Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla UI ne demek tam bende bilmiyorum,UI Data ile ilgili birşey heralde,oyunun bazı özelliklerinin değiştirilebilmesine olanak sağlayan bir sistem gibi,mesela UI Data nın içine atılan dosyalar var ya,onlarla ilgili sanıyorum.Vites seçenekleri,kamera açıları,arayüz değişiklikleri UI Data nın içine atılan dosyalarla oluyor,bunların daha gelişmiş halini yaparlar herhalde.

Bence grafikler aynı kalmaz sonuçta oyunun kendi grafikleri ile son zamanlarda çıkan modlar arasında grafik bakımından çok fark var,eski oyun yeni grafikleri destekliyorsa yeni oyunda destekler ve kendi de sunabilir,mesela rfactor ün son versiyonundaki F1 Sauber grafik olarak diğer versiyonlardaki araçlardan çok daha iyi ve oyuna uyarlanmış halde,yeni oyunda da bu yapılabilir.Eski modların yeni oyuna uyumlu olması grafik olarak yeni oyunun kötü olacağı anlamına gelmez,ben öyle düşünüyorum yani.Ha yeni bir motor kullanılırsa ne olur onu bilmem yani yeni motora eski modlar uyum sağlar mı bilmiyorum.Bence çoğu beğenilen modun grafikleri hiçte çizgi film gibi değil ayrıca hdr ile bayağı iyi oluyor.Oyunun kendi içindeki araçlar tabii öyle ama onlarla oynayan yoktur herhalde,ben şahsen oyunu yeni kurunca standalone araçlara ait ne varsa siliyorum,sadece modları kurup oynuyorum.Fiziklerde zaten sorun yok,bozmazlar bence.

Gtr Evo yu aldım arkadaştan,VLN modunu kuracağım,bakalım nasıl bir mod yapmışlar.

• VLN 2005 v1.0

rFactor (2005) [ANA KONU]

•  rFactor (2005) [ANA KONU]

• Modu kopya gtr evo ile kurdum,bir sorun çıkmadı.Sürüş dinamikleri gerçekçi olmuş özellikler beygiri yüksek araçları sürmek çok zevkli.Touring araçların fizikleri de başarılı.Bazı araçlar hariç kokpit grafikleri çok iyi olmamış ama araç modellemeleri falan iyi,keşke kokpitleri daha iyi yapsalarmış.seslerde güzel olmuş.3gb boş alan istiyor.Araç çeşitliliği yüksek,rfactor ün içeriği en geniş modlarından biri olmuş.15 marka var tabii aralarında farklı modeller içeriyorlar.Özellikle bmw ve porsche adına birçok eski ve yeni model var.Modla beraber Nordschleife 2005 de geliyor.Bu mod genel olarak rfactor ün en sağlam modları arasına girer bence
  • VLN 2005 Araç Listesi

E1XP
    BMW E46 M3 GTR - BMW Motorsport #342
    BMW E46 M3 GTR - BMW Motorsport #343
    Opel Astra DTM - Schall Motorsport

SP8
    Porsche 996 Turbo - Alzen Motorsport
    Dodge Viper GTS-R - Zakspeed Motorsport #66
    Dodge Viper GTS-R - Zakspeed Motorsport #85
    Maserati 3200 GT - Vitaphone Racing Team
    Lamborghini Gallardo - Lambo-Racing

