Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
224.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galganus12

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

Arkadaşlar bu m3 e46nın bende v10 versiyonu var ve kurulu durumda.Benim merak ettiğim m3 e46nın gtr2deki gibi bir modu varmı?

Yaramaz o mod,bir sürü düzgün başka BMW M3 modu var.

Galganus hocam m3ün gtr versiyonu mevcut bu kurulu bende.Hocam bu sslerini verdiğin wtcc x modu yenimi çıktı?Lakin subaru merso vw'ler yoktu benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

GP2 2008 Series 2.0
    http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=GP2%202008%20Series

http://www.megaupload.com/?d=ERI73WRM

Denedim, çok güzel olmuş. Gazı, freni, aracın ağırlığını hissettiğim sayılı modlardan. Link için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

quote:

quote:

Evet,bence de bo mod ile yarışmalıyız

Bir de pist listesi yaparsak tamamdır

pistide ayarlayında yarın o mod ile takılalım.

En kısa sürede pist ve mod listesi yapmak lazım.Ben bu akşma gelemem,ancak yarın gelebilirim.Bu arada erulu,bozcaadalı,vitaphone,logitech34,mrt rs siz de gelin akşamları,biz birkaç gecedir yarışıyoruz,çok zevkli valla,kalabalık olursak daha da zevkli olur.Şu mod ve pist listesi yapalım da gelin yarışalım hep beraber

Olabilir. Geçen gelecektim kafayı singapur a taktım gelemedim. Bir de bilmediğim bir pistti ben alışana kadar siz yarışı bitirirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JAX

RFT 2010 pistleri çıkmış. Deneyen oldu mu? Nasıl?
  • AE86 için STCC ve Race On pistlerini düşünüyorum, ne dersiniz a dostlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 21 Eylül 2010; 3:00:13 >
  • Şu bağlantı sorunlarımı çözdüğüm takdirde gelirim bende istiyorum online yarış zaten ama bağlantım sorunlu ne zamandır aslında msnde ozanla konuşmuştuk bu konuyu oda biliyor yani
  • GP2 Extra Schumacher

rFactor (2005) [ANA KONU]

• Schumacher 'in kask Mercedes GP2 'de test ettiği araç Renault galiba yanılıyor olabilirim.
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]

• GP2 2008 Series V2.00

• GP2 Modu süper. Dün monzada 20-30 tur attım. İlk başlarda yol tutuş fazla gibi görünsede gaza erken oturduğunuzda ya da viraj çıkışında agresif davrandığınzda kontralara ihtiyaç duyuyorsunuz. Bana mmg ve cdtp modlarını anımsattı. Ama FSone 09 gibi de değil...
    Hele ki lastikler yıprandığında sürüş daha da zorlaşıyor ve virajları bir üst viteslerde dönme ihtiyacı doğuyor.
    Ancak gözüme kötü gelen yanı; upgrade den with arm seçtiğinizde bu güzel moda yakışmayan örümcek gibi kollar çıkıyor karşınıza. Ve benim gibi kokpitten oynama alışkanlığınz varsa görüşünüzü kapatıyor.
    AI de güzel. 20 turluk monza yarışında tampon tampona gittik... Kopmalar olmadı daha da heyecanlı oldu.
  • GP 2008 modu iyi olmuş ama frenaj çok kolay,biraz daha zor olsaymış daha iyi olurmuş,onun dışında sağlam mod,bununla da yarışabiliriz.
  • WTCCX

http://www.f1-league.net/forum/8-861-1

Araç listesi:
    Alfa Romeo 159 - BETA VERSION dy DANZ
    Audi RS4 - NFS Shift, DANZ
    BMW E90 - GTR Evolution
    Chevrolet Lacetti - GTR Evolution
    Ford Focus - NFS Shift, DANZ
    Honda Accord R - Race07, DANZ
    Lada Priora - by DANZ
    Mazda 3 - NFS Carbon, DANZ
    Mercedes-Benz C-Klasse - by DANZ
    Mitsubishi Evo X - NFS Pro Street, DANZ
    Opel Vectra - by DANZ
    Peugeot 407 - Race07, DANZ
    Seat Leon - GTR Evolution
    Skoda Octavia - CP-SOC, DANZ
    Subaru Impreza - Dirt2, DANZ
    Volkswagen Golf V - NFS Shift, DANZ
    Volvo C30 - STCC, DANZ
    Audi S3 - NFS Shift, DANZ
    Audi S4 - NFS Shift, DANZ
    Cadillac CTS - NFS MW, DANZ
    Honda Civic - NFS Shift, DANZ
    Lexus IS - NFS Carbon, DANZ
    Toyota Avensis - Avenger, DANZ

Fizikler Clio tarzında,idare eder bir mod.

• quote:

AE86 için STCC ve Race On pistlerini düşünüyorum, ne dersiniz a dostlar ?

STCC pistleri uyar,çok uzun olmayan pistler,Race On veya NFS Shift pistleri de olur,hatta Top Simulador ve TC 2000 adlı simlerin pistleri de çok güzel ama onları yükleyemem herhalde,1 gb kadar yer kaplıyorlar.Shift den çevrilen Spa çok başarılı.

