Şimdi Ara

(revize) Sıfırdan farksız Caviar Black 32 MB cache sata 3.0 1 TB 175 TL +500 Gb notebook harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık açık sıfırdan farksız kullanmadığım ikinci harddiskimi satıyorum.Vatandan alındı faturalı 20 ay daha garantili.Değişimden geldikten sonra bir kere makineme takıp denedim henüz formatlanmadı.İstanbul içi kargo yada elden.İstediğim fiyat 175 TL kutulu sıfır cihaza sıfırı 340 lira iken 150 istemek olmaz sanırım.

http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/wd-wd1002faex-35-1tb-caviar-black-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44252 burdaki modelin 32 MB cacheli olanıdır.Size özel ek faturadan garanti çıkartılacaktır yani kalan 20 ayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Az olmak kaydıyla pazarlık mevcuttur.

İkinci cihaz 3 aylık ancak 2 hafta gerçek anlamda kullanılmış Scorpio BLue 500GB harddisk. sıfır vatanda 280 TL .yedek laptopuma aldım ancak taktıktan sonraki imzamdaki sistemi aldığımdan boşa çıktı doğal olarak.İstediğim fiyat 125 TL.bu cihazda da az olmak kaydıyla pazarlık mevcuttur.

www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/wd-wd5000bpvt-25-500gb-sata-20-scorpio®-blue™-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=50946#allImages ürünün aynısı.

Bu haftaya özel ikisini bir arada alana 300TL

İstanbul anadolu yakası 2 saat içinde teslim

Revize diyecekler birkaç alt konuya baksın 500gb 16 önbellekli cihaz 175 e gitti.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megaege -- 26 Aralık 2011; 20:34:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: HoyrazBilgisayar

rezive hiç bir 500 gb ürün 175 tl ye gittigini görmedm kardesm alan varsa 175 tlye bana bi ulaşsın..

2 alt konuya bakın lütfen.Sıfırdan farksız formatlanmamış 340 milyonluk cihaza 200 lira istedim bu mu suç yani? Diğer cihazda yarı fiyatın 140 tl.

• tmm uğrasmıcam kimseyle siz haklsınız diyip kurtulamk en iyisi hayırlı satıslar fiyatlar uygn
  • Revize edildi

• hiç düşünen yok mu beyler güncell

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.