SP7
    Porsche 996 GT3 MR - Manthey Racing
    Porsche 996 GT3 RSR - Land Motorsport
    Porsche 996 GT3 RSR - Mamerow Racing
    Porsche 996 GT3 RS - Clickvers Team
    Porsche 996 GT3 RS - Edgar Dören Motorsport
    Porsche 996 GT3 RS - Mspeed (tacho.de)
    Porsche 996 GT3 RS - Team GTW
    Porsche 996 GT3 RS - Weiland Racing
    Porsche 996 GT3 RS - Team Kilian Tuning
    Porsche 996 GT3 RS - Steam Racing #105
    Porsche 996 GT3 RS - Steam Racing #107
    Porsche 996 GT3 RS - Steam Racing #109
    Porsche 996 GT3 Cup - Alzen Motorsport
    Porsche 996 GT3 Cup - Bonk Motorsport
    Porsche 996 GT3 Cup - Chailet
    Porsche 997 GT3 Cup - Messer Motorsport
    Porsche 997 GT3 Cup - Frikadelli Racing #113
    Porsche 997 GT3 Cup - Frikadelli Racing #746
    BMW E46 M3 GTRS - Scheid Motorsport
    BMW E46 M3 GTR - Team MB Autotechnik (Getrag)
    BMW E30 V8 - Dolate Motorsport
    Volvo S60 T5 Challenge - Mikel Hermannen Motorsport

SP6
    Porsche 996 GT3 R - Inter Racing (BAR Racing)
    Porsche 996 GT3 Cup - Enke Motorsport
    BMW E46 M3 - Bonk Motorsport
    BMW E46 M3 - Tischner Motorsport
    BMW E46 M3 - Schirmer Motorsport #149
    BMW E46 M3 - Schirmer Motorsport #152
    BMW E46 M3 - Schwedenkreuz Motorsport
    Ford Focus RS - Team-RS

SP5
    BMW E36 M3 GTAir - Airnergy Motorsport
    BMW E36 M3 - Bonk Motorsport
    BMW E36 M3 - Gambler Racing
    BMW E36 M3 - Lingmann Motorsport #178
    BMW E36 M3 - Lingmann Motorsport #179

SP4
    Volvo S60 PSR - ProSports Racing
    BMW E30 M3 - AVP Motorsport
    BMW E30 M3 - Team Tepel
    Honda S2000 - Honda Racing #197
    Honda S2000 - Honda Racing #200

SP3
    BMW E46 320i WTCC - Schubert Motorsport #231
    BMW E46 320i WTCC - Schubert Motorsport #232
    BMW E46 320i WTCC - BMW Motorsport
    BMW E36 320i STW - Bonk Motorsport
    BMW E30 320is - ML Motorsport
    BMW E30 320is - AVP Motorsport
    Ford Focus ST170 - Eigner Racing
    Ford Focus ST170 - Team-RS
    Ford Focus ST170 - LM-Racing
    Renault Clio RS - Team Thaler Event #222
    Renault Clio RS - Team Thaler Event #239
    Renault Clio RS - Tschornia Racing
    Renault Clio RS - Schlaug Motorsport
    Renault Clio RS - Team MTL
    Renault Clio RS - Team Benz
    Renault Clio RS - Captain Racing
    Renault Clio RS - RSG Alzenau
    Renault Clio RS - Mintgen Motorsport
    Renault Clio RS - Ahlden Motorsport
    Honda Civic Type R - Fleper Motorsport
    Honda Civic Type R - Rikli Motorsport
    Honda Civic Type R - Honda Racing #733
    Honda Civic Type R - Honda Racing #734
    Honda S2000 - Mäder Motorsport (BAR Racing)
    Honda S2000 - Cardiff Motorsport #216
    Honda S2000 - Cardiff Motorsport #240
    Honda S2000 - Cardiff Motorsport #242
    Honda S2000 - KS Motorsport
    Honda Accord Euro R - Honda Racing
    Audi A4 B7 - Olrud Mobil1 Racing

SP9
    Lotus Elise 111 R - Team Helle Auto
    Lotus Elise 111 R - Lay Racing

SP10
    BMW E46 330d - Motorsport GL
    Alfa Romeo a147 1.9 JTD - Karsdorfer Marketing
    Alfa Romeo a147 1.9 JTD - sagarage.com
    Alfa Romeo a147 1.9 JTD - Frank Löchte
    Alfa Romeo a147 1.9 JTD - Auto Krämer
    Alfa Romeo a147 1.9 JTD - Grafschafter Automobil Technik
    Alfa Romeo a147 1.9 JTD - Classiques Design
    Alfa Romeo a147 1.9 JTD - Altenburger Distellerie
    Ford Focus ST170 LPG - Team Gas-Net (Generationen Team)

