Şimdi Ara

Reverse Return Scroll Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Reverse Return Scroll un Ne işe Yaradını ve Nasıl Kullanıldıgını yazarsanız sevinirim teşekkuler.

• Sanırım Normal ßir Return Scrool dan daha hızlı ışınlandırıyor.
    Üzerine Farenin Sağ Tuşuyla Tıkladınmı Aktifleşir diye ßiliyorum
  • ya o speacial return scroll bu daha degişil bişey daha fazla bilgisi olan varsa yazsın lutfen
  • Beyler REVERSE dediğiniz şey mesela Tiger Girl bekliyorsunuz Uruchi çıktı diyelim tg beklediğiniz yer o reversi sağ tıklyıp bırakıyorsunuz.Uruchi ye gidiyorsunuz diyelim uruchi kesemediniz veya elinizde aldılar veya tam uri buldunuz ama tg kesmek istediniz....tg çıktığı anda geri beklediiğiniz yere anında dönebilmenize yarıyor...Anlatabildimmi
  • benim hatirladigim reverseler en son oldugun yere gidebiliyor

yani niya generallerde kasarken olursen reverse ile tekrar niya generallerin yanina gidersin

ve en son nerde isinlandiysaniz orayada gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 22 Nisan 2008; 8:20:28 >
  • en son öldügün yer yada en son special yada return scroll bastıgın 2 yerden birine gitme sansı verir reserve return scroll a bastıgında 2 secenek cıkar ve biri en son öldüğün biri en son return scroll bastığın yerdir
  • diyelim ben şimdi aldım

bıyer secmek ıstıyorum o yerde ölmemmi gerekıyor yoksa return scroll basmam mı ?

bide birden fazla nokta seçeblıoyomuyz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • return scrolla basman yeterli
  • reverse return scrool a tıkladığında sana 3 tane seçenek gelir. birincisi seni en son öldüğün yere ikincisi seni en son teleport olduğun yere ışınlar. üçüncüsü ise cancel dir zaten
  • ornekle aciklamak gerekirse genelde soyle kullanilir oyuncular tarafindan L.Yarkan bekliyorsunuz ... Temple a gelip return scroll basarsiniz (barin dolup sehre isinlanmaniz sart degil, carpiya tiklayip isinlanmayi iptal edebilirsiniz) retur scroll a sag tiklamis oldugunuz nokta oyun tarafindan hafizada tutulur, siz temple dan kalkar arena ya gelir lordu beklemeye baslarsiniz, lord cikti diyelim lordun temple da oldugu haberini alirsaniz reverse return scroll a sag tiklarsiniz pencere cikar son oldugun yere mi ? yoksa son return scroll bastigin yere mi gitmek istersin diye ... 2. secenege tikladiginiz anda arenadan temple a isinlanirsiniz ...
  • verdiniz bilgiler için cok tşk ederim arkasdaslar saolun varolun.
  • bunu bende bilmiyordum güzel açıklamışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

ornekle aciklamak gerekirse genelde soyle kullanilir oyuncular tarafindan L.Yarkan bekliyorsunuz ... Temple a gelip return scroll basarsiniz (barin dolup sehre isinlanmaniz sart degil, carpiya tiklayip isinlanmayi iptal edebilirsiniz) retur scroll a sag tiklamis oldugunuz nokta oyun tarafindan hafizada tutulur, siz temple dan kalkar arena ya gelir lordu beklemeye baslarsiniz, lord cikti diyelim lordun temple da oldugu haberini alirsaniz reverse return scroll a sag tiklarsiniz pencere cikar son oldugun yere mi ? yoksa son return scroll bastigin yere mi gitmek istersin diye ... 2. secenege tikladiginiz anda arenadan temple a isinlanirsiniz ...

• En son return basitgin yere yada en son oldugun yere gidebilirsin
  • en son öldüğün yere ışınlanıyosun
  • Son öldüğümüz yere ışınlanmaya ve son ışınlandığımız yere gitmeye...
  • Delibekir 'e ek olarak şöyle de kullanılabilir ;

Gw yapıyorsunuz diyelim , town ları beyenemediniz :D
    Oasis gölünde yapacaksınız ( veya Dead Ravine ) herneyse orada öldüğünüz zaman town dan oraya ışınlanma şansınız olacaktır..

Veyahut

Trade çekiyorsunuz , Thief geldi kervanınızı yatırdı . Kervanınızın yatma nedeni potunuzun bitmesi , town dan pot alıp geri gelme şansınız var.. Yada storage de 500 Hp - Mp scroll unuz mevcut , canınız sıkkın , gidip pvp şansınızı denemek istiyorsunuz böyle bir dururumdada işinize yarar. Vb.. bir çok durum aklıma geliyor =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.