Şimdi Ara

Retro TV sehpası 70 TL ( gittigidiyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.n11.com/sanal-mobilya-retro-tv-sehpasi-P16766000

75TL,kuponla daha da uyguna alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

http://www.n11.com/sanal-mobilya-retro-tv-sehpasi-P16766000

75TL,kuponla daha da uyguna alınabilir.

en iyi fiyattan 60 lira kupon gelir mis olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

piyasaya göre ucuz gibime geldi, ılık bir fırsat değerlendirmek isteyen olursa diye paylaşayım dedim.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/retro-tv-sehpasi-sinirli-stok-100474002#product-information?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM211213HomeGardM-male-211213&ggap_c=Retro&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0

Kasım sonunda almıştım. Satıcı göndermedi. Mesajlarıma da cevap vermedi. Paramı ancak 10 Aralıkta gittigidiyor geri verdi. Adama olumsuz yorum da veremedim. Verdirmedi gg.

ürünleri göndermeyen, iletişimi zayıf bir satıcı. sipariş vermeden önce iyi düşünün.

• Fiyat iyi ama olumsuz yorum, elimi ayağımı çekmeme neden oldu.
  • Retro/vintage ürünlere özel ilgisi olan biri olarak, ben retroluk bir durum göremedim. Sehpa işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş doğru söylüyor, bunun neresi retro?
    Hangi dönemi yansıtıyor? 90'lar? 80'ler? 70'ler? 60'lar?
    Bence hiç biri..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

piyasaya göre ucuz gibime geldi, ılık bir fırsat değerlendirmek isteyen olursa diye paylaşayım dedim.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/retro-tv-sehpasi-sinirli-stok-100474002#product-information?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM211213HomeGardM-male-211213&ggap_c=Retro&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0

Kasım sonunda almıştım. Satıcı göndermedi. Mesajlarıma da cevap vermedi. Paramı ancak 10 Aralıkta gittigidiyor geri verdi. Adama olumsuz yorum da veremedim. Verdirmedi gg.

ürünleri göndermeyen, iletişimi zayıf bir satıcı. sipariş vermeden önce iyi düşünün.

n11 candır gerisi heyecandır hocam,

2 ay evvel tüm hesaplarımı sildirdim sürekli n11, ha varsın n11 kazıklasın bir üründe ettirdiği karı 10 üründe zor atar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Retro/vintage ürünlere özel ilgisi olan biri olarak, ben retroluk bir durum göremedim. Sehpa işte.

Bu şey uygun hocam evet retro değil (malum bildiğin 2013 ürünü 6 ay evvele retro çakmışlar)

işin komiği bunu alacağım ve tv sehpası yerine bisiklet altına koymalık bir şey diye kullanacağım
    alttaki 3 raf bölmesi gibi olan yerede 2 çer çöp sıkıştırırım

edit: bu arada n11den alacağım orada 75 tl çek ıvır zıvırla 37,5 tl - 5 avantajix(belki şipşak) = 32-30 tl civarı falan gelir belki birde enpara 25 tl temiz odun parasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 22 Aralık 2013; 23:02:29 >

• ürün hoşuma gitti almayı düşünüyorum, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.. var mı başka yorum? =)
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Eski gittigidiyorculardanım. bir şans daha vereyim dedim. ama benden geçmiş. gg bitmiş. n11 olayını bir beceremedim. çekim mekim yok. bir kere sabit disk almıştım o kadar. sorun yaşamamıştım. biraz öğrenmek lazım ama yaş ilerliyor benden geçiyor. çek kupon falan kovalayamıyorum
  • quote:

Eski gittigidiyorculardanım. bir şans daha vereyim dedim. ama benden geçmiş. gg bitmiş. n11 olayını bir beceremedim. çekim mekim yok. bir kere sabit disk almıştım o kadar. sorun yaşamamıştım. biraz öğrenmek lazım ama yaş ilerliyor benden geçiyor. çek kupon falan kovalayamıyorum

Hocam çekleri hem kazanabiliyorsun, hem yaratabiliyorsun , hem alabiliyorsun, hem de şansa geliyor. (başka ihtimal var mıydı hatırlamadım)

Ben hepsiburada.com' dan total 3 bin tl civarı aldım, sorun yaşattılar sahip çıkan yok,

gittigidiyor.com = çöpçüler.com , ciddiyim ufak tefek şeylerde herkes çöp satıyor + fatura falan yok,

Evet n11.com ' da da çöpçüler var 1 kez denk geldim.