N3
    Honda Civic Type R - KRS Motorsport
    Honda Civic Type R - Fleper Motorsport #500
    Honda Civic Type R - Fleper Motorsport #501
    Honda Civic Type R - Fleper Motorsport #509
    Honda Civic Type R - Team Hardt
    Honda Civic Type R - Team Schumacher-Schneider
    Honda Civic Type R - Schmack Motorsport
    Honda Civic Type R - Ecker Motorsport #499
    Honda Civic Type R - Ecker Motorsport #520
    Honda Civic Type R - Ecker Motorsport #522
    Honda Civic Type R - Kuhlmann Motorsport
    Honda Civic Type R - Hoffmann Racing
    Honda Civic Type R - Marsani Motorsport
    Honda Civic Type R - BGA-Racing

V5
    BMW E36 M3 - Lingmann Motorsport
    BMW E36 M3 - Holl Motorsport
    BMW E36 M3 - ML Motorsport
    BMW E36 M3 - Extreme Racing

V4
    BMW E30 M3 - Dolate Motorsport #390
    BMW E30 M3 - Dolate Motorsport #721
    BMW E30 M3 - Wiskirchen Motorsport
    BMW E30 M3 - KRS Motorsport #375
    BMW E30 M3 - KRS Motorsport #723
    BMW E30 M3 - Pro VLN
    BMW E30 M3 - Team Etz
    BMW E30 M3 - PDT Motorsport
    BMW E36 325i - Airnergy Motorsport
    BMW E36 325i - Seher Autotechnik
    BMW E36 325i - Höhnscheid
    BMW E36 325i - Racing4Fun
    BMW E36 325i - Luhr KFZ Technik

V2
    BMW E36 318i - Sax Racing #1
    BMW E36 318i - Sax Racing #450
    BMW E36 318i - Team Derscheid
    BMW E36 318i - Bonk Motorsport #443
    BMW E36 318i - Bonk Motorsport #451
    BMW E36 318i - Airnergy Motorsport
    BMW E36 318i - Lingmann Motorsport #434
    BMW E36 318i - Lingmann Motorsport #449
    BMW E36 318i - Lingmann Motorsport #457
    BMW E36 318i - Luhr KFZ Technik #448
    BMW E36 318i - Luhr KFZ Technik #439
    BMW E36 318i - Meisterjäger
    BMW E36 318i - Pro VLN
    BMW E36 318i - AVP Motorsport
    BMW E36 318i - Schirra Motoring

H5
    Porsche 993 RSR - RPM Racing
    Porsche 964 RSR - MSC Ruhrblitz
    Porsche 964 RSR - Irmgartz Motorsport

V-H2
    Porsche 993 RSR - PR-Design Motorsport
    Porsche 993 RSR - Horn-Mies
    Porsche 964 RS - Edgar Dören Motorsport

V-H1
    BMW E30 320is - AVP Motorsport
    BMW E30 320is - Matbe Racing
    Opel Manta - Kissling Motorsport #626
    Opel Manta - Kissling Motorsport #642

Cup4
    Porsche 996 GT3 Cup - Land Motorsport
    Porsche 996 GT3 Cup - Captain Racing #598
    Porsche 996 GT3 Cup - Captain Racing #603
    Porsche 996 GT3 Cup - Messer Motorsport
    Porsche 996 GT3 Cup - Manthey Racing #600
    Porsche 996 GT3 Cup - Manthey Racing #601
    Porsche 996 GT3 Cup - Manthey Racing #602
    Porsche 996 GT3 Cup - Manthey Racing #604
    Porsche 996 GT3 Cup - Airnergy Motorsport
    Porsche 996 GT3 Cup - Agon Motorsport #594
    Porsche 996 GT3 Cup - Agon Motorsport #605

