Şimdi Ara

Revo 3.3 mü Team Losi XXL mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar hangisi daha iyi birde merak ettiğim revo nun 3.3 motorumu iyi yoksa losinin 4.54 lu moturumu

• ben xxl diye biliyorum
  • Motorlarını bilmem de ikisi de süper araç... Çok araştırdım yakında revo 5309 olacam kısmet olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

Motorlarını bilmem de ikisi de süper araç... Çok araştırdım yakında revo 5309 olacam kısmet olursa...

Revo 3.3 (2.4GHz - Alıcı,Starter Bataryalar Dahil)

http://www.hesaplialver.com/Revo-33-24GHz-Alici-Starter-Bataryalar-Dahil,PR-28842.html

Şimdi %10 daha da büyük

Traxxas, her zamanki gibi yenilikleri ile sektör standartlarını bir boyuta taşıyor. Yeni Revo, %10 daha büyük olarak, 2.4 Ghz kumada ile desteklemiş ve yeniden geri vites özelliği ile karşımıza çıkıyor. Su geçirmez yön servoları ve EZ-Start için kutu içinde gelen pilleri ile tam anlamı RTR bu canvar kamyonun geri dönüşü, çok ses getirecek...

Yeni büyütülmüş ölçüleri Revo’ya zorlu arazilerde daha çok avantaj ve kullanıcıları için daha çok eğlence sunuyor. 2.4 GHz kumadası ile sorunsuz bir sinyal ve hızlı bir tepkime süresine de ulaşmış oluyorsunuz.

Tek ihtiyacınız olan 8 x AA kalem pil ve yakıttır. Standartları bir adım ileri taşıyarak Revo hem 5-cell NİMH alıcı pili hemde 6 cell EZ-Start pili (ve şarj aleti) ile birlikte geliyor. Eski Revo'da bize göre en büyük eksik geri vitesin standart olmayışıydı ve o problem de bu araçla tarihe karışmış oluyor, çünkü yeni Revo’nun çok daha torklu bir geri vites sistemi bulunuyor. 2075 dual yön servoları size dönüşlerde ihtiyacınız olan gücü verecektir. Servoların su geçirmez olmasından dolayı su da en büyük korkularınızdan bir olmaktan çıkıyor.

Özellikleri:

• Dahil Aksesuarlar:
    o 1200 mAh 5-cell alıcı pili
    o 1500 mAh 6-cell EZ-Start pili
    o Yakıt bidonu
    o Ekstra buji
    o Ekstra Hava filtresi
    • TQ 2.4GHz 3-Kanal Kumanda Sistemi
    • 17 mm hex Geode krom jantlar ve 6.3 inch Lastikler
    • 150cc yakıt deposu
    • Teflon şoklar
    • Dual 2075 yön servoları
    Teknik Özellikler
    Ağırlık : 4.75 kg
    Yükseklik : 280 mm
    Genişlik : 447 mm
    Ölçek : 1/10
    Uzunluk : 525 mm
    Çekiş Sistemi : 4WD
    Wheelbase : 348 mm
    Motor : TRX 3.3 Yarış Motoru (EZ-Start Sistemli)
    Sürat : 75 KM/S +
    Kumanda Seti : TQ 2.4GHz

• http://www.hesaplialver.com

fiyatı: 1.440,54 TL

Galiba piyasadaki en pahallı site bu...

http://www.rcplanet.com fiyatı: 525 dolar. Satın alan arkadaşlar kargonun 60 dolar civarında olduğunu söylediler. Gümrükle beraber 700 dolar eder.

Bu da 1.080 TL. eder.

Özetle "hesaplialver" hesaplı şekilde 350 lira kazık atıyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.