Lakin AŞ şirketlerin bolca olduğu bir yer şüphelenerek ürün aldığım satıcılar hem rekor sürede gönderdiler hem de vergi nolu faturada firma sermayesi 2 milyon tl gibi rakamlar görmek müşteri adına sevindirici.

+zaten fiyatlar pahalı değil ve sürekli çek bombardımanı var, beni cezbeden yönleri bunlar,

ha bir de en iyi fiyat garantisi kampanyasında iki süper olay var, 1. cidden en uygun fiyat, 2. en uygun değilse zararı adam gibi karşılama.

Şu an için müşteri hizmetleri biraz tırt (ki yoğunlar bence ondandır) ilerleyen zamanda call center kurduklarında doğru düzgün ki cidden ihtiyaç duyacaklar bu birime o zaman

tamam diyeceğiz.

Öneririm, tüm ev alışverişini buradan yaparsanız tasarruf bile edersiniz, şahsen kendim yağ vb. şeyleri kaçırmıyorum bu sitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

ürün hoşuma gitti almayı düşünüyorum, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.. var mı başka yorum? =)

n11.com dan alın hocam ;) 5 tl daha pahalı ama 60 tl çek kazandıracak 60 tl çekin fiyat min 20 tl 15 tl kardasınız :)
  • quote:

ürün hoşuma gitti almayı düşünüyorum, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.. var mı başka yorum? =)

başka yoruma gerek var mı bilemem. satıcı ilgisiz, ürün göndermiyor ve gg tarafından kollanıyor. olumlu yorumlarına aldanmayın. zaten adama olumsuz yorum yapmak imkansız. gg engellemiş

@meter90 teşekkürler. biraz daha kurcalayayım ben bu siteyi. öğrenece çok şey var.
  • quote:

quote:

başka yoruma gerek var mı bilemem. satıcı ilgisiz, ürün göndermiyor ve gg tarafından kollanıyor. olumlu yorumlarına aldanmayın. zaten adama olumsuz yorum yapmak imkansız. gg engellemiş

@meter90 teşekkürler. biraz daha kurcalayayım ben bu siteyi. öğrenece çok şey var.

n11 den alacagım için ürünü göndermezse iptal ederim cok skıntı değil o kısmı ama... hani ürünün içini açtıktan sonra bi sıkıntı cıkarsa cayma ve iade prosedürlerinde sıkıntı ceker miyim ondan emin olamadım acıkcası...

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

n11.com dan alın hocam ;) 5 tl daha pahalı ama 60 tl çek kazandıracak 60 tl çekin fiyat min 20 tl 15 tl kardasınız :)

hocam 60 tl çek kazandırma kısmını cok iyi bilmiyorum. en iyi fiyat garantisi muhabbetinde oldugu için dediniz ama GG de ürün satışa kapalı ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam 60 tl çek kazandırma kısmını cok iyi bilmiyorum. en iyi fiyat garantisi muhabbetinde oldugu için dediniz ama GG de ürün satışa kapalı ?

referans yoksa patlamıştır

stok bitmeden kapattıysa
    2side aynı satıcı olabilir şüphesi doğar . fikrim yok o konuda ama n11den almak daha faydalı derim. daha güvenilir.

• quote:

quote:

quote:

hocam yanlış ürüne bakmadıysanız stok mevcut

http://www.n11.com/sanal-mobilya-retro-tv-sehpasi-P16766000

not: sepete koy falan demedim, gg sayfasından ss almak yeterli

diğer tarafta yani n11.com dada alıcaksınız bu kadar en iyi fiyat şartlarını n11.comda sergenli kampanyada bulabilirsiniz

• hocam Bu ürün kapanmıştır. yazıo iştte attıgın üründe ? =)
  • quote:

hocam Bu ürün kapanmıştır. yazıo iştte attıgın üründe ? =)

stok olduğu halde ürünü kapatmış ben oraya bakmadım ki hocam,

büyük ihtimal aynı satıcı buradaki fiyat farkına uyandı gg'den kapadı ürünü çünkü stok bitmeden kapatmış

Dalgınlık pardon kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.