(Cup5)
    (Peugeot 206 RC - Autohaus Lasarzewski)
    (Peugeot 206 RC - Autohaus Schmitz)
    (Peugeot 206 RC - Schirra Motoring)
    (Peugeot 206 RC - Autohaus Nett)
    (Peugeot 206 RC - Frensch-power Motorsport)
    (Peugeot 206 RC - Peugeot Rheinland)
    (Peugeot 206 RC - Autohaus Weißweiler)

• Önce Gtr Evo yu kurdum ama kuruluma ihtiyaç var mı onu bilmiyorum yani kurun falan demiyor,ben gene de kurdum oyunu.Sonra VLN exe yi çalıştırdım,d yi hedef gösterdim,kendi kurmaya başladı yani sadece d yi hedef gösterdim.Daha önce de Gtr2 ile çalışan EOAA gibi modları böyle kurmuştum.Gtr Evo dvd si olmadan da çalışıyor ama oyun kurulu olduğundan mı bilmiyorum.Ama güzel mod hakikaten,tek beğenmediğim tarafı kokpitleri,keşke onların üzerinde biraz daha çalışsalarmış ama bunun dışında çok başarılı mod bence,fizikler,sesler,modellemeler falan.Touring araçları sürmek gerçekten çok zevkli,ben touring modları çok seviyorum zaten Çok fazla araç seçeneği var,belki de Rfactor deki en geniş araç listesine sahip mod budur,sadece Bmw ve Porsche de 10 tane ayrı model var,historic modları bilmiyorum,onlarda çok geniş modlar.

• Vln 2007 modu da var ama link bulamadım,kaldırıldı herhalde.Bir de Gtr2 için Vln 2008 ama indirmeye değmez,ben indirdim traş çıktı.
  • Valla neden öyle yaptıklarını bende anlamadım,setupta bazı ayarlar ile oynanmıyor,bazı araçlar devire gelemiyor,yavaş kaliıyorlar.Belki de Nordschleife da gitmek için ayarlanmışlardır,vardır bir bildikleri.Valla ben beğendim modu hocam,indirmeye değer yani.
  • galganus pist olarak sadece nurburg var demi..2.2a versiyonu mu..eğer oysa zaten bende var..sende de olmalı herhalde..bir grafiksel iyileştirme mi var nedir..araba konusuna gelince..araba çeşidi için indirmeye değer mi bende zaten istediğim arabalar var..indirmek için geriye ne kalıyor merak ettim..birde yok oyun istiyo yok bilmem ne..birde o araçları solaytekin in dediği gibi başka pistlerde kullandık mı sorun çıkarıyorsa hiç indirmim daha iyi diye düşünüyom....

senin evo ilaç lı mı..deamon a attın kaynak olarak sanal dvd yi gösterdin demi..
  • Nordschleife 2005 var,versiyonunu bilmiyorum,ben sildim pisti yani orada oynamadım.Valla araçların bazıları bende de vardı ama fizikler farkediyor tabii moddan moda göre,bir m3 modundaki fizikler ile diğer m3 modu aynı değil,bunda da öyle.Solaytekin in dediği gibi bazı araçlar özellikle yavaş olanlar tam devire çıkmıyor ve vites ayarı yapamıyorsun,o kısımlar kapalı,diferansiyal ayarları da kapalı.Neden yapmışlar bilmiyorum herhalde sadece Nordschleife için ayarlı olabilir,orada denemek lazım.Şu da var şimdi araba 6 vites mesela ama 5. viteste zaten son hızına ulaşmış oluyor yani 6 ya atsanda birşey farketmiyor,uzamiyor araç.Dediğim gibi Nordschleife için ayarlı olabilir başka birşey gelmiyor benim aklıma,sonuçta bu kadar kastırdıkları bir moda vites veya diferansiyal ayarı koymayı unutacak halleri yok adamların,olsa daha iyi olurdu tabii,Monza ile Monaco da aynı vites aralıkları ile gidilmez.Geneli yavaş araçlardan oluşan bir mod,öyle çok yüksek beygirli araçlar yok,listeyi yazdım zaten yukarıda.Ben beğendim sonuçta ama genel olarak touring araçlarıyla oynamayı seviyorum.Sen sever misin bilemem,indirip denemen lazım.

