e tamam inkar eden yokki.. bak kendin soyluyorsun ``ksro yine bizden kaç legend öndeydi biz legend 1 e geçerken adamlar legend 6 a ya geçiyodu ``...
ksro `ya taninan bi oncelik test serveri oldugu icin..Jm arap irkini direk isroya getirirse zaten cok buyuk aptallik olur..senin dedigin gibi``ksro ile şu an bizim oynadığımız sro ya kale savaşı nerdeyse aynı zamanda geldi``kale geldi kalede ne oldu birden fazla bug oldu..buglari yakaliyanlar rahat rahat kaleyi aldilar vs..
Ksrodan once isroya gelmesi cok zor.. Jm bi isi duzgun yapamadiki..kale geldi buglariyla birlikte geldi magic pop geldi ayni sekilde..hala duruyormu bilmiyorum pill bugu vardi.. bow-xbow skilleri yan yan gidiyordu vs... 38 servera birden arap irkini getiricegine 5 tane servera getiricek tabi once..38 serverin mesaketiyle ugrasmak kolay mi? hala bazi serverlarda onun basindan beri kalan buglar var..arap irki gelicek Jm hergun update yapicak..orasi olmamis burasi olmamis bu yanlis bu dogru..5 serveri gelir 38 serveri gelmez..benim dusuncem bu...
ben zaten herkezin düşüncesine saygılıyım neyse herkeze ii oyunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme