Şimdi Ara

Ret pala mı Feral druid mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir oyuna giremiyorum da merak ettiğim bi konu var.. Şimdi bu söylediğim iki dmg specli classdan hangisi bgde veya arenada daha çok burst damage yapabiliyor? Allah aşkına warlock karıştırmayın topice, rica ediyorum.

• bg de dps diyorsan bu 2 klası yan yana yazmış olman bile tuhaf çünkü işi bilen bir retri paladinin yarısı kadar anca vurur feral druid

ben retri paladinle hiç uğraşmadan dps de liderliğe oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

bg de dps diyorsan bu 2 klası yan yana yazmış olman bile tuhaf çünkü işi bilen bir retri paladinin yarısı kadar anca vurur feral druid

ben retri paladinle hiç uğraşmadan dps de liderliğe oynuyorum

ilginçtir ki bi feral druid olarak retri palalar bnm dmgımın yarısı kdr vuruodu
  • Konu arena ise ikisinide geç zaten, ikiside 1800ü çoook zor geçer. Konu Bg druid kritik görev yapar ama dpsde palaya baya ezilir. Yani BG de bunların 2side dps class değil sadece 1 tanesi dps class, dps bakımından karşılaştırma yapamassın aralarında.
  • ret paladinin yanına bile yaklaşamadığını söylüyorsun feral druidlerin..bana biraz komik geldi..feral druidin ne kadar saglam vuruduğunu pek bilmiyorsun galiba..şöyle demiş olsan holy paladinle resto druid kıyas bile kabul etmem buna katılırım çünkü paladin hem çok zor ölen hemde çok zor savunduğu adamıaldıran bir class..paladin gerçekten ayrıcalıklı bir class ama yukarda druid için söylediklerin biraz iddialı..işini bilen bir paladin diye başlamışsın elbette her classı konuşurken armutları değil..işini bilen playerlar için yorum yapılır bu tür kıyaslamalarda..

Ne kadar saçma olur işini bilen iyi gearlı bir paladinle ..işini bilmeyen yeşilleri takmış bir druidin kıyası...::DD
  • paladin kasıcaksan protector olucaksın paladinden dps bekleme tank olur pala heallenen balon açan armor buffu olan bir tank bence en iyi tank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 11 Ocak 2008; 17:35:03 >
  • @hellock

Yok yanlış anlamışsın burda dps kapasitesinden bahsetmiyorum. Ben diyorumki druidin BG lerde çok daha fazla kritik görevleri vardır. Oturup savaşmakla vs ile uğraşmaz, uğraşanada hoş gözle bakılmaz. Feral Druidin işi değildir dps. Ama retri paladinin başka işi yoktur dps yapacak adam daha ne yapsın. Doğal olarak dps olarak sonuca bakarsan hep feraller ezilir toplam rakamda. Ama giderler 4-5 tane kule alırlar, mine alırlar, bayrak kaçırırlar, tek başlarına farm-stable savunurlar vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 11 Ocak 2008; 17:38:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten bu main tank olabilirmi ark..benim bildigim dayanması kadar agroyu tutabilmeside önemli warriorın üstüne tank tanımam
  • Warrior agro yaratmada en kötü tanktır. Sıra paladin>druid>warriordur. Warrioru tank yapan daha çok agro yaratması değil her türlü boss için farklı bir yeteneğe sahip olmasından gelir. Druidin yada palanın tanklamakta çooook zorlanacağı bosslar vardır ama warrior için her boss aynıdır. Birde özellikle yeni 70 olunduğunda warrior çok daha kötü itemlerle crush ve crit yemez hale gelebilir.

Diğer 2 tank için bu nokta çooook daha ilerdedir. özellikle paladin ile tanklık büyük bir emek ister. Gidip warior gibi 3 tane aldım artık tankım muahhaha moduna giremez. Ama itemler T4 hele T5 seviyesini geçince aralarında doğru dürüst fark kalmaz. hatta bu noktadan sonra 1-2 tane özel boss dışında en kötü tank warrior olur ama kimsede ve hiçbir guildde o kadar sabır yoktur. O sebeple bugün illidan tanklayan adamların %98i warriorsa anca %2si paladindir.
  • Şimdi Allah yukarda bu anlattıklarını bilmiyordum..ben warrior için en iyi tank diye düşünürken..paladin iyidir diyorsun..peki druidde aynı seviyeye çıkıyormu yani pala kadar iyi bir tank olur mu???
  • paladin iyidir ama dediğim gibi bu o kadar emek isterki kimse doğru dürüst kasmaz. Oynamasıda çok daha zordur warriora göre. Sonuçta warrior 5er saniyelik döngülerde 5er-6şar saniyelik yetenekleri kullanır ve bir süre sonra otomatiğe bağlar. Nerdeyse gözü kapalı boss tanklar hale gelir. Druidde böyledir gözü kapalı tanklar bossları bir süre sonra. Ama paladin sürekli mana takibi yapar, gelen heala ve manaya göre hızını ayarlamak asla manasını %25in altına düşürmedene ve %75'i geçirmeden ve CD kaçırmadan oynamalıdır. Warrior baktı büyük agro farkı atıyor devastate spama bile dönüp keyfine bakabilir. Yada druid mangele spama döner aynı durumda ama bu pala için geçerli değildir o full konsantre oynamak zorundadır.

