|
metacritic puanı heyecanlandırdı bu akşam 8 de sanırım oyun açılacak. İş çıkışı ve yemek vs derken 9-10 arası anca başlarım. |
| _____________________________ |

|
metacritic puanı heyecanlandırdı bu akşam 8 de sanırım oyun açılacak. İş çıkışı ve yemek vs derken 9-10 arası anca başlarım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
00:00 Xbox Series S
03:04 Xbox Series X Quality Mode
10:02 Xbox Series X Performance Mode
14:24 Steam Machine
19:25 PS5 Quality Mode
24:27 PS5 Performance Mode
30:12 PS5 Pro Quality Mode
35:15 PS5 Pro Performance Mode
39:53 PC https://youtu.be/oMkzDXMKS9o |
|
A Plague Tale Serisinin Seveni olarak size yeni oyun hakkında bilgi vermek İsterim . Optimizasyon sorunu yok. FuL ultra ayarlarda sorunsuz kasmadan Oynamaktayim. Görüntü Kalitesi ßeni Şaşirtti Muhteşem bir görsel şölen sunmuşlar.. 3.oyunu oynayacak Olmak güzeL his Fiyatida makul.Sevenleri alabilir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam ßu tarz yeni oyun geldiginde mutlaka Ekran karti güncellemesini unutmayin. |
|
Gamepass versiyonunu oynuyorum, arada stutter oluyor. Shader compile yapmadığı için olduğunu söylüyorlar, steam versiyonunu oynayanlarda sıkıntı yokmuş. Patch bekleriz artık. DLAA ile grafikler enfes görünüyor, dövüş mekanikleri çok güzel olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Ağustos 2026; 2:37:16 > |
|
|
|
Linç yer miyim bilemedim ama oyun çok güzel dursa dahi ve hatta bizleri düşünüp adamların türkçe çıkartmalarına ragmen 15 saatlik bir hikaye sunumu için 35 dolar bana fazla geldi. indirimlerde 20 dolarla ancak alınır. |
|
Linçlik bir durum değil ama günümüzde 35 dolar normal bu oyun için. Fiyat bir de sadece süre ile belirlenmez. Bomboş veya aynı şeyleri yaptırdıktan sonra ucuz olsa ne olur. Dolu dolu olsun tadında olsun. Oyun iyi bu arada. Yorumları da olumlu zaten. Tavsiye ederim. En kötü gamepass'ten oynayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 28 Ağustos 2026; 13:43:49 > |
|
|
GP üyeliğim var. Bazı sahnelerde FPS düşüyor sonra toparlıyor, öyle rahatsız edicek derece de bir sorun yok. |
|
Gamepass versiyonunda shader compile etmiyormuş ondandır. Saçma. Bug gibi. Steam'de yok bu sorun. |
|
Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
|