Oyunun birşey istediği yok,sadece gtr evo dvd sini veya sanal sürücüyü hedef gösteriyorsun o kadar,1 saniyelik iş.Kendi kuruyor.

• Sağol
  • Solaytekin bişi soracam ya..Bir ben cockpit içine girdim mi özellikle fren esnasında kafa öne gidince görüntüyü tamemen kaybediyorum hali ile apex falan kayboluyor dönemiyorum..senin iki video da da öyle bişi yok..Bu nereden ayarlanır birisi koltuk ayarlarından bahsetmişti bulamadım gitti ben onu oyunda..İkincisi ferrari de kask gözükmüyo onu nasıl becerdin..Üçüncü soru bahreyn pisti için mmg nin modu var ama linkler kırık mmg nin sayfasında..bende bi bahreyn var ama başka bir grubun CTDP olabilir tam hatırlamıyom..Eğer MMG nin bahreyn i varsa bi upload eder misin..

Not: Bahsettiğim site bu..Buradaki bütün pistleri indirdim ama bahreyn in linkleri kırık..

http://www.f1mods.com/

galganus bu arada WTCC BMW E90 süper bi mod..Araç içi grafiklerin en iyi olduğu modlardan birisi..O araç var bir kaç araç daha var elimde Nurburg 2.2a var e o zaman VLN2005 gereksiz diye düşünüyorum..

Videolar için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 17 Mart 2009; 18:53:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Nordschleife 2005 var,versiyonunu bilmiyorum,ben sildim pisti yani orada oynamadım.Valla araçların bazıları bende de vardı ama fizikler farkediyor tabii moddan moda göre,bir m3 modundaki fizikler ile diğer m3 modu aynı değil,bunda da öyle.Solaytekin in dediği gibi bazı araçlar özellikle yavaş olanlar tam devire çıkmıyor ve vites ayarı yapamıyorsun,o kısımlar kapalı,diferansiyal ayarları da kapalı.Neden yapmışlar bilmiyorum herhalde sadece Nordschleife için ayarlı olabilir,orada denemek lazım.Şu da var şimdi araba 6 vites mesela ama 5. viteste zaten son hızına ulaşmış oluyor yani 6 ya atsanda birşey farketmiyor,uzamiyor araç.Dediğim gibi Nordschleife için ayarlı olabilir başka birşey gelmiyor benim aklıma,sonuçta bu kadar kastırdıkları bir moda vites veya diferansiyal ayarı koymayı unutacak halleri yok adamların,olsa daha iyi olurdu tabii,Monza ile Monaco da aynı vites aralıkları ile gidilmez.Geneli yavaş araçlardan oluşan bir mod,öyle çok yüksek beygirli araçlar yok,listeyi yazdım zaten yukarıda.Ben beğendim sonuçta ama genel olarak touring araçlarıyla oynamayı seviyorum.Sen sever misin bilemem,indirip denemen lazım.