Bmw Z4 ile Donington da yarıştığımız gece çok fazla önden kayma vardı ama başka pistlerde denediğimde araç çok stabildi.
  • Merhabalar arkadaşlar gene sorunlarımla karşınızdayım
    1.)rfactore gtr2 modu olarak benhttp://www.bockbierbude.de/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/id,1037/lang,de/ buradaki modu yükledim bu mod nasıldır ben güzel buldum iyi ayarlarla f550 güzel oluyor siz gtr2 modu olarak bana tavsiye edebileceğiniz herhangi bir mod varmı?

2.)Gran turismo series modu ile alakalı silverstonede aşırı f430gt2 ile çok zaman kaybediyorum hızlı virajlara bir türlü istediğim hızı taşıyamadım 1.52lik tur anca attım setuplarımda iyidi halbuki sonrasında rfcde bulunan series du mans 2.65i vardı bende onu kurdum gene f430gt ile gene setupı yapıp piste çıktım gran turismo series moduna göre daha kıvrak ve virajlara istediğim hızı taşıdım ve 1.43 tü sanırım öyle bir tur attım.Bana endurance serisi haricinde f430lu bir gt modu önerebileceğiniz bir mod varmı yoksa dediğim gibi rfcden indirip kurduğum series du mansa devammı edeyim

3.)Pistlerle alakalı bu sorumda:D rft pistleri kurulu bende wcpye göre artısı eksisi nedir?wcpye geçersem zorlanırmıyım pist koşulları bakımından.

Galganus12 hocam wtcc x modu için teşekkürler eline sağlık.Bizim ferrari modlarından herhangi bir haber varmı?

Sorularım bu kadar arkadaşlar belki uzun oldu başınızı ağrıtmışımdır belki eğer başınızı ağrıttısamda özür dilerim. saygılarımla...

• quote:

quote:

AE86 için STCC ve Race On pistlerini düşünüyorum, ne dersiniz a dostlar ?

STCC pistleri uyar,çok uzun olmayan pistler,Race On veya NFS Shift pistleri de olur,hatta Top Simulador ve TC 2000 adlı simlerin pistleri de çok güzel ama onları yükleyemem herhalde,1 gb kadar yer kaplıyorlar.Shift den çevrilen Spa çok başarılı.

STCC' ve Race ON' a ek olarak;
    -Mosport
    -A-1 Ring
    -Thruxton
    -Arizona Motorsport Park
    -Assen GP
    -Franciacorta
    -Birmingham GP
    -Brands Hatch
    -Curitiba
    -Brno
    -Croft
    -Donington GP
    -Eagle Canyon (short)
    -Suzuka (West)
    -Euro Ring
    -Gp 200
    -Gellerasen
    -Grandvalley (east)
    -Imola
    -Autopolis
    -Laguna Seca
    -Charade 2009
    -Nogaro 2009
    Daha da uzar bu liste ama test edecek zaman bulamadım pek. Linkleri ayarlayana kadar Brands Hatch' de takılalım derim bu akşam
    http://www.megaupload.com/?d=OCVPOX20

quote:

Bmw Z4 ile Donington da yarıştığımız gece çok fazla önden kayma vardı ama başka pistlerde denediğimde araç çok stabildi.

Donington' nun virajları önden kaymaya çok zorluyor araçları, o yüzden kütük sürüyor gibi hisettik bence

• @mrt rs

1-Gtr2 modu derken neyi kasdediyorsun? Gtr2 nin orjinal araçlarından mı yoksa gtr2 ye çıkan modlardan mı? Gtr2 de olan çoğu mod zaten rf den gtr2 ye çevrilmiştir.Eğer Gtr2 nin orjinal halindeki araçlardan oluşan rf için olan bir mod istiyorsan FIA GT,FIA GT 2010,EOAA GT,GT All vb gibi modlar var ama en iyisi FIA GT dir.Bockbierbude deki modların çoğu gtr2 den rf ye çevrilmiş çok da iyi olmayan modlardır.

2-Gran Turismo Series dediğin mod zaten ILMS ve Endurance Series den alınmış araçların olduğu toplama bir mod diye hatırlıyorum,denemiştim ve beğenmemiştim.ILMS deki PVF deki 430 iyidir,Endurance Series için daha 430 çıkmadı,SP1 ile gelecek.Ayrıca rfc de iki tane 430 modu var,onlara da bakabilirsin.

3-WCP nin grafikleri daha iyi,RFT ye göre de yol tutuş biraz daha az yani RFT nin pistlerinde aynı araç ile daha iyi turlar atabilirsin.WCP nin pistleri daha iyiler.Ayrıca buradan anlatmak ile olmaz,kendin denemelisin.

• quote:

quote:

Donington' nun virajları önden kaymaya çok zorluyor araçları, o yüzden kütük sürüyor gibi hisettik bence

Olabilir de sürüş olarak çok fark vardı hakikaten.
  • Brands uyar bana ama Toyota ile zor olur orada GP 2008 ile takılalım bence.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.