Şimdi Ara

........................................................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
11.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .......................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Aralık 2024; 13:7:10 >

• resimli bir incelemede bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oncelikle tebrik ederim yaptiginiz cok guzel birsey bu sayede bu silahi almayi planlayan insanlarin kafasindaki soru isaretlerini silebilirsiniz. Silahin sahra sokumunun nasil yapildigini, icindeki parcalarida anlatarak fotograflarsaniz cok daha bilgilendirici olacaktir.

Bende kurusiki silah incelemesi yapmak cok istiyorum fakat bilgisayarim olmadigi icin yapamiyorum. Aklimda zoraki 2918 , blow mini , retay baron , zoraki r1 , ekol botan incelemesi yapmak var bilgisayar buldugum ilk firsatta incelemelerini yapacagim.

• Su ana kadar ekolun memnun kaldigim tek tabancasi ekol botan. Dediginiz gibi maalesef ekol silahlarinda standardi yakalayamiyor. Zoraki r2-3 u bende oldukca merak ediyorum kaliteli olacagindan suphem yok zoraki bu iste gercekten basarili zoraki r1 4.5 inch tabancasindan da cok memnunum zaten.
    Umarim yakin zamanda inceleme yapip koyabilirim bende sizin gibi.

• bunu elde tutup sağa sola çevirip video çekiyorlarya o olsa bizde alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: snipermuyi

quote:

Orijinalden alıntı: osmann935

bunu elde tutup sağa sola çevirip video çekiyorlarya o olsa bizde alırız

hocam elimden sadece bu geldi ayrıntıları burda mevcuttur.http://forum.donanimhaber.com/m_98199993/f_//tm.htm#98199993

Aldıktan sonra karakola kaydettirdinmi.simdiki 2015 kanun.bir ayı gecerse kaydettirmeyene 800 tl.bide el koyuyorlar

• Ekol fırat aldım.herkes kaydettirmedik dedi..uc ay gecti kaydettirmedim.polis eve geldi karakola cektiler.800tl yazdılar el koydular..tekrar almadım.toplam 10 atıs yaptık.yazık oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhammet abi elinde toplu kurusıkı varsa bize bir inceleme yapsan videolu veya fotoğraflı ne güzel olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.