Oyunun birşey istediği yok,sadece gtr evo dvd sini veya sanal sürücüyü hedef gösteriyorsun o kadar,1 saniyelik iş.Kendi kuruyor.

tek pistte yarışmak için mod yapılırmı benim mantığım almıyormodu indirip kullanacak olan insan diğer pistlerdede yarışmak isteyecektir mutlaka,bir tek nosta dön dön nereye kadar

o kadar uğraşıp mod yap sonrada git ayarları kapa

Abi doğru söylüyorsun,vites aralığı çok önemli ama tek pistte veya seçilmiş birkaç piste göre yapılmış modlar var hatta gtr2 de bile var.Bu modun adı VLN,Nordschleife de yapılan touring yarışlarına VLN deniyor,virtualr de okumuştum,adamlar sadece bu şampiyonayı yapmışlar,sadece Nordschleife de yarışılsın diye yapılmıştır yani.Sen dedikten sonra baktım çoğu touring modunda tüm setup seçenekleri açık değil,mesela ctdp de piste göre kanat parametreleri veriliyor yani gerekmeyen ayarlar belli pistte verilmiyor,bunu da öyle düşün yani adamlar sadece Nordschleife de yarışılsın diye yapmışlar bu modu çünkü şampiyona bu sadece bu pistte yapılıyor.Bence adamlar bilerek kapatmışlardır çünkü unutulacak birşey değil.Benim fikrim bu.Ama sen modu indirip başka pistlerde de yarışmak istersen bu tarz sorunlar oluyor.Dediğin doğru tek pistte dön dön nereye kadar ama böyle seven adamlarda var.Tek pistte yarışmak için mod yapılır mı deme bu mod bu şampiyonanın uyarlanması,gerçekte tek pistte yarışılıyorsa adamlar bunu yapmışlar,al sana gerçekçilik hocam işte

• @gunwane
    Hocam koltuğu controls bölümünde ortalarda adjust seat fore/alt/up/down ile ayarlayabilirsin.Frenajda kafanın öne gitmesi controls/rates bölümünde head movement var,onu azalt kafa çok öne gitmez o zaman.Look ahead aracı çevirdiğin zaman aracın gittiği yere doğru bakmana yarar,exaggerate yaw da ona yakın bir ayardır,bu da galiba girdiğin açıyla yola bakmanı sağlıyor.Bu üçünü kombine edip kullanmak lazım.Ben head movement i biraz açıp diğerlerini kapatıyorum.Kask olayını bende anlamadım,zaten kask kendiliğinden gözüküyor.MMG Bahrain pisti bende var.Bir önceki sayfada koyduğum Subaru ss ini bu pistten aldım,kumluk alanlar daha beyaz.Birara upload ederim

Bmw E90 WTCC modu süper değil süper ötesi bir mod Ama keşke kollarda olsaydı.Online da yarıştım birkaç sefer.Şimdi hocam ben sana VLN modunu indir veya indirme demem,kotasız isen indir Moddaki bazı araçlar bende de vardı ama çoğu yoktu ama her modun fizikleri,sesleri,grafikleri,kokpiti falan aynı olmuyor.Hoşuna gider mi bilemem,ben beğendim sonuçta.Dediğim gibi kotasız isen indir,beğenmezsen silersin,ben kaç gb mod indirip sonra attım özellikle gtr2 de.

Bmw 1 Challenge 2006 var,onunda kokpiti güzel,fizikler,grafikler sağlam.Bu mod da indirilir

http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=BMW%201%20Challenge%202006

Rfactor de sağlam touring modları var valla

EDIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galganus12 -- 17 Mart 2009; 22:15:17 >

• quote:

hocam dediğin doğru olabilir sadece tek pist için çıkarılmış olabilir ama ayarları kapatmak neyin nesi ben bunu anlamıyorum.

sanane kardeşim ayarları niye kapatıyorsun bırak açık kalsın,default hali ile süren sürsün sürmek istemeyende ayarlarla oynayabilsin.readme ye default ayarlar nos pistine göre ayarlanmıştır de olsun bitsin.hem bu ayar neye göre ayar birde o var,bir kişinin sürüşü diğerine uymuyorki

setup yapamadıktan sonra haydi bas gaza burgaza dedikten sonrane anlamı var gider nfs veya grid oynarım değilmi

biraz sert konuştum galiba çok kızdım çok

Ya sen haklısın,bende uyuz oldum,ne demek ayarların kapalı olması??Ama böyle yapmışlar adamlar,sil gitsin hocam,başka mod mu yok

• F1 2009 modu çıkmış,indiriyorum.

