Şimdi Ara

Return To Castle Wolfenstein 2001 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun güzel diye herkes ama bir türlü oynayamadım şunu
  • arkadaşlar bu oyuna giremiyorum bi yardımcı olun yaw
  • Mükemmel diyebilecegim oyunlardan biriydi zamanında cok oynardım..
    Şimdi kontrol ettim de CD rafımda duruyormus oyle baya bi tozlanmıs ve cdlerinde rengi kacmıs.

Return To Castle Wolfenstein 2001
    Not : 2cdli olan GOTY versiyondur...Bendeki de ondan...

• gotyi bulamıyorum başka bi tane indiriyorum
  •  Return To Castle Wolfenstein 2001

hata böyle birşey ya bi yardımcı olun
  • bu oyun ilk bilgisayarı aldığımda vardı 2002 di.o gunden beri oynuyorum.master oldum diyebilirim oyunu sayısız kere en zorda bitirdim
  • herkes övüyo yardımcı olan yok vpu recoverın etkinliğini kaldırdığım halde olmuyor oynayamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

herkes övüyo yardımcı olan yok vpu recoverın etkinliğini kaldırdığım halde olmuyor oynayamıyorum

müdür aynı salak hata bendede oluyodu ati ekran kartı kullanırken ne yaptıysam olmadı en yeni driveri sayısız kere kurdum canıma tak dedi gittim nvidia 7300 aldım çok rahatım yazılım özürlü ati
  • atiden mi yani bu oyun için 3850 mi değiştiremem valla
  • Ah şu oyunun devamı gelse ne güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Ah şu oyunun devamı gelse ne güzel olurdu

Geliyor zaten bu yıl çıkacak yanılmıyorsam.
  • quote:

ccc üzerinden overclock yaptıysan onu iptal et..hatta tüm ccc ayarlarını sıfırla hocam vpu recovery yide iptal et

• ya bu wolfenstein 2 kesin çıkacak mı çıkarsa iyi olur valla 1 i oynamaktan sıkıldım 1 saat 15 dakikada oyunu baştan sona en zorda hilesiz full health ve armorla bitiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

quote:

ccc üzerinden overclock yaptıysan onu iptal et..hatta tüm ccc ayarlarını sıfırla hocam vpu recovery yide iptal et

yok dostum ya ne oc si oc felan yapmadım

• hocam vpu recovery olayını iptal etmeyi dene..daha önce ati kullanırken bende de aynı sorunlar oluyordu..kart zorlandığı zaman vpu recovery devreye giriyordu...
  • 3850 bu oyundamı zorlanacak
  • oyunda bi uyumsuzluk olmasıda bir zorlanma...vallahi hocam istersen ccc yi kaldırıp oynamayı dene sadece sürücüyü yükle.control center i iptal..bilmiyorum başka çözümü varmı...
  • quote:

arkadşlar bu oyun için yama felan varmıydı bileniniz varmı

1.41 yaması var. ama öncesinde 1.40'ı kurmuş olman gerekiyor sanırım. hatta 1.33 veya 32'yi hepsinden önce kurmak bile gerekebilir, hatırlamıyorum şuan. belkide 1.33'ten 1.41'e yükselten yamalar da olabilir.

quote:

3850 bu oyundamı zorlanacak

oyundaki doğal 91 fps sınırı kaldırılmamışsa veya vsync dolayısıyla 75, 60 fps gibi sınırlarda oynanıyorsa standart ayarlarda olanaksız evet. çok düşük seviyede kullanılacaktır kart. sınır kaldırılmışsa cpu'ya, daha doğrusu sistemin geri kalanına bakar. cpu limitliyorsa, limidin boyutuna göre kart gittikçe azalan ölçüde kullanılacaktır. cpu'nun gücüne, seçilen ayarlara ve elbette oyunun neresinin denendiğine bağlı.

oyunlar eskidikçe cpu limiti ağırlığını koymaya başlıyor (ekran kartlarına göre çok daha yavaş geliştikleri için. dx7-8'den beri pek çok iş ekran kartına yaptırılıyor ancak donanımlar değiştirildikçe cpu'nun kendi üzerine düşen işleri ne kadar hızlı yaptığı o oyunda fps'yi belirlemeye başlıyor, cpu yeterince hızlı gelişmediğinden ve sunduğu olanaklar da yeterince kullanılamadığından[örneğin, eski bir oyun için dual+ core işlemciniz anlam ifade etmez. tek çekirdeği kullanacak]). ama hele biraz yüksek ayar seçilmişse ve hele bir patlama efektinin içinden geçme gibi bir durum olursa ekran kartı limiti de kolaylıkla oluşabilir. tabii wolfenstein gibi kartı ne kadar kapsamlı kullandığı şüpheli olan eski bir oyunda ekran kartı limiti de olsa kart gerçekte ne kadar zorlanmış olur, bilmek sanırım olanaskız.
    eski quake 3 engine kullanan 2001'de çıkmış bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth tyranus -- 24 Şubat 2009; 9:15:45 >

• @darth tyranus

anakartımda 128 MB kadar yükseltilebilecek bir ekran kartı çipi var ben ekran kartını çıkartıp 64 MB ramden verirsem bu oyunu oynayabilirim o zaman
  • bu oyunu bitirdim ben en sevmedim özelliği teneke pipili robot tam o yerinde gamalı haç var etrafında dönerek tavaf eder gibi öldürom kuru kafalar yolluo yere vuruyo falan garip kolunun biri terminatör gibi bir silahla kuşatılmış 100 bin vaşhi almana karşı kara murat gibiydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.