Ben Silkroad Online bölümüne verilen Botsmall reklamına karşıyım. Site İllegal Program Satışı yapıyor. Reklamda da Bu yazıyor. Bu tür şeylerin yasak olduğuForum kurallarında da yazıyor
Bu tartışma yüzünden çok değerli yönetici arkadaşlarımız yöneticiliği bıraktı. Üst Yönetimden şu probleme son vermelerini istiyorum
Burası 8 yıldır hiç bir şekilde yasalara aykırı iş yapmayan bir forumdur ve bunun böyle kalması temennimizdir.
Torrent emule paylaşımıda serbset olsun ozaman eskisi gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
Torrent emule paylaşımıda serbset olsun ozaman eskisi gibi
Yazık ki ne yazık. Sadece 'bot kullanıyorum' dediğim için ceza almıştım ben be...
bence bu forumun üyeleri site sahibinin kazanacağı 3-5 kuruştan daha önemli. Çok iyi 2 arkadaşımızı kaybettik. Bu forumu bırakıp başka forum açmayı düşünenler bile var. Bu yüzden yönetim daha dikkatli davranmak zorunda
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
bence bu forumun üyeleri site sahibinin kazanacağı 3-5 kuruştan daha önemli. Çok iyi 2 arkadaşımızı kaybettik. Bu forumu bırakıp başka forum açmayı düşünenler bile var. Bu yüzden yönetim daha dikkatli davranmak zorunda
kimsenin umrunda değil ki hocam. Sen burda kendini hırpala. Çok kişi oldu ayrılıp kendi forumunu açan. Ama %20 si geri döndü %80 tutunamadı gurur yapıp komple bıraktı burayı. Başka forumlara gitti.
Peki D.H ne kaybetti. 10 15 kullanıcı, ne değişti , hiç bişey. Ozaman boşuna uğraşmıyacaksın, sktret diyip geçecen. Acı ama gerçek
aynı durum wow içinde geçerli. Bllizard a gerekli şikayetler iletildi zaten tabi önce DH adminleri bilgilendirildi sanırım umursamıyorlar.