Şimdi Ara

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
32
Favori
62.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapak çok şık, ancak biraz pahalı geldi bana. Bu cihazın arka kasası çok kaliteli, zaten malzeme olarak da farkını koyuyor. Bence eğer kılıf kullanılacaksa, gerekli durumda dik durması için smart cover yeterdi. Koruma istiyorsanız da, cihazın her tarafını saran yekpare kılıflar var targus gibi markaların, onları tavsiye ederim.
  • mirohingi kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yaptım ancak yine de geçişlerde hafif takılmalar var. Ekran boyutundan memnunum. İnşallah güncelleme ile düzelir. Teşekkürler.
  • perestişkar P kullanıcısına yanıt
    Cihaz jailbreakli ya da hafıza neredeyse dolu ise yavaşlamalar olabilir. Arka planda çok fazla uygulama açık kaldıysa, ya da tableti 4-5 gündür yeniden başlatmadıysanız da olabilir bu sorun. İlk olarak tableti yeniden başlattıktan sonra deneyin, o da olmazsa biraz uygulama silip denersiniz. Ama büyük ihtimalle yazılım sıkıntısı, ios 7.1.1 ile düzelir :)
  • mirohingi kullanıcısına yanıt
    Cihaz daha iki günlük arka planda uygulama da yok. Toplam 1gb lık uygulama var ekstradan. Neyse kasmaya gerek yok sanırım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Kapak çok şık, ancak biraz pahalı geldi bana. Bu cihazın arka kasası çok kaliteli, zaten malzeme olarak da farkını koyuyor. Bence eğer kılıf kullanılacaksa, gerekli durumda dik durması için smart cover yeterdi. Koruma istiyorsanız da, cihazın her tarafını saran yekpare kılıflar var targus gibi markaların, onları tavsiye ederim.

Teşekkür Ederim.. Evet Fiyat Olarak Pahalı 30 $, Türklirasıyla 69 Tl.. Arka Tarafa Kılıf Düşünmemin Nedeni, Ellerim Cok Terliyor Sanırım Arkası Sürekli İz İçinde Silince Temizlemeside Biraz Zorluyor, Bazen bezi NEmlendirip öyle temizleyebiliyorum Birde Çok kayıyor elimden.. Ayrıca Dışarda Felan Kullanımda Ve Sert Zemine Koyarken Çizilmesini önlemek İçin Kılıf Düşündüm.. Apple Case Alacaktım Ama yakından Görüp Taktım Begenmedim.. Smart cover Zaten Vardı Forumdan Almıştım, Arkasınada Bunu Düşündüm Artık En Son..İnsallah Begenirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

quote:

Orijinalden alıntı: Sbl..ArMGn

Smart Cover İle Birlikte Caze Zero 0.8 Kullanmaya Karar Verdim, Siparişini Verdim Henüz Elime Ulaşmadı. Farklı ürünler için Kullandıgım Şeffaf Kapaklar Genelde Zamanla Çok cizilip Ve Soluyorlar, Bulanık Gibi Görünüyorlar Yani.. Bu Üründen Kullanan Arkadaslar Bu ürün ile ilgili tecrübelerini Paylaşırsa Sevinirim. Aynı Kapagın Alt Ve üst Tarafı Acık olan Modelinden Spigende Üretmiş Ama Bu Daha Şık Gibi Görünüyor. 70 Tl Gibi Bir Fiyatı Var Umarım Kaliteli Bişeydir..

Netten Buldugum , Her Yönüyle Net ÇEkilmiş Resimlerinide Almayı Düşünen Arkadaşlar İçin Paylaşıyorum..

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı KulübüRetina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı KulübüRetina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı KulübüRetina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı KulübüRetina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü

Bu Arka kapak nerede satılıyor

MErhaba;

Arka Kapak, İphonecaze.com Sitesinde Satılıyor..Ebay'dada Orjinal Olarak iphonecaze hk İsimli Satıcıdan Bulabilirsiniz. İsmi, İpad Mini Caze Zero 0.8 mm Clear Renk.. Yurtdışından ücretsiz kargo seçenegi ile 8-10 gün gibi bir Sürede Geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

quote:

quote:

Arkadaşlar ipad mini retina fiyatları sizce ne kadar daha düşer. Geçen sene Mini fiyatları 600-700 tl arasında seyrediyordu. Mini Retina fiyatları şu an 900-1000 tl seviyelerinde. Bu fiyatta mı seyredecek acaba yoksa indirim, kampanya vb.. teklifler ile düşecek mi?