F1RL 285 mb

http://files.filefront.com/mod+f1+2009+f1rl+v10rar/;13482526;/fileinfo.html

http://www.mega-upload.com/?d=FOMEDP4T

Bir de trackpack var ama tüm pistler bizde muhtemelen vardır zaten Olmayanlar indirsinler

570mb

http://www.mega-upload.com/?d=FXUGF8G6

•  rFactor (2005) [ANA KONU]

• @solaytekin
    Hocam sana daha önce oyun içinde hdr anlık olarak gelip gidiyor demiştim ya aynısı sende de oluyor,son verdiğin 2 videoda da dış kamerada hdr göz kırpıyor.Ben hdr nin içindeki ayarlarla oynadım geçti.
  • Valla mod idare eder gibi.Biraz aceleye getirilmiş,daha sezon başlamadan modu çıkmış.Ben F1 i çok fazla takip etmiyorum sadece yarışları yakalarsam seyrediyorum,rfc de modda bazı modelleme hataları olduğu falan yazıyor,takip etmediğim için ne kadar hatalı bilmiyorum.Grafikler bir ctdp kadar iyi değil,idare eder işte,çok kötü de değil,hdr ile daha iyi oluyor.Fizikler kolay geldi bana,default setup ta araç stabil gidiyor,mmg veya ctdp fiziklerinde değil,aracı yolda tutmak daha kolay.Sesler de idare eder.Yani çok iyi bir modda değil kötü de değil,bildiğim kadarıyla mmg ve ctdp 09 sezonu için mod yapmıyorlar,diğer f1 modlarını yapanlarda -fsone,rft- bu moddan daha iyisini yapamazlar diye düşünüyorum eski modlarına bakınca.Çok kötü mod değil,oynanır yani.Bir de TG09 demosu var,o da buna benziyor.

Rfcatorcentral da dns sorunu yaşanıyor,garip bir siteye bağlanıyor,girmek için aşağıdakine tıklayın,sorunsuz bağlanıyor.

http://67.225.168.233/

• quote:

haftaya seçim günü albertparkta aşağıdaki sslere benzer görüntüler izleyeceğiz.

mod çok belliki f1 başlıyor diye aceleye getirilmiş,hdr olmasa grafikler hiç çekilmeyecek.özellikle bir kaç araç hariç kokpit,lastikler ve ön kanat çok kötü yapılmış.fizikler bir ctdp ve mmg değil,sanki rft ayarında keza seslerde rft seslerine çok benziyor.

bu moda daha çok eklentiler yapılır,v1 ile kalmaz v4 veya v5 olur ancak kendine gelir

Aynen,hdr olmazsa grafikler dandik,çok renkli yapmışlar,biraz daha mat olsa daha iyi olurdu.Sesler rft ye benziyor hatta aynısı gibi ama fizikleri rft den biraz daha iyi,en azından zorlayınca spin atıyor Sürüş kolay olmuş.Düzgün hale gelmesi için bayağı bir patch yapılması lazım.

Hocam bulduğum 3 tane hdr yükledim,bunlarda göz kırpma olayı yok,başka hdrler de var bende ama bulamadım,bulunca onları da yüklerim.Sendeki hdr kokpitte güzel oluyor.Youtube da bir video vardı,hdr ye ayar yapmış hafif gri olmuştu video ama çok güzel duruyordu,eleman yaptığı değişiklikleri de yazmıştı ama almadım,birkaç yerde daha farklı parametreler verilmişti.Hepsini bulup yazarım buraya.

http:/rapid-share.com/files/210752995/HDR.rar.html

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.