bu yüzden önümüzdeki günlerde klasik bir yeni çıkan MMO hypeı olup olmadığı daha iyi şekilde görülebilir.

Taming sistemi farklılık getirmiş ve gayet hoş olmuş, diğer MMORPG'lerin aksine casual oyuncuları dahi pet/mount tame için uğraşmaya itiyor. Flying mountlar oyunun ana teması olduğundan dolayı dünya şu ana kadar gördüğüm üzere güzel tasarlanmış, bir WoW derinliği olup olmadığını ilerleyen seviyelerin haritalarında anlayacağız.

İki farklı combat modu sunması faydalı olmuş fakat ranged classların action modunu tercih edeceklerini düşünmüyorum. Aynı seviyedeki moblar dahi kesmek için vakit istiyor, bu yönüyle bir tık fazla zorlayıcı olmuş. Bu durumu oyuncuları grind bayağılığından uzak tutmak için yapıldığını düşündüm fakat ilk on seviye görevleri itibariyle git-getir-al-kes dışında lore kaygısı olan bir göreve rastlamadım.

Daha şimdiden oldukça fazla pet/mount var ve yalnızca bunları collect etmek dahi uzun zaman alacaktır. Eğer oyuncu kitlesi bir anda terk etmezse, gelecek vaat ettiğini düşünüyorum.

• Steam şuan 8k online olduğunu gösteriyor. Paralı olsa oynamazdım ama beleşmiş indirelim keyfimizi alır beğenmezsek sileriz.
  • Ben Velzeroth server'ında başladım, priest sınıfı nicki söylememe gerek yok zaten
  • Velzeroth da başladım bende,Guardian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 7 Temmuz 2016; 10:31:02 >
  • Şuan oyun iniyor. Yarın sabah işten geldikten sonra bi bakarım, sararsa oynarız
  • Koroshimo'ya gelin beyler dungeon giremiyorum yalnızlıktan Guildi terk ettim çok pasifti, level 18 sindirerek oynuyorum bir haftaya 25 olurum çok rahat. Nick:Meco

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • combat sistemi biraz tuhaf geldi zerker açtım da . 1 saat oynayıp alt + f4 . bir ara tekrar deneyeceğim
  • Dragon's Prophet'in daha gelişmiş haline benziyor. Onda da çoğu hayvanı binek yapabiliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

combat sistemi biraz tuhaf geldi zerker açtım da . 1 saat oynayıp alt + f4 . bir ara tekrar deneyeceğim

Neyi garip geldi hocam? Ben de hala assassin de kombo yapamıyorum düzgün. Yani yapıyorum da millet hasar almadan mob kesiyor assaslinle ben uçup kaçamıyorum o kadar. Ama ilerledikçe alışıyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anasının kuzusu

quote:

combat sistemi biraz tuhaf geldi zerker açtım da . 1 saat oynayıp alt + f4 . bir ara tekrar deneyeceğim

Neyi garip geldi hocam? Ben de hala assassin de kombo yapamıyorum düzgün. Yani yapıyorum da millet hasar almadan mob kesiyor assaslinle ben uçup kaçamıyorum o kadar. Ama ilerledikçe alışıyor insan.

cross over yavaş hareket ediyor. ayarlardan mouse sensivity ayarını fulledim o derece hala iki saatte dönüyor. Sol tık sağ tık akıcı vurmuyor. Belki benim bilgisayardan kaynaklanıyordur bilmiyorum. Ekran kartım zayıf çünkü gt630m.

optimizasyon sıkıntısı da mevcut sanırım. Daha kaliteli grafikli oyunları takılmadan custom ayarlarda oynayabiliyorken bunun böyle değişik sorunlar çıkarması tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 7 Temmuz 2016; 17:38:51 >

• byalfa kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon sorunu var fakat oynamayı engelleyecek kadar değil. Orta seviye bir sistemle medium-high ayarlarda yalnızca ana şehirde uçarken FPS drop yaşıyorum. Henüz betası dahi yeni başlamış olan bir oyun için bu kadarı kabul edilebilir.

Assassinler biraz fazla mobil olmuşlar gibi geldi bana. Mob sırası beklerken çoğunlukla ilk pay alan assassin oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeiden -- 7 Temmuz 2016; 17:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

Optimizasyon sorunu var fakat oynamayı engelleyecek kadar değil. Orta seviye bir sistemle medium-high ayarlarda yalnızca ana şehirde uçarken FPS drop yaşıyorum. Henüz betası dahi yeni başlamış olan bir oyun için bu kadarı kabul edilebilir.

Assassinler biraz fazla mobil olmuşlar gibi geldi bana. Mob sırası beklerken çoğunlukla ilk pay alan assassin oluyor.

Aynen, bir de o olay var. En azından şu mouse olayını halledebilseydim oynayabilirdim. Çok yavaş sağ sol yapılıyor.
  • koroshimo serverinda oynuyor çoğu türk arkadaş haberiniz olsun ve açılan ilk server olduğu için kalici userlarin çoğu burada olacaktır , bende ordayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baguchas -- 7 Temmuz 2016; 20:54:50 >
  • Kontrol konusunda haklısınız evet hantal kalıyo biraz sanki sırf gamepad ile takılmalık gibi :)
  • Koroshimo'ya geçtim bende nick Cagzel, fakat anlamadığım şey private serverda ranger varken burada niye silmişler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

Aynen, bir de o olay var. En azından şu mouse olayını halledebilseydim oynayabilirdim. Çok yavaş sağ sol yapılıyor.

Kontrol ayarını mouse ile vurmayımı seçtin non target gibi. Klasik mmorpg yapısındaki sistemi kullanmanı öneririm. Ben 9 level oldum assassinle ve çok nadir zorlandım. Bir yerde eksik bir şey yapıyorsunuzdur her görevi yapmaya çalışın.

Oynanış, grafikler güzel sınıf sayısı az ve her sınıf kendi içinde farklı alt sınıflara ayrılmıyor sanırım. Optimizasyon blade and soul dan, tera dan iyi daha kalabalık ortamlara girmedim ama kasma sıkıntısı yaşamadım. Koroshimo değil diğer serverdayım ismini beğenmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Temmuz 2016; 1:40:52 >

• gtx 970 highda 100-140 arası fps alıyorum normalmi
  • aynen non-target seçtim . önerilen ayar o olduğu için. bsn ve tera'nın optimizasyonu berbat zaten, bu da kötünün iyisi olabilir :D
  • 100 -140 fps cok iyi ekran kartımı değiştirme vaktimi gelmeme rağmen overclock ile 50 fps aliyorum oda işimi cok rahat görüyor , ekran kartım 6750 bu arada stock 700 / 1000 ben onu 870/ 1250 yaptim baya bir performans sağladi tek eksi yönü bugün 1 kere mavi ekran verdi umarim daha da sıkıntı cıkarmaz çıkarmazsa 1300 - 1350 ye kadar cekesim var bellek saaitini ama çok fark edermi bilmiyorum ^^ bu arada şuan 750 mblik güncelleme gelmiş onu yüklüyor acaba neler değişti...
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Sen kaç bekliyordun :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.