Druid iyi tanktır gerçekten ama crush yiyebilir bir char olması bazı bosslarda healerları çok yorar. Ama crush vurmayan çok seri vuran bosslarıda en iyi o tanklar (özellikle zul aman bossları). yani şu tank ondan iyidir demek zor aslında. her char başka konuda güçlüdür. Ama konu agro yaratma oldumu kimse palayı geçemez.

• arenada retri palanin karşisina shaman gelirse tavuk bile kesemez spam purge ile.
  • Hangi retri paladin cat formdaki druidin dps sini geçebilir ?
  • @Nuri Alço
    Cat formdaki druidin kuleleri sırayla aldığı ve bunkerları indirdiği, tek başına farmı-stable'yi koruduğu ortamdaki herhangi bir retri paladin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 12 Ocak 2008; 11:04:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Hangi retri paladin cat formdaki druidin dps sini geçebilir ?

Arkadaşım test server'ın da bizzat test ettim kardeşim çok iyi bir feral oyuncusudur. Aynı BG ye girdik Ben Retri PALA yım BG 1. de bendim DMG birincisi de bendim. Aramızda 250k Dmg farkı vardı. Bu soruyu keşke okuyupta sorsa idin çünkü çok mantıksız bir soru ama genede saygı duyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0remorse

ilginçtir ki bi feral druid olarak retri palalar bnm dmgımın yarısı kdr vuruodu

evet vurur normaldir fakat pala 3.60 hızında silah kullanıyo diyelim,druid hızıyla bu açığı zaten kapatıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Hangi retri paladin cat formdaki druidin dps sini geçebilir ?

Arkadaşım test server'ın da bizzat test ettim kardeşim çok iyi bir feral oyuncusudur. Aynı BG ye girdik Ben Retri PALA yım BG 1. de bendim DMG birincisi de bendim. Aramızda 250k Dmg farkı vardı. Bu soruyu keşke okuyupta sorsa idin çünkü çok mantıksız bir soru ama genede saygı duyarım.

Olabilirde gelende druidler çok tembel oluyo zatenBen stealth olurum kahvemi yudumlarım,1-2 bişey atıştırırım,sonra bakarım arkadan dalacak biri varmı,dalarım iner inmez ayrı baktım etraf kalabalıklaşıyo kaçarım heal atarım zart zurt gene stealth olurum kahvemi yudumlarım 1-2 bişey atıştırırım bu böyle gider.Sanmıyorum ki druidlerin en azından ben kalkıpda dmg yarışına girmemPusu formuna girerim yani

• TBC öncesi feral druidlere ilgim vardı böyle arkadan ravage ile açılış yapıp, sonra shred vurup direk indiren druidler vardı bayılıyordum da artık çok şey değişti.. Yani artık arena gearlı feral druid bu ikili combo critlese bile anca 3,500 civarı vurur. Zaten en dandik adamda bile 10k HP olduğunu düşünürsek artık baya bi zor adam kesmek.. Anca bg de karambolde güzel olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

paladin iyidir ama dediğim gibi bu o kadar emek isterki kimse doğru dürüst kasmaz. Oynamasıda çok daha zordur warriora göre. Sonuçta warrior 5er saniyelik döngülerde 5er-6şar saniyelik yetenekleri kullanır ve bir süre sonra otomatiğe bağlar. Nerdeyse gözü kapalı boss tanklar hale gelir. Druidde böyledir gözü kapalı tanklar bossları bir süre sonra. Ama paladin sürekli mana takibi yapar, gelen heala ve manaya göre hızını ayarlamak asla manasını %25in altına düşürmedene ve %75'i geçirmeden ve CD kaçırmadan oynamalıdır. Warrior baktı büyük agro farkı atıyor devastate spama bile dönüp keyfine bakabilir. Yada druid mangele spama döner aynı durumda ama bu pala için geçerli değildir o full konsantre oynamak zorundadır.

Druid iyi tanktır gerçekten ama crush yiyebilir bir char olması bazı bosslarda healerları çok yorar. Ama crush vurmayan çok seri vuran bosslarıda en iyi o tanklar (özellikle zul aman bossları). yani şu tank ondan iyidir demek zor aslında. her char başka konuda güçlüdür. Ama konu agro yaratma oldumu kimse palayı geçemez.

şunları artık birilerinden duymak çok güzel
    6-7 aydır insanlara bunu anlatınca gülüyordu ama
    sonunda bir çok insan gördü paladinlerin tanklığını özellikle
    2.3.0 la %10 stm de gelince war ile hp farkı kalktı. Heroiclerde
    artık paladinler bir numara, herkes heroic de war aggro kaçırdığını söylerken
    kanatsız 1.100 tps lere cıkabiliyorum. 1200 shodow dmg olan sp arkım
    1000 shadow dmg warlcok ark ve arena gearlı rogue arkadaşım savaş başladıktan
    4-5 sn sonra istediği kadar cok abansınlar asla aggro alamıyorlar.
    Paladinlerde bu fark nerdeyse tüm aggro büyüleri aoe gibi ondan kaynaklanıyor.

• Ben herkesden farklı bir yorum getirerek şu daha iyi bu daha çok vuruyordan daha değişik olarak tercih yapmak zorunda kalsaydım Druid'i seçerdim arkadaşım. şu açıdan bunu seçtim demiyorum çünkü her class'ın onu seven ve oynayan özelliklerini iyi yanlarını kullanan bir arkadaşımızı burda bulmak mümkün

Ben seçimimi sevdiğim karakterlerden biri olan Druidlerden yapardım. Bence sende sevdiğin karakteri seçmeye çalış eminim daha kolay sonuca ulaşacaksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.