Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
225.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Hayırlı olsun ama 21. kural olmamış bence

rFactor (2005) [ANA KONU]

Ben onun hakkında konuştum,F1 dışı liglere katılabilirsiniz

• tamam o zaman, fsone' a geçince kayıt yaptırırım (boş yer kalırsa tabi )
  • site yan sanayi olunca direk alınıyor bazı şeyler birlik olmak varken yan ürün oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 17 Haziran 2010; 19:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GloaToVeR*

site yan sanayi olunca direk alınıyor bazı şeyler birlik olmak varken yan ürün oldular

evet yan sanayi siteden gelme insan,laf atma istersen
  • laf değil de gerçeklerdi kaç yıldır tek biyerdeyiz, gidip arkandan arkasından konuştugun adamlarla iş yapman saçmalık herkes artis olmuş yarışlarda aramaz ama

unutturdu bunlar asıl diyeceğimi arkadaşlarla İzmit Körfez Pisti nin yapımına başladık ilk projemiz yol tam olarak oldu fakat etrafı yapmak zor olucak bina vs düzgün olursa bakarız çaresine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 17 Haziran 2010; 22:43:06 >
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]

• FIAGT 2009 buldum.Yarın indirecem inşallah gtr2den gelme araçlardır :)
    http://www.mega upload.com/?d=EGMAL0CL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitaphone -- 18 Haziran 2010; 0:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Tam abinin sevdiği gece modunda çekmişsin ss' leri aferim çok güzel.
  • Eyvallah abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

FIAGT 2009 buldum.Yarın indirecem inşallah gtr2den gelme araçlardır :)
    http://www.mega upload.com/?d=EGMAL0CL

İlk gerçek FIA GT den sonra 2008 2009 ve 2010 modlarını indirdim,hepsi rezil çıktı,Gtr2 den ve Endurance Series den riplenmiş araçlardı ve fizikler rezaletti.İlk çıkan FIA GT ile oyna,çok sağlam mod,diğerleri boşa zaman kaybı bence,ayrıca gtr2 için yapılan tüm skinler çevrilince FIA GT ile uyumlu çalışıyorlar.Yeni bir tane 2010 FIA GT yapılıyor,o daha düzgün duruyor.

• Az önce rFactorde ilk kez online yarışımı yaptım.RFT modundaydı.Stability control kapalı olduğu için pek iyi gidemedim ama çok iyi savunma yaptım.Bir adam 7 viraj arkama yapıştı ilk kez stability controlsüz oynamama rağmen 7 viraj savundum sıramı.Daha sonra beni geçti ve yarışın en hızlı turlarını atıp 3. oldu.Ben ise 18 kişilik yarışta 6. oldum.Online yarışları sevdim baya zevkli oluyor Forumda yarışlar düzenleniyor mu acaba ? Eğer yarışlar düzenleniyorsa katılabilirim.
  • Ve beklenen zamana doğru yavaş yavaş yaklaşıyoruz.Ne mi? FSONE 2009 geliyor!! Bu gece sanırsam T.S.İ. 23:00 olması gerek ya da 00:00da çıkıcak.Gece çıkıyor bende sabah kalkınca deneyebilecem 2008 modu bana güzel geliyor hem pcde kasmıyor hemde zevkliydi.Bakalım bunda neler olacak.Aynı şekilde kasmayan biçimde olursa süper olur :)
  • önceden dediğim gibi araç sesleri ve kameralara el atılırsa mod dört dörtlük olur

Dünkü FSONE yarışında daha çok Williams,Toyota ve Brawn gördük.Hepside güzeldi.Kısa bir süre Ferrari ve Mclaren'i de yakaladım.Diğer modlardan çok üstündü.Mod bu gece çıkıyor,inşallah bir terslik olmaz.Çıkış saatine göre bu gece veya yarın deneyecem modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 20 Haziran 2010; 18:12:15 >
  • FSONE 2009

MP:
    http://www.megaupload.com/?d=V9KWHD7N

SP:
    http://www.megaupload.com/?d=3OMEIDT2

Sitelerindeki saati tutturamadılar ama olsun
  • SP versiyonda kers varmış diye okudum VirtualR.net sitesinde.Bende indiriyorum 3 part kaldı :)
  • Yükleyince 10GB' dan fazla yer kaplıyor (SP+MP), ona göre yer ayarların
  • Deneyen olursa ss ve yorum alalım...
    Ben de işyerinden indirdim. Ancak akşam bakabilirim.
    Kers olayını unutmuştuk. İnşallah çok abartı olmamıştır. Bir modda vardı, kers kullanınca roket gibi gidiyordu. İstanbulparkta 350 lere falan çıkıyordu
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]

Grafikler en üst düzeyde.Mod için yapabileceğim yorum şu daha önce FSOne 2008'i oynamamıştım ama RFT 2009 moduna göre çok kolay olmuş frenler harika araba şak diye duruyor, RFTdeki gibi kayma vs. sorunu yaşamadım default ayarlarda.Bence biraz daha zor olsaydı daha iyi olabilirdi.Bu arada kers olayını çözemedim hangi tuş aktif hale getiriyior falan anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 21 Haziran 2010; 11:22:40 >

• FSONE MP 'yi indiriyordum 600 mb civarıydı elektrikler bir saniye gidip geldi bağlantı koptu. Şimdi MP olanını baştan indiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.