Şimdi Ara

Rezil Onyo PowerPad 7 tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar inanın 1 sene önce almama rağmen bu gün le birlikte 4 defa servise gitti,ilk 3 defa şarj almayıp dikkat işareti gibi bir şey çıkıyordu ,bu sefer ful dolu olduğunda şarj aletini fişten çektiğimde 3/1 oranına düüşüyor,her iki neden den dolayı servisten değişim talep ettim,üstelik Bimeks sigortası falanda yaptılar ancak bu gün geri geldiğinde herzamanki gibi güncelleme yapıldı yazıp göndermişler,en sonunda Bimeks müşteri hizmetlerini aradaım derdimi anlattım ve olmassa,tüketici haklarına baş vuracağım,olmassa Bimeksin önünde kibriti çakıp yakıcam dedim ama bana servis değişim vermezse biz bir şey yapamayız dediler,ve sonra arayacaklarını söylediler.Gerçekten Rezillik bir marka bu ONYO .



  • Aynı tabletten bende de var. Kendi şarj aletiyle hiç şarj edemiyordum. Bir gün şarjda durmasına rağmen dolmuyordu. Dolsa da hemen bitiyordu. sonra samsung şarj aletimle mini USB kısmından şarj etmeye başladım,yaklaşık 1 yıldır aynı şekilde şarj ediyorum,hem makul bir sürede full şarj oluyor hem de kullanım süresi de oldukça uzun oldu.

    Bence onu bir dene, olmuyorsa da yak gitsin
  • Ben 1 yıldır kullandım ama doğru düzgün çalışmadı bile,ne şarj alıyor nede adam gibi çalışıyor,belki bir çok arkadaşımız bize bula bula bunumu buldun,bu paraya ne bekliyorsun diyecekler ,ama haklılar.keşke 3 kuruş fazla verip çöp almasaydım
  • Dediğimi bir dene istersen, bence olacak :) mini usb'li bir şarj aletiyle şarj et, sonucu göreceksin :)
  • yaşadıklarınız üzücü..
    ama konuyu gören kişiler onyo'nun diğer modelerini de kötü zannetmesin.
    iki ay önce yeğenime onyo powerpad duo aldık.. piyasanın neredeyse en ucuz tableti.. ama çok memnunuz..
    bugün gittim kendime de aynı modeli aldım..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni sinirlendiren bu ürünü üreten -satan firmaların ilgisiz kalması,bizi enayi yerine koymalarına kızıyorum,daha 1 yıl garantisi var artı Bimeks garantiside varmış,bıkmadan usanmadan her hafta götürüp vericem bimekse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.