16 gib wiifi 950 tl altı imkansız

Vatanda su anda 880-890 ₺

Bimeks'de de 890TL
    Keşke bu kadar kesin yazmadan biraz araştırsak..

http://www.bimeks.com.tr/urun/138015/apple-ipad-mini-retina-16gb-wi-fi-space-grey.aspx

Bak bakalım kaç para

http://www.bimeks.com.tr/urun/138025/apple-ipad-mini-retina-16gb-wi-fi-silver.aspx

Bir de cumartesi bak dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu iPad miniyi projeksiyona nasıl bağlanabilirim, Apple Store'de bi çevirisi var ama o da 120 lira daha uyguna nasıl yapabilirim

• Apple Store da satılan ürünün yan sanayisini bulmanız lazım. Ya da AirPlay destekli bir projektör bulacaksınız. Son seçenekse dosyaları laptopa atıp o laptopu projektöre bağlamak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ipad mini retina fiyatları sizce ne kadar daha düşer. Geçen sene Mini fiyatları 600-700 tl arasında seyrediyordu. Mini Retina fiyatları şu an 900-1000 tl seviyelerinde. Bu fiyatta mı seyredecek acaba yoksa indirim, kampanya vb.. teklifler ile düşecek mi?

16 gib wiifi 950 tl altı imkansız

Vatanda su anda 880-890 ₺

Bimeks'de de 890TL
    Keşke bu kadar kesin yazmadan biraz araştırsak..

http://www.bimeks.com.tr/urun/138015/apple-ipad-mini-retina-16gb-wi-fi-space-grey.aspx

Bak bakalım kaç para

http://www.bimeks.com.tr/urun/138025/apple-ipad-mini-retina-16gb-wi-fi-silver.aspx

Bir de cumartesi bak dostum

Baktım değişen ne 959 tl

Hocam su anda gereksiz bir kanitlama pesindesiniz,kusura bakmayin.

Bu mesaji yazdiginiz zaman 890 tl idi vatanda.teknoloji magazalari ayda 1-2 degisik fiyat uyguluyor.

Buyrun altta 1-2 hafta oncesinin fiyati var.

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Morhipoda indirime Apple ürünleri indirime girmiş dostum oradan alabilirsin

• Beyler bataryanin tam dolumu kac saat suruyor %0'dan %100'e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intiveydemila kullanıcısına yanıt
    3,5-4 saat sürüyor
  • teşekkürler...
  • Vatandan 16gb ipad mini retina siparişi verdim biraz önce. Yapmam gerekenler, dikkat etmem gerekenler nelerdir ilk defa ios bir aletim olucak. Kılıf olarak nereden ne önerirsiniz . İyi günler.
  • 16 gb wifi beyaz eklerseniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart case alan var mı? Nerden ve kaça aldı? Apple kendi ürünleri çok pahalı amazondan veya başka sitelerden tavsiye eder misiniz?

• 16gb uzay grisi kontratlı şekilde Turkcell'den aldım.corsair kılıfda aldım harika bir kılıf.dun aldım yüzde 83 dü 8 saat kullandım hiç şarja takmadım yüzde 23 şu an.8 saat de yüzde 60 harcadı maşallah...klip nette takıldım sadece.

Ilk şarjda kaç saat kalsın?yuzde kaçda şarj ediyorsunuz?7.1 e yukselteyimmi?

• Şunuda belirteyim 1500 liralık cihazımı jailbreak yapacak kadar zengin değilim.garanti,saldırı vs yüzünden.zaten kötülükleri masaüstü Windows pcde yapıyorum :)

• Mini retina için kullanışlı case tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.Seçim yapmakta zorlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.